Овен

Колкото повече се опитвате да насочите ума си в определена посока днес, толкова повече вниманието вие ще се разсейва. Може би трябва да приемете намека и да не се опитвате да правите неща, които очевидно не ви интересуват. Вероятно, ще потърсите малко спокойствие на работното място, но със сигурност няма да го намерите чрез негативните си мисли и суеверия. Променете тактиката си на поведение, в противен случай ще се изнервете до краен предел. Този ден ще е благоприятен финансово за вас. Бихте могли да увеличите доходите си днес, но за да постигнете това, ще се наложи да възстановите някои контакти със стари приятели от ученическите или студентските ви години, или с бивши клиенти от бизнеса.

Телец

Каквито и планове да задвижите днес, ще започнат да дават плодове през следващите няколко дни, така че ще останете съсредоточени и не се отказвайте от мечтата си само, защото не изглежда да е напреднала много. Бъдете търпеливи, ще чувствате добре. Вместо да обсъждате грешките на шефове или колеги, ще бъде добре да се фокусирате върху собствените си работни задачи. Така ще има спокойствие на работното ви място. През първата част от деня вероятно ще бъдете по-песимистично настроени спрямо финансите, но през втората половина от деня оптимизмът ще надделее. Цялостната ви визия за финансите ще се промени и това определено ще ви „зареди“.

Близнаци

Ако протегнете ръка към някой в ​​нуждата днес, ще бъде оценено изключително много и на по-късна дата, когато същият човек е в по-положителна позиция, със сигурност ще ви възнагради за това. Планетите ще оценят този ваш самарянски жест. Възгледите ви за работния процес може доста да се различават от тези на колегите ви, така че намерете златната среда и бъдете склонни на компромис. Крайностите не са препоръчителни. Ако имате някакви колебания, дали да вложите голяма сума пари в някоя нова технологична джаджа, то се доверете на интуицията си. Колкото по-мнителни сте, толкова по-добре за вас, тъй като сами може да се откажете от вземането на погрешно решение.

Рак

Трябва да отворите ума си към нови хоризонти и да не бъдете толкова негативно настроени. Това, което ще се случи през този ден, ще ви накара да приемете интересния факт, че може да има други обяснения за случващото се около вас. Преди да пристъпите към работа, ще се наложи да потърсите най-добрия подход, за да се разберете с тези колеги, които са най-близо до вас и биха могли да ви бъдат много полезни в екипната работа. Спечелете ги с вашата добронамереност. Изглежда, ще имате финансови предизвикателства, с които ще се справите лесно, но това няма да бъде ваш приоритет днес. Финансовите ангажименти няма да ви притесняват много, тъй като ще бъдете сигурни, че изпълнявате всяка точка от вашия бюджет.

Лъв

Космическата активност в областта на комуникациите на вашата диаграма ще ви помогне да разпространите посланието си днес, тъй като Луната е все още е добронамерена позиция. Не давайте повод на съперниците си да ви накарат да изглеждате зле. Веднага след като вземете важни решения през този ден, трябва да сте убедени, че работният процес протича последователно. В противен случай, ще загубите сигурността си и вече няма да можете да приведете хаоса в ред. Очаква ви изключително труден ден в сектора на финансите. За да постигнете значителен напредък в парично отношение, ще се наложи да се справите с доста проблеми.

Дева

Всички около вас може да са объркани днес, но вие знаете точно какво трябва да правите и как точно трябва да го правите. Не позволявайте на приятелите или членовете на семейството да ви разубедят, просто направете това, което знаете, че е правилно и добре обмислено. Изглежда, няма да сте в особено добро настроение на работното ви място и вероятно ще ви е доста скучно. Това може да провокира да забавите или да омаловажавате зададените ви работни задания. Ще трябва да се сблъскате с всичко това с особена решителност. Днес, се очертават изключително много финансови събития. Някои от тях ще бъдат във ваша полза, но повечето ще се стоварят като неочаквана градушка върху вас.

Везни

Вероятно няма можете да приемате за даденост, че приятелите и роднините знаят от какво се нуждаете, така че изяснете го вместо тях и след това направете каквото можете, за да се погрижите и за потребностите. Везни е знак, който извлича толкова радост от даването, колкото и от получаването. Изглежда, че ще има възход и падения през този ден. На работното ви място няма причина да не сте оптимисти. Вероятно, ще има малки предизвикателства, с които ще трябва да се справите с повече решителност. Очаква ви един безпрецедентен ден относно финансовите въпроси. Паричната ви състоятелност едва ли ще изглежда толкова стабилна, колкото очаквате. Това ще се отрази на настроението ви и навярно ще обърка повечето ви краткосрочни и дългосрочни финансови проекти.

Скорпион

Опитайте се да бъдете по-толерантни и грижовни днес. Шансовете са добри, така че ще успеете да съживите романтиката си до предишната й сладост. Изглежда, няма да сте в особено добро настроение на работното ви място и вероятно ще ви е доста скучно. Това може да провокира да забавите или да омаловажавате зададените ви работни задания. Ще трябва да се сблъскате с всичко това с особена решителност. Днес, се очертават изключително много финансови събития. Някои от тях ще бъдат във ваша полза, но повечето ще се стоварят като неочаквана градушка върху вас.

Стрелец

Най-вероятно се наситихте се да обяснявате на близки и приятели какво трябва да направят и как да го сторят. Ако не и днес не успеете да им го обясните, тогава е малко вероятно вече да го разберат. Нека се учат от собствените си грешки, ако изобщо са способни на това. Днес ще вървите с високо вдигната глава, защото ще дадете всичко от себе си и, ако не успеете в някой от работните  сектори, ще се дължи да факта, че не всичко зависи от вашите умения. В крайна сметка вашите колеги или подчинени, могат да имат своите недостатъци и вината ще трябва да я поемат. Всяка възможност, която идва днес, определено си струва времето. Поставете го в перспектива със състоянието на вашите активи и вземете информирано финансово решение.

Козирог

Този ден може да е изпълнен с напрежение за вас, в личен план. Възможно е да се случат неща, което ще ви разтревожи относно устоите на връзката ви. Денят може да започне малко тромаво и преди всичко с известни трудности за вас. Настроението ви неизбежно ще се променя и ще наложи да се контролирате, за да не се сблъскате с някои много натрапчиви колеги в работата. Нанесете съответните нови корекции в бюджета си, отчетете грешките и пропуските. Подгответе си добра стратегия за следващите дни и със сигурност ще успеете във финансов план.

Водолей

Брачните двойки да не се притесняват от размирици. За тези, които са самотни, вашата състрадателна и нежна натура ще привлече вниманието на колега или съученик, който ще ви гледа с обожаващи очи. Очертават се известни смущения в комуникациите с някои ваши колеги. Има опасност да изпуснете някакви думи, за които впоследствие ще съжалявате. Може би дори ще научите урока по предвидлива сдържаност. Днес, има голяма вероятност да се окажете в лошо финансово състояние, защото разположението на Меркурий не е благоприятно в сектор финанси. Възможно е да понесете сериозни загуби.

Риби

Въпреки че сте в добри отношения с партньора си, може да ви привлече някой друг, с когото бихте могли да имате тайна връзка. Това може да е вълнуващо за вас, но и доста опасно. Вероятно, ще възникнат някои пречки или предизвикателства, с които ще се справите твърде лесно в работен план. Като цяло един динамичен работен ден, изпълнен с много труд. Късметът ще бъде с вас, очаквайте добри отстъпки и чудесни промоции. Положете повече усилия, практичност и иновативност и ще се радвате на завишаването на доходите.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.