Овен

Много е вероятно партньорът ви да е в романтично настроение днес и да ви зарадва с неочакван подарък или да ви приготви вечеря. Ще се изкушите да нарушите хранителния си режим, за да не обидите половинката си. Отвърнете с нежност и топло отношение на жеста.

Постоянно възникващи проблеми и повреди на техниката, ще ви създават известно напрежение днес, което ще наруши ритъма ви на работа и ще ви създаде известно притеснение, дали ще се справите с всичко на време. Работете според възможностите си и обстоятелствата, дори да изоставате от останалите.

Днес, ще имате стабилна основа да надградите богатството си. Дори да искате да похарчите парите си за някои по-нетрадиционни неща, по- добре се въздържайте от необмислени инвестиции и бъдете по-консервативни.

Телец

Обичайният ви темперамент и наклонностите ви винаги да налагате мнението си, вероятно днес ще подразнят партньора ви. Не обвинявайте несправедливо най-близкият ви човек, тъй като по-късно ще съжалите за постъпката си.

Днес, ще работите неуморно и упорито, но не се хабете напразно, ако нямате ясно поставена цел, към която се стремите. Не оставяйте случайността да решава някои неща в работата ви.

Вероятно, печеленето на пари само по себе си, няма да ви донесе радост и удовлетворение днес. Това, което ще ви вълнува е да помогнете на нуждаещи се хора или ваши близки с финансови затруднения.

Близнаци

Вероятно, днес ще загърбите здравия си разум и ще се отдадете на страстта, което ще изненада както вас самите, така и половинката ви. Всички задръжки ще паднат и въображението ви за любовни игри ще е във вихъра си. Не губете връзка с реалността и не прекалявайте с алкохолните напитки.

Подгответе се за нова фаза в кариерното ви развитие. Разчистете пътя си от всички пречки и се освободете от злонамерени колеги и бизнес партньори. Ден след ден, положителните промени ще са налице.

Вашият гений днес ще се прояви и във финансите ви. Всичките ви приятели ще са удивени от способността ви да управлявате печеливш бизнес и начина, по който успявате да се справите с всички трудности, постигайки целите си.

Рак

Ако имате някакви проблеми с личните ви отношения, сега е момента да изчистите всички спорни въпроси и да продължите на чисто. Необвързаните ще имат възможността да се срещнат специален за тях човек.

Днес, ще сте доста енергични и дейни, но бъдете сигурни, че насочвате енергията си в правилната посока. Не позволявайте на други хора да се възползват от вашия труд и да печелят на ваш гръб.

Денят ще е благоприятен да изявите своята креативност и да поемете частни поръчки от заможни клиенти, за да си изкарате допълнителни доходи за предстоящите празници. Доходите ви ще растат, така че помислете за спестяванията си.

Лъв

Контролът, който се стремите да упражнявате над партньора си и рамката, в която го поставяте, днес може да ескалира и да доведе до сериозен конфликт. Постоянните ви въпроси и съмнения може да ви изиграят лоша шега, така че внимавайте как общувате днес.

Качеството ви на „съдия“ на работното ви място ще бъде от полза за фирмата ви днес, да установите кое ще бъде най-доброто, което да направи шефът ви за просперитет през идните дни, и кое би се отразило неблагоприятно върху имиджа на фирмата, в която работите.

Вероятно, днес ще имате доста високи печалби, ако се занимавате с търговия. Комуникативните ви умения ще дадат отлични резултати в убеждаването на клиентите ви да пазаруват повече от необходимото.

Дева

Подгответе се за духовен разговор с партньора ви, който ще е като храна за душата ви. Това да знаете, че някой ви разбира и подкрепя във всяка една ситуация, ще ви даде чувство на сигурност и спокойствие. Какво по-хубаво от това, да сте истински ценени и обичани?

Сутринта може да се чувствате доста объркани и неспокойни, но следобед ще сте значително по-продуктивни и бързо ще наваксате с изпуснатото. Доста добре ще балансирате между личните си и професионални ангажименти.

Днес, може да получите изненадващо добро предложение за допълни ангажименти, които най-вероятно ще приемете за увеличаването на доходите ви. Помислете и за инвестиция в имот.

Везни

Вероятно, днес ще сте доста сдържани с партньора ви и изобщо с близкото ви обкръжение. Трудно ще се доверите дори на любимия ви човек да споделите информация, която ви притеснява и тревожи. Въпреки всичко, се опитайте да бъдете честни и открити, ако не с другите, поне пред себе си.

Склонността ви да помагате на приятел в нужда, днес ще е силно изявена. Ще сте много търсени от вашите колеги за помощ и съдействие с компетенциите и познанията, които притежавате. Помагайте, но не изоставяйте изцяло собствената си работа.

В случай, че имате дългове, днес няма да ви е спокойно от изтичащия срок, в който трябва да се издължите. Чувството за финансова несигурност ще расте, но това вероятно ще е урок за вас, за да докажете, че не се отказвате, макар и с малко пари на разположение.

Скорпион

Вероятно, днес ще осъзнаете, че е време да обсъдите с партньора си някои трудности и проблеми, които вредят на любовния ви живот. Първата крачка към подобен сериозен разговор е най-важна, но и най-трудна. Осмелете се да говорите днес.

Още от сутринта вероятно ще сте в лошо настроение и ще работите по инерция. Колкото и да ви е досадно и да чакате с нетърпение края на работния ден, не си позволявайте волности, които могат да ви костват много нерви и проблеми с шефовете ви. Стегнете се и си свършете работата както подобава.

Въпреки, че днес може да бъдете финансово подпомогнати от ваши роднини, не бива да загърбвате кариерата си. Ще можете да си позволите това, което сте си набелязали, но не харчете всичките си пари наведнъж.

Стрелец

Днес, очаквайте да се случи нещо вълнуващо, което ще ви подскаже, че връзката ви е в разцвета си и любовта ви пламти по-силно от всякога. Преди обаче да дадете всичко от себе си и да се раздадете максимално, погледнете критично отстрани и се замислете дали няма нещо, за което до момента сте били „слепи“.

Придържайте се стриктно към графика си за работа днес и бъдете максимално дисциплинирани, за да се справите с всичките си ангажименти преди предстоящите празници. Положете усилия и ще пожънете грандиозен успех.

Парите днес ще дойдат при вас от чужбина. Обърнете внимание на чуждестранните ви партньори и клиенти. Много е вероятно да пътувате по работа и това да ви донесе доста добър хонорар.

Козирог

Чувствата днес ще надделеят над разума и ще са доминантата, от която ще зависи как ще се развие връзката ви за в бъдеще. Любовта ви ще се усеща толкова осезаемо, че сте се чувствате като на седмото небе.

Опитайте се днес да работите индивидуално без помощ от вашите колеги. Макар и в компанията на други хора да се чувствате по-сигурни и уверени, днес колегите ви могат да забавят работата ви, натоварвайки ви с личните си проблеми.

Вероятно, днес ще ви се наложи да напазарувате доста неща за семейството и домакинството ви. Ще сте нетърпеливи да обърнете и внимание лично на себе си и освежаването на външния ви вид. Позволете си да се поглезите, може да си го позволите.

Водолей

Очаквайте ден, в който може да полетите в света на фантазиите. Вероятно, ще имате романтична среща с човека, за когото копнеете и ще си станете много по-близки и интимни.

Не позволявайте отмъстителната ви страна да се прояви на работното ви място днес. Старайте се да не влизате в конфликти с колегите ви и правете на приятно разсеяни, все едно нищо не се е случило, дори да се чувствате засегнати от някого.

Пазете се от измами и злонамерени търговци днес. Много е вероятно да претърпите големи загуби, ако не сте достатъчно внимателни. Проучете предварително всяко едно нещо, което възнамерявате да закупите.

Риби

Тези от вас, които не са обвързани и имат среща днес, нека бъдат по-предпазливи и да не насилват нещата, тъй като разговорите може да не вървят толкова добре, колкото сте очаквали. При семейните денят ще премине сравнително спокойно по обичайния начин.

Няма нищо по-лошо от това, да стоите на едно място в кариерното си развитие и да не се развивате като личност и професионалист, стоейки в комфортната си зона. Поемете риск и преминете на следващото ниво, научвайки нещо ново и усвоявайки нови знания и умения.

Добрият паричен поток днес, може да ви позволи малко по малко да започнете да трупате пари за реализирането на мечтите ви. Разработете си стратегия за дългосрочно спестяване и бъдете постоянни с вноските си.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.