Овен

Ще трябва да се примирите с неприятностите в личния си живот, като ще бъдете многократно помолени да заемете позиция по неудобните конфликти. Може да се вземат някои решения, които ще ви причинят голяма болка. Опитайте се да видите тази фаза като шанс за вътрешен растеж. Ако намерите правилния начин да правите нещата, ще бъдете доволно щастливи.

Телец

Не очаквайте никакъв комфорт от семейството си днес. Многото малки дразнения, с които ще се сблъсквате, така или иначе няма да ви накарат да се почувствате по - добре. Заемете спокойно отношение. Ако упорито се придържате към своите възгледи, конфликтите ще ескалират и грешките ви няма да бъдат простими толкова бързо. Ако сте готови на компромиси, всичко ще бъде наред.

Близнаци

Семейните дела ще вървят гладко благодарение на вашия спокоен и открит маниер. Никакви неприятни изненади не ви чакат зад ъгъла и имате шанса най - накрая да изясните старо недоразумение. Очевидно сте добър слушател и давате на семейството и приятелите си усещането, че сте на същата дължина на вълната като тях.

Рак

Подбирайте много внимателно думите си днес. Склонни сте да правите точно обратното, наранявайки понякога близките хора и може да страдате от последствията за дълго време. Събудете отново отдавна изгубените си дипломатически умения, дори и да ви е трудно. Комуникацията по открит и честен начин прави хората по - съпричастни.

Лъв

Навярно ще бъдете в обсадно състояние в собствения си дом и в семейния кръг. Близките ще ви критикуват постоянно и ще чувствате, че правите всичко погрешно. Отделете време за размисъл, преди да отвърнете, защото те всъщност биха могли да са прави по някои възгледи. Ако реагирате по трезвен начин, семейството ви ще възвърне доверието ви много бързо.

Дева

Вероятно ще ви се прииска да прегърнете целият свят.  Започнете с приятелите и семейството си. Всички тези стари спорове и проблеми ще бъдат забравени и простени, оставяйки ви да се концентрирате върху важните неща в живота. Споделете излишъка си от любов и топлина с любимите си хора, които наистина означават много за вас.

Везни

Срещите ви ще протичат гладко и приятелски, като спокойна течаща река. Семейството и приятелите биха искали да яхнат тази вълна с вас. Вече ще имате тази възможност да разрешавате стари конфликти и наранявания, и да продължите напред заедно. Ако проявите разбиране за това, ще укрепите отношенията с близките си.

Скорпион

Изглежда, че проблемите, с които се сблъсквате, не намаляват. Бъдете решителни и се уверете, че разбирате правилно кое е най - важното. В противен случай ще претърпите определено нежелан неуспех. Претеглете внимателно нещата, помислете кои цели искате да постигнете и кои трябва да пренебрегнете. Ако можете да направите това, ще намерите по - лесно решения на нещата.

Стрелец

Може би, несъответствията, които показвате до момента, са пряко следствие от емоционалното ви настроение. Като рационален човек, дори вие ще сте изненадани от ефекта, по който вашето мислене ще оказва върху вашите действия. Вероятно ще усетите, защо другите вече не се съмняват в начина, по който се държите, и се възползвате от възможността да покажете на най - близките си една различна страна от вашата отличителна личност.

Козирог

Чувствителността и отзивчивостта, които проявявате, ще повлияят върху начина, по който другите се държат към вас. Изпращането на такива положителни знаци може да бъде само в полза на всички. Чувствайки се приятно, ще поискате да говорите с другите и ще имате способността да насърчите всеки, който се нуждае от успокоение.

Водолей

Насладете се на хармонични отношения със семейството и приятелите си. Отделете време за споделени дейности - те ще ви доставят голямо удоволствие. Поводи като този ви позволяват да видите какъв човек сте и каква роля играете сред семейството и приятелите. Какво по - хубаво от това да се окажеш в компанията на другите?

Риби

Може би ще се почувствате днес, напълно уверени и спокойни, в личния си живот. Това ви позитивно отношение ще се отразява върху другите засягайки близките отношения, които имате с партньора и семейството си, както по отношение за взимането и даването. Поддържайте вътрешното си спокойствие и направете планове за дългосрочно щастие.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.