Овен

Вероятно ще сте откровени с партньора си и ще споделите това, което ви измъчва, и съответно половинката ви ще адмирира тази ваша инициативност. Позицията на планетите ще ви даде зелена светлина да говорите смело с любимият човек.

Доходите ви може да са наполовина от обичайните за това време от месеца. Приемете този факт като временен спад и не изпадайте в паника и отчаяние.

Телец

Днес, разговорите с партньора ви вероятно няма да вървят добре. Може да се наложи да проявите доста търпение, за да не ескалират конфликти. Бъдете гъвкави и общувайте с половинката си според настроението ѝ.

Бъдете честни и не се подлъгвайте по изкусителни предложения за бързи пари. Лъжата няма да ви помогне да станете по-богати в дългосрочен план.

Близнаци

Ще се чувствате невероятно днес със стабилността на връзката, която имате. С настоящото планетарно разпределение и паричния комфорт, който имате, ще успеете да осъществите всичките си планове.

Във финансово отношение този ден вероятно ще ви предложи най-доброто време да продължите плана си за основен ремонт на жилището ви. Финансовото ви състояние може да се подобри, в резултат на вашите контакти с доказали се вече бизнес партньори.

Рак

Обстановката в семейството ви може да се окаже доста стресираща и напрегната. Не е задължително да има конкретен проблем, за да пламне искрата на скандала. Повод винаги ще се намери, така че не се обвинявайте за поведението на половинката ви днес.

Днес, може да ви изникнат някои непредвидени разходи, които да объркат сметките ви за финансите. Опитайте се да ограничите разходите в сферата на забавленията и глезещите покупки.

Лъв

Ако днес си мислите да подготвите някаква изненада за партньора ви, то може да направите щедър подарък на половинката ви, която да е вид инвестиция за домакинството ви. Любимият ви човек ще оцени вашата предвидливост, особено ако е нещо, което може да ползвате и двамата.

Не изпадайте в крайности като това да си купите нещо много скъпо и после седмици наред да си купувате най-евтината храна, за да балансирате бюджета. Насочете се към закупуването на подобен артикул от среден клас.

Дева

В случай, че търсите любовта на живота си, то една служебна среща или социално събитие може да се окаже решаващо за вас в този ден. Вероятно, ще се запознаете с интересен за вас човек, който може да се окаже нещо повече от ваш колега в следващите ви срещи.

Инвестицията в добрият ви външен вид, ще се отрази чудесно на самочувствието ви. Поглезете се с нова дреха, аксесоар или козметична процедура, която да ви накара да се почувствате като вип персона.

Везни

Настоящото планетарно разпределение е чудесно да предприемете конкретни действия за укрепване на връзката ви. Независимо дали имате конкретен повод за среща или не, то ще направите добро впечатление, ако се подготвите с шампанско и ягоди.

Голяма част от парите ви вероятно ще бъдат похарчени днес за подобряване на здравето ви. Купете липсващите лекарства и добавки, които винаги имате в домашната ви аптечка.

Скорпион

Ако имате дългогодишна сериозна връзка с партньора си, то ще е добра идея да разнообразите ежедневието си с нещо ново, което не сте опитвали до сега, или сте пробвали преди много години. Разпалете любопитството на половинката си и се насладете на любовния ви сценарий.

Вероятно, мислите ви днес ще полетят в миналото, когато сте разполагали с добра заплата, но не сте спестявали. Вместо да съжалявате за това, което не сте направили, по-добре си направете подробен план за финансите ви в бъдеще.

Стрелец

Денят ще е много подходящ да отворите нова страница в любовния ви живот. Ако скоро сте приключили някоя натоварваща за вас връзка, то днешният ден ще е едно ново начало за вас. Дори да имате нужда от някаква пауза в личните отношения, то не се страхувайте да се впуснете в приключение с някого, който вълнува сърцето ви.

Денят ще е подходящ за подписване на договори и финансови документи. Само не забравяйте, че финансовият просперитет не е постоянна величина, така че винаги трябва да сте подготвени за кризисни ситуации.

Козирог

Планетарната конфигурация днес ще ви насърчи да разчупите рутината си и да изненадате както партньора си, така и самите себе си с нещо щуро и вълнуващо. Определено имате нужда да повишите адреналина в кръвта си, така че може да заложите на нещо екстремно дори.

Не позволявайте на ограниченият бюджет, който сте си наложили да ви кара да се чувствате като човек от по-ниска класа. Няма да е фатално, ако за специален повод си позволите да похарчите малко повече пари, за да се почувствате по-добре.

Водолей

Моментът ще е много благоприятен да посеете семената на приятелството и изключително близки отношения с партньора ви. Всичко, което ви е пречило да сте си максимално близки, то днес ще избледнее, така че не се отказвайте да работите упорито за стабилността на връзката ви.

Ако не проявите постоянство и упоритост в работата ви, то няма да постигнете финансовият просперитет, към който сте се устремили. Днес, може да не спечелите парите, които искате, но утре може да направите вашият удар с ценните си идеи.

Риби

В случай, че наскоро сте имали някакъв конфликт с партньора ви, то ще е добре да погледнете нещата от друг ъгъл и да анализирате случилото се. Макар, че ще ви е нужно време да осъзнаете допусната от вас грешка, то искането на прошка може да окаже благоприятен ефект върху отношенията ви.

Може да сте доста колебливи днес, когато става въпрос за харчене на пари. Ако не сте напълно убедени, че искате силно даден предмет или дреха, то по-добре отложете покупката и проверете след няколко дни дали все още изпитвате нужда да притежавате даденото нещо.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.