Овен

Днес партньорът ви ще оцени, ако предприемете инициативата в любовен аспект. Днес сте по-сигурни от преди. Колкото и да ви е странно, Марс ще ви повлияе най-много по отношение на връзките. Ще преодолеете малки проблеми много бързо.

Днес ще се почувствате полезни с това, което правите и ще знаете, че усилията ви си заслужават. Вашата креативност и добри комуникативни умения ще бъдат високо оценени през този ден.

Вашата финансова перспектива изглежда твърде разочароваща днес, тъй като доходите ви могат рязко да спаднат. Ако сте служител, можете да получите новина от шефът си и да претърпите понижение и намаляване на заплатата.

Телец

Във взаимоотношенията първоначално ще бъдете неспокойни, но с развоя на деня всичко ще се промени. Ще срещнете известни затруднения по отношение на връзките ви. Може би, не се разбирате така добре, както се разбирахте, с вашата половинка или близки приятели.

Възможно е да придобиете нов стимул, за придобиването на благоденствие за финансови развития на вашата фирма. Много от задачите през този ден ще ви се сторят трудно изпълними, но в действителност това не се очертава да бъде така.

Усилията ви да спечелите повече пари вероятно няма да дадат плод, тъй като вашите източници на доходи, различни от този, идващ от офисната ви работа, е малко вероятно да доведат до очакваната от вас възвръщаемост.

Близнаци

Днес лесно и ще се насладите на хармония във всичките си връзки. Тези вас, които все още са необвързани, ще се насладят на флиртуването. Вероятно ще излъчвате енергия и ще привлечете потенциални партньори, без дори да знаете.

Ще пожънете похвали и признание, защото денят ще започне обещаващо. Вашите постижения просто стават още по-добри, тъй като звездите са на ваша страна. Вероятно ще останете доволни от себе си.

Меркурий предвещава, че финансовият поток ще бъде плавен и мощен през този ден. Ще постигнете целите си за парите лесно. Рисковите инвестиции ще се окажат печеливши за вас.

Рак

Половинката ви може да стане подозрителна днес. Няколко мили жеста са всичко, което трябва да направите, за да избегнете проблеми. Избягвайте спорове на всяка цена, в противен случай  ще повдигнете стари проблеми, които не са уместни днес.

Очертава се много напрегнат ден за онези, които работят в сферата на услугите, занимавайки се с обслужването на клиенти. Въздържайте се от емоционални реакции, ако клиентът се държи твърде капризно.

Ако очаквате някой да ви върне парите, които сте отпуснали, това едва ли ще се случи днес. Това може да ви накара да се почувствате зле, тъй като разчитате на тези суми, за да платите сметките си.

Лъв

Необвързаните ще флиртуват и ще съблазняват противоположният пол днес. Онези от вас, които са обвързани, ще се насладят на щастие. Ще осъзнаете, че въпреки всичко животът е красив.

Ако сте безработни, имайте предвид, че днес не се очертава работа по специалността ви, приемете друга оферта. Просто бъдете търпеливи и ще видите, че търсенето не е било напразно.

Вашето финансово състояние може да се подобри вероятно днес. Внимавайте обаче, как  харчите парите си и се опитайте да добавите още пари в спестовната си сметка, тъй като се задават тежки дни.

Дева

Необвързаните могат да отидат на „лов“, който ще бъде успешен днес. Тези, които са вече семейни, могат да очакват хармония и спокойствие.

Вероятно, ще сте изключително разочаровани от някои ваши колеги, които са постъпили некоректно спрямо вас. Вземането на решения в работата ви, ще е трудна задача за вас днес.

Финансовото ви състояние все още ще изглежда розово, тъй като получавате по-голям приток на доходи от нови източници на доходи. Ако сте инвестирали малко пари преди няколко дни, днес може да започнете да прибирате дивидентите.

Везни

Обвързаните двойки може да почувстват умора от рутината в брака, но само от вас зависи да разнообразите брачния си живот и да се чувствате щастливи с партньора си. Не се колебайте да бъдете истински и да показвате любовта си.

Преди да предприемете някаква стъпка по отношение на промяната в кариерата, дайте още шанс на сегашната си работа. Ще имате нова възможност за кариера, но това не е денят, в който това да се случи.

Действащите в бизнеса могат да направят допълнителни разходи поради жалби на клиенти. Няма място за притеснения, защото допълнителният доход, който сте спечелили по-рано, би смекчил въздействието на тези временни неуспехи.

Скорпион

Брачните двойки ще успеят да укрепят семейството и да направят отношения по-щастливи. Достатъчно е да проявят внимателно отношения към половинката си, да бъдат търпеливи и внимателни.

Може да почувствате известни притеснения в работната организираност. Не очаквайте да се стигне до объркване, ще се стабилизирате от добра новина, която ще внесе необходимият порядък.

Хората в бизнеса може да очакват спад в печалбите си. Има вероятност от голяма загуба, включително изплащане на огромни суми на клиенти, поради неправилни решения, взети по-рано, които са довели до жалби на клиенти.

Стрелец

Денят ще изиска от вас пълна отдаденост на близките и семейството. За себе си ще напомнят стари познати, с които сте имали нещо повече от приятелски отношения. Бъдете внимателни и предпазливи, обаче към новите запознанства.

Може и да сте достигналия своят връх, но продължавайте да доказвате себе си. Бъдете готови за старт, защото навлизате в сериозна фаза за вашата кариера.

Изглежда, че днес е благоприятен момент за извършване на нови инвестиции и въвеждане на нови планове в действие. Би било разумно да не вземате прибързани решения, които биха могли да повлияят на вашата финансова стабилност.

Козирог

Вероятно повечето от влюбените двойки някак по-малко ще им върви, може би това се дължи на пукнатини  в отношенията им.  Опитайте днес да се вслушвате в словата на любимия си човек и в никакъв случай да не оказвате натиск върху него.

Отношенията между вас и колегите ви ще претърпят известни разногласия. Помислете за възможни компромиси, за да избегнете евентуални конфликти.

Ако имате допълнителни пари, инвестирайте във фирми, ориентирани към растеж, където можете да печелите безопасно и стабилно. Недвижимите имоти са друга добра област за инвестиране, тъй като това може да увеличи финансите ви.

Водолей

Романтичните и любовните отношения едва ли днес ще се отличават с особена стабилност. Някои недоразумения могат да доведат до сериозни разправии днес. Напълно е възможна ескалация на напрежението в такава ситуация.

Ще имате чувството, че се движите назад, вместо напред. Изработете си план за действие и вложете целият си ресурс в работата както само вие умеете.

Възможно е днес да плащате доста масивни сметки. Средата на деня обаче може да ви донесе финансово спокойствие с обещанията за по-добра финансова перспектива през идните дни.

Риби

Вашият любовен тандем се очертава да бъде страхотен. Навярно ще се отличавате със завидно обаяние и привличате вниманието на много хора, с които ви среща съдбата.

Продължете подобряването на професионалните си умения, за да имате осезаемо предимство пред останалите. Днес ще трябва да предприемете известни инициативи на работното си място, за да можете да подобрите перспективите си.

Хората, занимаващи се с бизнес, могат да видят ръст на печалбите си днес. Разходите ви обаче могат да последват същата посока. Повечето от допълнителните разходи може да се дължат на разходите за пътуване или други дейности.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.