Овен

В личен план може да очаквате временно затишие. Романтични срещи, нови познанства и дори флирт, вероятно ще се провалят.  Това не трябва да ви тревожи, ще го преживеете някак.

Непродуктивен ден и в работен план. Звездите съветват да не осъществявате спонтанни желания и да вземате импулсивни решения. Новите идеи най-добре ги оставете за по-добри времена.

Не бъдете разточителни през този ден. Не бива да рискувате без основателни причини. Ще бъде добре през този ден да купувате стоки с най-големи отстъпки.

Телец

Има вероятност да нараните своят партньор и утре да съжалявате за тази си нетактичност. Вероятно и половинката ви ще греши, но това не означава, че имате железни аргументи, за да я оборотите.

Днес вероятно ще бъдете изпълнени с удивителна активност и жизненост. Работата ще спори през този ден. Дори някои от колегите ви може да си помислят, че сте имате дузина ръце, защото ще вършите няколко неща едновременно.

Няма да спечелите толкова, колкото ви трябва, за да се чувствате стабилни и уверени. Ще се наложи да отвърнете на това предизвикателство, защото ще успеете да достигнете необходимият финансов баланс.

Близнаци

Един разговор по мобилния, песен, която сте чули и пасаж, който сте прочели, ще ви разчувства днес и наистина ще се почувствате като щастлив човек, осъзнавайки, че имате невероятна половинка, за която другите само могат да мечтаят.

Стабилни сте на работното ви място и независимо колко интриги и враждебност срещате днес, нищо няма да е в състояние да ви навреди. Щастието от личният ви живот ще се пренесе и в работата ви днес.

Бъдете предпазливи, защото ще има много делови срещи, които вероятно ще бъдат досадни, но и криещи подводни финансови рифове. Ще бъде добре, макар и шеговито да провокирате отсрещната страна при преговорите.

Рак

Днес не е благоприятно да сдържате емоциите си. Просто споделете повече любов с вашата половинка. В противен случай, вие сами ще станете жертва на собствената си сдържаност.

Облечете се по начин, по който статусът на фирмата го изисква. Вероятно външният ви вид ще внесе свежест на работното ви място. А и самочувствието ви ще бъде на особена висота.

Усиленият ви труд заслужава награда. Позволете си лукса да си купите нещо качествено и всеки път, когато го носите ще си спомните за успехът ви и ще ви кара да се гордеете със себе си.

Лъв

Би било добре да анализирате романтичната си връзка и маркирате някои здравословни граници днес. Може би, давате повече отколкото можете. Понякога подобни добронамерени ограничения, действително укрепват връзките.

През този ден се съсредоточете върху работата и отговорността си. Всяка небрежност от ваша страна може да доведе до тежки последствия в работата ви.

Днешният анализ на бюджета, ще ви помогне да формирате реалистичните си планове за следващите дни. Така ще се уверите, къде реализирате печалби и къде сте се провалили.

Дева

Ако сте семейни или в любовна връзка, избягвайте всякакви флиртове през този ден. Това може да се изтълкува погрешно и да предизвика огнена ревност.

Днес ще се наложи да действате с пълна газ и да взимате решения със светкавична скорост, защото просто няма време да мислите много - вашите конкуренти могат да ви изпреварят във всеки един момент.

Парите, които евентуално ще давате в заем днес, едва ли ще ви се върнат навреме както обещават. Направете всичко, което е възможно да давате, но без парични облаги на хора, които имат стабилен финансов статус.

Везни

Ще впечатлите с лекота любимият ви, благодарение на чарът ви и възхитителната ви визия. Очаква ви ден, в който ще забравите за грижите си и ще се радвате на обичта на партньора ви.

Вероятно, днес ще ви е трудно да убедите колегите си да приемат вашето мнение за меродавно. Внимателно подбирайте думите си, когато говорите пред голяма колегиална аудитория.

Бъдете предпазливи с финансите си и се въздържайте от желанието за непрестанно пазаруване. Погрижете се за спестяванията си днес, за да сте подготвени за предстоящи непредвидени разходи.

Скорпион

Нещата в любовта ще ви вървят гладко през този ден. Необвързаните е добре да излязат с приятели на място, където може да се запознаят с нови и интересни персони.

Приносът ви за работният процес днес ще е от изключително значение. Не се срамувайте да покажете на какво сте способни. Бъдете по-уверени в себе си!

Можете да сте спокойни за финансите си днес. Не се очертават сериозни разходи. Има вероятност да направите някои импулсивни, онлайн покупки, за които по-късно може да съжалявате.

Стрелец

Днес може да се почувствате напрегнати, тъй като твърде много мислите за битовите проблеми, които са ви налегнали. Звездите ви позволяват, да се отпуснете и да спрете да мислите за проблемите.

Ще имате необходимите доказателства, но ще ви е трудно да решите, дали да ги споделите пред ръководителите си. Кажете това, което ви тревожи и ще получите необходимата подкрепа.

Не се подлъгвайте да участвате в спекулативни сделки, тъй като това може да опетни името ви за дълъг период от време. Рано или късно, всичко излиза на повърхността, така че не бъдете егоисти, а печелете парите си по почтен начин.

Козирог

Поради различни обстоятелства, ще ви е трудно да намерите общ език с партньора си. Въпреки това, рано или късно ще успеете да стигнете до единодушно решение.

Днес вероятно ще сте склонни да действате импулсивно и може би ще си изпуснете нервите пред ваши колеги или подчинени. Най-вероятно ще има обидени и засегнати и това ще изостри отношенията ви за следващите няколко дни.

Въпреки гневното ви настроение днес, не се опитвайте да похарчите всичките си пари за храна и да се отдадете на обилно, емоционално хранене вечерта. Вложете си парите разумно  и здравословно днес.

Водолей

Знаете как да правите романтични жестове, но сте твърде чувствителни и се страхувате да не бъдете отхвърлени. Освободете се от страховете си и отворете сърцето си.

Препоръчително е да работите без да изпитвате страх за работното си място и всичко ще е наред. Усилията ви няма да са напразни през този ден. 

Днес може да се наложи да помагате финансово. Вероятно ще помогнете на доста приятели и колеги, които се нуждаят от спешен заем. 

Риби

Предстои ви важно решение. Вероятно, днес ще се запитате дали сте истински щастливи с вашият партньор. Може би, ви липсва милото и романтично отношение на половинката ви, както е било в началото на връзката ви. 

Усилената ви работа ще спечели много нови клиенти и доходите ви значително ще нараснат. Вероятно, ще получите признание и от шефът си.

Може би, днес ще сте изправени пред семейни, финансови проблеми. Моментът не е подходящ за заеми, от които да затъвате в дългове. 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.