Овен

Покажете искрените си чувства днес и се постарайте да не засвидетелствате каквато и да била незаинтересованост, която може да подразни партньора ви. Изпратете мило съобщение на половинката си, за да си уредите една чудесна среща по-късно.

В зависимост от това какво е отношението ви към парите, може да се превърнат както в благословия, така и в проклятие. Бъдете разумни при инвестирането и харченето, за да си нямате проблеми.

Телец

Предстои ви вълнуващ разговор с прекрасен човек днес. Няма да останете разочаровани, особено ако сте уверени в себе си. Няма за какво да се притеснявате и да носите предмети за късмет в себе си. Определено ще сте щастливи днес.

Ще имате успех, ако днес се усмихвате повече и проведете разговор с шефовете ви за евентуално повишение или някакъв стимулиращ финансов бонус. Денят е подходящ за подобен тип преговори.

Близнаци

Ще усетите известно раздвижване в положителна посока по отношение на личния ви живот. Експериментирайте с нови за вас неща, които до сега не сте опитвали.

Може да си позволите да похарчите малко повече пари за забавления и отдих, без да се притеснявате за финансовото си състояние. Денят е финансово благоприятен и можете спокойно да реализирате проектите си.

Рак

Под влияние на планетарното разпределение днес, ще сте в доста променливо настроение. В един момент може да сте лудо влюбени в партньора си, а в следващия - да искате повече свобода и да останете сами. Това няма да продължи дълго, но може да остави грешни впечатления у партньора ви.

Не се претоварвайте и не се насилвайте като вървите срещу себе си в името на материалните неща. Ще дойде и вашият момент, в който да сте удовлетворени от работата си.

Лъв

Разговорите за общите ви теми и интереси ще са дневен ред. Нещата, които обичате ви обединят и ще ви дадат повече време, което да прекарате заедно. Синхронизирайте си общите планове и се насладете на това, което истински обичате.

Днес, ще ви се отворят чудесни възможности за добри печалби. Ще имате всичко, от което се нуждаете, така че нищо да не ви липсва. Ще може да осъществите една от мечтите си, така че бъдете активни.

Дева

Вероятно ще имате възможността да разговаряте с някой много самотен човек, като влезете в ролята на негов довереник. Това, че са избрали точно вас, ще ви поласкае и ще ви е приятно да дадете много ценни съвети на някого. Може да засегнете доста дълбоки и лични теми.

Не се фокусирайте само върху това да спестявате пари. За да се почувствате по заможни, трябва да живеете пълноценно, без да се подлагате на постоянни лишения. Инвестирайте в приятни преживявания, които да ви оставят незабравими спомени.

Везни

Може да ви се наложи да направите някои жертви, за да защитите партньора си в дадена трудна, конфликтна ситуация. Свикнали сте да се справяте с подобни неща и няма да ви коства много, за да потушите пожара.

Възможността от грешки и погрешни решения, които биха могли да объркат всичко, вероятно ще бъде значително по-малка. Радвайте се на това, което имате и запазете позитивния си начин на мислене, без да гледате и да се сравнявате с другите.

Скорпион

Дори първоначално да бъде отхвърлено предложението ви за сериозен разговор, то не се отказвайте да опитате пак. Уверете се, че партньорът ви е в настроение да говорите за сериозни неща и предприемете необходимите действия в точния момент.

Количеството от пари, които изкарвате може да не съответства на труда, който сте положили, тъй като безсънните ви нощи прекарани в работа, няма кой да ви ги заплати. Не забравяйте, че когато една врата се затваря за вас, ще се отвори друга.

Стрелец

Настоящата конфигурация на планетите ще ви даде смелостта, от която имате нужда, за да заявите чувствата си пред любимия ви човек. Партньорът ви ще бъде впечатлен и докоснат от думите ви, така че бъдете смели и искрени днес.

Възползвайте от финансовите постъпления, които имате към момента и направете някои инвестиции, които сте обмисляли в последните дни. Периодът е благоприятен за вас, така че може смело да направите вложенията си, за да увеличите печалбите си.

Козирог

В случай, че до вчера сте имали някакви спорове с половинката ви, то с днешната конфигурация на планетите, може да стоплите отношенията помежду ви. Възползвайте се от този благоприятен период, за да укрепите връзката си.

Постарайте се да не харчите много пари днес и да спестите малко за уикенда, за да прекарате незабравимо в компанията на приятелите ви. Ще ви се отрази добре един хубав купон.

Водолей

Макар, че все още не сте опознали добре партньора си, ще се вълнувате от това, че сте открили сродната си душа. Сега е моментът да покажете всичките си скрити таланти и умения, за впечатлите любимия ви човек.

Не позволявайте на професионалния ви живот и стремежът към повече пари, да попречи на личните ви отношения. Обърнете внимание на близките си, като им отделите достатъчно време.

Риби

Ще сте изключително щастливи, че партньорът ви е съгласен да обсъдите някои оферти за съвместната ви лятна почивка. Трудно ще изразите радостта и вълнението си от предстоящото ви пътуване.

Забравете враждите с някои хора, с които сте се карали за пари. Това ще ви донесе повече щастие и нови постъпления, отколкото да мислите за стари вражди.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.