Овен

Днес, ще се чувствате силни и властващи във връзката ви. Мнението ви ще бъде добре прието от партньора ви и всичко ще става според вашите предпочитания. Много е вероятно да се почувствате щастливи от това, че желанията ви се превръщат в реалност.

Най-вероятно този ден ще бъде напрегнат и особено динамичен. Ще се наложи бързо да завършите работните си задачи, защото се очертават лични или семейни проблеми.

Не е препоръчително да купувате скъпи артикули, особено ако сте изтеглили кредити. Звездите ви предупреждават, че ще се сблъскате със сериозни проблеми, ако вложите суми за един или друг лукс.

Телец

Вероятно ще се наложи да обсъдите с партньора си бъдещите ви планове за почивка, общи проекти или спестявания за закупуване на някакво имущество. Поставете общите си цели още сега, за да реализирате мечтите си като едно цяло.

Най-вероятно, ще покажете характер на работното си място. Ще има отпор, разбира се. Но трябва да отстоявате гледните ви точки по работния процес, защото по този начин ще получите много по-добри и ефективни резултати.

Ще останете удовлетворени от всеки спестен лев за обяд и ще сте благодарни за всяко пропуснато излизане по заведения. Позволете си днес да си купите нещо, което ще ви направи щастливи и продължете да спестявате.

Близнаци

Днес, ще сте обект на желание на много хора и от всякъде ще валят покани за излизания. Ако сте обвързани, отклонете всички предложения и останете с партньора си, колкото се може повече време.

Ще кипите от енергия на работното си място и не се страхувайте да насрочите повече от една работни срещи. Ще сте изключително продуктивни и креативни през този ден.

Инвестиции ще са успешни през този ден. Ако не сте доволни от настоящото си финансово състояние, то още днес може да въведете някои промени, които ще ви доведат до успех.

Рак

Планетарното разпределение ще ви тласне към желанието да промените нещо в себе си, за да сте още по-привлекателни за любимият ви човек. Погрижете се за свежият си външен вид и вижте блясъкът в очите на партньора ви.

Вашият начин на работа, може да ви помогне да контролирате работната атмосфера. Много е вероятно да бъдете изморени за поемане на допълнителни работни ангажименти, въпреки това бъдете сигурни, че ще се справите.

Денят не е благоприятен във финансово отношение, може да се наложи да похарчите повече пари от това, което печелите. Така че внимателно прегледайте финансовите си планове, за да избегнете евентуални проблеми.

Лъв

Има сигнали, че днес ще разчупите скучната рутина и ще имате желание да внесете нещо ново като преживяване в семейния ви живот. Тези от вас, които от скоро имат нов партньор, ще имат възможност да го опознаят по-добре и да изградят планове за съвместното бъдеще.

Работните ви ангажименти ще бъдат много, но това няма да ви попречи да се справите с тях. Отърсете се от ваканционно си настроение и личните си проблеми, за да си свършите работата ефективно.

Ако проявите небрежност или бъдете разточителни, то има голяма угроза да изхарчите почти всичките си пари, с които разполагате. Ще бъде много по-добре да имате някакви спестявания, отколкото да заложите на непечеливша карта.

Дева

Може би, през главата ви минават мисли, че вашият партньор ви гледа под лупа и забелязва всички ваши недостатъци. Няма място за притеснения, половинката ви забелязва всички ваши положителни черти и ви оцени такива, каквито сте.

Ако е имало разногласия по някои въпроси свързани с работният процес, днес вероятно ще се разсеят постепенно. Може би, ще останете удовлетворени от добре свършената работа днес.

Препоръчително е днес, да не подписвате споразумения или бизнес договори през този ден. Ако е наложително да положите своят подпис, преди това се запознайте, дали сделката е юридически съгласувана.

Везни

Денят е благоприятен за пътувате с цел почивка, която ще укрепи още повече връзката ви. Мисията на необвързаните да намерят любовта на живота си, може да достигне своя връх, така че споделете чувствата си.

Има вероятност да получите обещание за чудесна нова възможност за работа, която е подходяща за вас. Това предложение може да дойде от близкото ви обкръжение. Възползвайте се от една такава възможност за професионално ви развитие.

Днес, се очертава да имате звездният шанс за изненадващи бизнес предложения. Също така повечето инвестиции, продажби или покупки, се очертават да бъдат успешни.

Скорпион

Трябва да обърнете особено внимание на колегите ви или целият работен екип, защото настроенията ще са отпускарски. Това би могло да лиши от ефективност работната динамика. Ще се наложи насърчение и разяснение.

Контактите, които осъществявате днес, ще ви донесат ползи по много начини, затова не забравяйте визитните си картички преди да излезете. През този ден ще осъществите ползотворни контакти за работата или бизнесът ви.

Направете всичко възможно, за да управлявате по най-добрия начин паричния си поток, защото ви предстои период за завишаване на приходите. Също така, спестете известна сума за непредвидени разходи.

Стрелец

Склонни сте да криете емоциите си и трудно правите любовни изповеди. И този ден ще е такъв, нищо няма да е в състояние да ви накара да разкриете чувствата си, колкото и страст, и любов да витае около вас.

Денят ще позволи да се радвате на висока ефективност и много добри резултати. Бъдете сигурни, че вашите умения ще бъдат забелязани през този ден.

Този ден най-вероятно ще бъде завиден във финансово отношение. Придържайте се стриктно към начертаните си смели планове и безупречно формиран бюджет, за да реализирате желаните от вас печалби.

Козирог

Вашите планети ще помогнат денят ви да бъде страстен и романтичен. Ако сте необвързани и някой ви отправи изненадващо предложение, не отлагайте даването на отговора си, тъй като мълчанието ви може да се тълкува като знак за отказ.

Изглежда, че на работното място ще се загнездят вялост и скука, а работните ангажименти ще стават все по-трудни, тъй като ще се натрупат доста, поради продължително отлагане. Вземете се в ръце, защото работата ви храни, а това е най-важното.

Днес, може да се чувствате малко разочаровани от финансовото ви положение.  Вероятно, финансовите проблеми ще бъдат неизбежни. Така че следете внимателно кривата на вашите разходи през този ден.

Водолей

Днес, истината ще тържествува във връзката ви и няма да остане нищо скрито. Нека половинката ви бъде наясно, че няма нужда да има тайни между вас. Отдайте се на любовта помежду си и споделете най-съкровените си чувства от душа и сърце.

Очертават се проблеми с колегите ви на работното ви място. Вероятно, някои от тях ще се опитат да ви дадат неуместни съвети и това ще ви подразни изключително много.

Вероятно, ще се наложи да прибегнете към спестяванията си, за да запушите отворилите се „дупки“. Непредвидени разходи могат да нарушат финансовото ви спокойствие. Такива ситуации не следва да ви плашат.

Риби

Днес, може да попаднете в ситуация, която да обърка плановете ви за романтична вечер с половинката ви. Непредвидените обстоятелства понякога могат да ви поднесат неприятна изненада. Уверете се, че близките и родителите ви са в добро здраве, преди да планувате нещо.

Вероятно, нещата в работата ви днес няма да вървят добре и ще се забавите с изпълнението на ангажиментите ви. Не надхвърляйте твърде много указаните срокове, за не се затрупате с твърде много работа следващите няколко дни.

Звездите ви препоръчват да бъдете предпазливи и да изисквате отчетни документи за всеки един похарчен лев. Ако сте решили да продадете вашият стар автомобил, направете сериозна отстъпка.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.