Овен

Вие сте особено щедри с одобрението и любовта, които давате на другите, които се насърчават от вашите похвали и комплименти, от своя страна създавайки приятна атмосфера, която също има релаксиращ ефект, което ще намерете за изключително възнаграждаващо.

Телец

Вероятно ще получите добри новини, подарък или покана и дори може да получите новини за постижения по отношение на една или друга дейност, в която участвате. Ще се почувствате определено добре. Съществува идеална възможност-шанс за неочакван успех.

Близнаци

Вие демонстрирате истинските си чувства и вашата откритост означава, че хората около вас знаят в коя посока гледате, а това е правилната, и всички ще реагират положително, което ви позволява лесно да създавате нови запознанства. Може да вземете решение, което да се окаже полезно за всички заинтересовани.

Рак

Запазете спокойствие! Реагирате прекалено остро и оставате с впечатлението, че някой крие нещо от вас. Важно е да не драматизирате тези мисли за личния си живот, които могат да ви накарат да се чувствате тревожни. Бъдете търпеливи, докато не станете по-лесно провокирани и се справите със сериозни проблеми в друг ден.

Лъв

Не позволявайте на вътрешното напрежение, което чувствате, ненужно да агонизира или да наруши нормалния начин на взаимодействие с близките ви хора. Ако сте твърде антагонистични или мрачни, това неизбежно води до усложнения, особено с партньора ви, ако имате такъв.

Дева

Хората ще се възхищават на уменията ви за водене на разговор и можете да представите някои от приятелите си един на друг. Имате остър усет да разберете кога хората си пасват добре. Другите оценяват вашата находчивост и може да получите неочаквана награда, когато вашата случайна среща прерасне в нещо повече.

Везни

Въпреки почивния ден, за някои от вас денят ще бъде изпълнен с много служебни разговори. Това може да ви изтощи и с нетърпение ще очаквате да прекарате свободното си време с приятели или със семейството. Вероятно, здравословното ви състояние и настроение ще бъдат във високи стойности.

Скорпион

Ще бъде добре, ако през този ден не се занимавате с личните си проблеми, защото това може да се отрази зле на здравето ви. Крайните решения може да почакат, така че обърнете внимание на себе си, за да си почините подобаващо. Изглежда, ще се наложи да вземете необходимите мерки, за вашето здраве.

Стрелец

В личния си живот потърсете компанията на най-близките си хора и се насладете на приятното чувство на топлина, което можете да споделите. Ако сте необвързани, извличате максимума от искрените чувства, които проявявате, което ще означава, че е лесно да се срещате с нови хора.

Козирог

Подредете живота си, преди да започнете да търсите късмета през този ден. Не влагайте надеждите си в излишни химери, вместо това потърсете щастието си. Някои от вас може би са го позабравили. Погрижите се за здравето си днес. Вероятно, ще ви обземе апатия и мислите ви може да се трансформират в негативни.

Водолей

Необходимо е да си отдъхнете пълноценно днес. Прекарайте деня в компанията на приятели, семейство или просто сами. Едва ли, ще ви липсва работната динамика. Има вероятност да се сблъскате с някои здравословни проблеми като настинка например.

Риби

Чувствате се привлечени от красиви и луксозни неща, които са скъпи. Може да се окаже, че най-красивите неща в живота често са тези, които са най-простите и най-вече идват без висока цена. Дръжте очите си отворени за тези съкровища - чудесата на света - можете да ги усетите и да разпознаете истинската им стойност по-ясно от всякога.  

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.