Овен

През този ден ще получите цялата подкрепа от близки и приятели, която ще ви бъде необходима за преодоляването на предстояща криза. Не се колебайте да се свържете с ваши брат, сестра или братовчеди, защото ще получите необходимото от тях. Най-близките отношения, които имате ще се основават на доверие и разбиране, а подкрепата която ще си оказвате един на друг само ще укрепи отношенията ви.

Телец

Вашите положителни думи и многобройните самоотвержени постъпки може би ще засилят уважението над половинката ви. Въпреки това стъпете здраво на земята, защото уважението носи след себе си големи отговорности, една грешна стъпка и може да провалите всичко, което е съградено до момента. Така, че насладете се на полученото уважение и не забравяйте да запазите имиджа си непокътнат.

Близнаци

Навярно ще се насладите в компанията на по-възрастните си роднини в интересна семейна среща, която може да ви потопи в спомените на вашето детство. Също така ще можете да впечатлите много хопа с очевидния си чар на ерудирана личност. Възможно е да сте прекалено емоционални, когато разговаряте с любимият за вас човек с което ще украсите този ден.

Рак

През този ден Луната ще подхранва добри чувства към вас, но трябва да вземете мерки към някои свои импулсивни действия, които до момента са прекалено обилни. Също така днес ще изпитате потребност от концентрация и максимална ангажираност. Денят е твърде „опасен“, така че по възможност избягвайте да шофирате.

Лъв

През този ден може да се случат много неща в живота ви. Навярно ще подновите антуража от приятели или ще пожелаете връзката ви да ви донесе по-голямо удовлетворение. Най-вероятно сърцето ви ще пробуди, макар и сънливи спомени. Това ще бъде добре да ги преживеете отново. Има вероятност да бъдете леко изнервени и разсеяни през този ден, но това едва ли ще помрачи настроението ви.

Дева

Този ден е подходящ за промяна на съдбата и някои екзистенциални фактори. Препоръчително е да следвате вашата интуиция, без да оставяте място за песимизъм. Благоприятни аспекти вероятно ще бъдат завършването на поети ангажименти и идеи. В любовта ще се нуждаете от бавно изгарящи емоции, за да запазите топлината за по-дълго време.

Везни

Звездите ще ви предоставят възможност да сбъднете някои от вашите мечти. Житието на семейните двойки ще бъде възнаграждаващо с увеличаване на афинитета, както на сърцето, така и на сетивата. На самотните им предстои златен ден за промяна на техният статус, навярно ново запознанство или връзка.

Скорпион

Вероятно този ден ще ви поднесе сюрпризи. Това не би следвало да ви изненада, тъй като сте еднакво харесвани и ценени. Може би голямата изненада на деня ще бъде похвалата за някое ваше качество или действие. Приемете го любезно и нека то да бъде светлината, която да ви води напред през този ден.

Стрелец

Много е вероятно да прекарате качествено време със семейството си. Чудесен ден да се поразходите из различните търговски центрове, да изгледате някой филм заедно с приятели или да пътувате на някъде, където ви видят очите. Каквото и да правите, основната идея е да покажете на ближните си колко много означават за живота ви.

Козирог

Този ден загатва, че ще имате напредък във всяка област, включително и в такива занимания, които навярно сте ги занемарили. Всички ваши текущи планове, заедно с всяка задача, която вършите, ще напредват добре. От всичко това ще извлечете много ценна поука, която ще ви помогне да видите проблемите в съвсем нова светлина.

Водолей

Изглежда ще бъдете прекалено уморени от целия стрес и напрежение, които може да са настъпили през предните работни дни. Избягвайте да се занимавате с тези неща, които прекалено много вредят на спокойствието ви. Също така опитайте всичко възможно да бъдете далеч от конфликтите на всяка цена. Не е препоръчително да водите спор с приятелите или членове на семейството ви.

Риби

През този съботен ден навярно ви предстои да се организирате здраво. Изберете една област от живота си за която най-много се безпокоите и започнете да се справяте. Домашна работа, семеен бюджет, сортиране на пролетно летните дрехи - категоризиране на всичко, така ще можете да започнете начисто. Това ще ви помогне да станете по-продуктивни за следващата седмица.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.