Овен

Днес ще имате усещането, че връзката ви е в застой и сивото ежедневие ви поглъща. Помислете за нещата, които пренебрегвате напоследък и обърнете внимание на малките жестове към половинката ви.

Старайте се да записвате важни имена, дати, събития и телефонни номера, на хората с които комуникирате днес, тъй като могат да се окажат доста ценни за бъдещите ви проекти.

Разходите за домакинството ви може да са малко по-високи и да се наложи да се лишите от поредната играчка за детето ви или поредната модна придобивка, която ще отлежава в гардероба ви.

Телец

Планетарното разпределение днес, може силно да ви повлияе да насочите вниманието си към нематериалните неща във връзката ви. Изслушайте партньора си и станете съпричастен с неговите цели и мечти.

Ще се наложи да се настроите за доста динамичен ден с много движение и ходене от място на друго. Няма да имате възможност за избор, така че си подгответе удобни обувки за дълго ходене.

Допълнителната работа извън работното ви време може да се окаже доста доходоносна, така че дори от вкъщи да реализирате добри допълнителни приходи.

Близнаци

Най-вероятно, ще имате късмета да срещнете разбиране от страна на половинката ви и ще успеете да осъществите всичките си планове. Романтиката и любовта ще са част от деня ви.

Ако извършвате дейност, свързана с хранителната индустрия, бъдете сигурни, че ви очаква много работа, но и високи печалби и бонуси. Сега е моментът да достигнете върхови стойности в кариерата ви.

Спокойно може да инвестирате парите си в нещо, което смятате, че ще ви донесе добри приходи. Ако имате някои разногласия с партньора ви, то бъдете убедителни с доказателства и статистика.

Рак

Ако ви сте изправени пред трудно решение и не можете да направите избор за някои неща, които касаят връзката ви, то най-вероятно ще трябва да опитате и двете опции, за да ви проверите как ще се почувствате по-добре.

Не се страхувайте да покажете своята чувствителност и ако не се чувствате добре, то не чакайте да се влошите до състояние, при което да се нуждаете от спешна медицинска помощ.

Ако се занимавате с частна практика, то може да си позволите малко да вдигнете цената на услугите си, но се старайте да не е повече от 20%. Това няма да прогони редовните ви клиенти.

Лъв

Денят ще е благоприятен за по-сериозни разговори с партньора ви по теми, които обичайно избягвате. Възползвайте се максимално и разрешете всички спорни въпроси, тъй като лесно ще стигнете до консенсус с любимия ви човек.

Днес, може да имате сериозен сблъсък с ваш колега или клиент, който ви е обидил и не се е държал добре с вас. Не позволявайте това да се отрази негативно на работата ви, тъй като може да допуснете някои груби грешки.

Сега е моментът, в който да вложите част от парите си в обучение, курс, семинар или специализирана литература, която да ви направи още по-добър специалист.

Дева

Денят ви ще е много успешен и жизнерадостен, тъй като всичко в любовта ще ви върви по вода. Споделете най-смелите си фантазии и не се притеснявайте да изпробвате нови неща с партньора ви.

Планетарното разпределение ще ви направи много успешни в кариерата и при изява пред публика. Общуването с голяма общност и воденето на преговори с бизнес партньори ще даде своите плодове.

Вложете част от печалбата си в нов костюм или дрехи, които ще ви направят още по-уверени. Заложете на цветен и отличителен аксесоар, който ще направи впечатление на хората около вас.

Везни

Опитайте се да направите най-обикновените неща, които ежедневно ви се налага да правите по нов начин. Това ще направи добро впечатление на вашата половинка и ще получите значително повече внимание от нейна страна.

Някои от колегите ви днес може да не разберат шегите ви и да приемат думите ви буквално. Добре премислете къде и как може да развихрите чувството си за хумор и до колко е уместно.

Преди да похарчите парите си за нещо ново, то си направете подробна „ревизия“, дали вече не притежавате подобно нещо, но е различен цвят. Трупането на излишни вещи само ще изпразни джоба ви.

Скорпион

Денят ще е благоприятен да намерите вашата идеална половинка, ако нямате сериозна връзка на този етап. Разпределението на планетите ще ви помогне да стигнете до някои житейски прозрения относно връзката ви.

Това, което ще ви действа успокояващо днес е наличието на вода в близост до бюрото ви. Ако не може да си позволите аквариум с рибки, то може да си вземете малък декоративен фонтан, който да ви носи хармония и спокойствие.

Спокойно може да похарчите малко пари за себе си за това, от което имате нужда, особено ако е на разпродажба и може да спестите до 50% от редовната цена.

Стрелец

Колкото и да ви е трудно да говорите по някои сериозни теми с вашият партньор, не отлагайте това и не се опитвайте да заобиколите отговорите на някои въпроси. Бъдете честни и сложете всички карти на масата.

Споровете с колеги няма да доведат до нищо добро, така че не се опитвайте да промените чуждото мислене. Ако съветите ви не бъдат приети, то не ги налагайте насилствено и другите да правят нещо по задължение.

Днес, може да се наложи да платите за ремонт на техника в дома ви или да трябва да купите нов уред или устройство, което вече не работи.

Козирог

Ако поддържате дадена връзка, само защото сте в зоната си на комфорт и се страхувате от неизвестното без стабилността на партньора ви, то това може да се окаже временно решение. По-добре не поддържайте изкуствено връзка, която е обречена.

Ще трябва да се заредите с много търпение и солидни доказателства за твърденията ви, тъй като днес трудно ще убеждавате колеги и шефове, че вашата позиция е най-правилната.

Очаквайте днес да ви изненадат приятно като ви върнат пари, които по-рано сте дали на заем. Като цяло ще се радвате на ден с високи финансови постъпления.

Водолей

Ако днес обръщате повече внимание на приятели и колеги, то партньорът ви определено ще се почувства пренебрегнат и непривлекателен. Напомнете на половинката си, че е най-прекрасното нещо, което притежавате.

Като цяло идеите ви ще са добри, но ще се нуждаят от малко преправяне, преди да ги представите на хората, които са над вас в йерархията. Поискайте помощ от страничен човек, който да изкаже безпристрастното си мнение.

Когато харчите пари днес, заложете на качеството пред количеството, без значение дали се отнася до храна, дрехи или стоки за дома. Припомнете си, колко пъти евтиното ви е излизало скъпо.

Риби

Днес, може да се наложи да обсъдите с партньора ви общият ви бюджет и да изгладите споровете в това отношение. Оптимизирайте разходите и махнете всичко излишно, което не ви носи някаква стойност и радост.

Вероятно, днес ще ви е трудно да работите в синхрон с другите и за вас ще е истинско изпитание да работите в екип. Ако имате възможност, свършете своята част от работата далеч от шум и много хора събрани на едно място.

Напрежението от работата ви може да окаже негативно влияние върху финансите ви, тъй като ще склонни да се утешите с шопинг на неща, от които нямате нужда и сте взели на база емоционално пазаруване.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.