Овен

Близостта с партньора ви днес, ще заздрави връзката ви и ще засили привличането помежду ви. Независимо дали връзката ви е сериозна или мимолетна, любовта ви ще расте и процъфтява.

Опитайте се да промените нагласата си и да не се примирявате с факта, че ви липсва късмет, а да работите върху постигането на целите  си.

Телец

Проявете разбиране и не отхвърляйте идеите на партньора ви преди да сте го изслушали до край. Негативното ви отношение може да има много неблагоприятни последствия за връзката ви, провокирайки скандал.

Няма да липсват пречки днес, но това не означава, че няма да се справите с всеки един проблем, стига да проявите сила, решителност и постоянство.

Близнаци

Вашите добри намерения и деликатност днес може да бъдат погрешно разбрани от партньора ви и да бъдат приети като проява на слабост. Поправете това, тъй като нежността е вашата сила.

Постарайте се да сте още по-решителни и да не проявявате и капка колебание, когато става въпрос за вземане на някакво важно решение. Денят е подходящ да реализирате нещо голямо, което замисляте отдавна.

Рак

Усилията ви да проявите разбиране към любимия ви човек, ще бъдат подкрепени от разпределението на планетите. Денят ще е благоприятен, за да благодарите на половинката си за всичко, което прави за вас.

Вероятно, ще ви е трудно да се примирите, че късметът не е на ваша страна днес. Опитвайки се да спечелите от някоя лотарийна или друга игра отново и отново, няма да ви донесе желаната печалба.

Лъв

За да си отговорите на въпроса дали сте щастливи с човека до вас, то ще е добре да се замислите дали има голямо разминаване между това, което желаете и това, от което наистина имате нужда. Ако откриете баланса, правилният отговор ще се появи.

Бъдете изключително внимателни при изкачването и слизането по стълби особено на места с много хора. Звездите ви предупреждават да излезете малко по-рано от обикновено, за да избегнете инциденти от бързане.

Дева

Звездите ще направят чувствата и емоциите, които изпитвате много по-интензивни. Вероятно, ще сте доста по-открити с партньора си през този ден. Колкото и да не ви се вярва това ще бъде чудесна предпоставка за по-голяма интимност помежду ви.

Не позволявайте на лошите събития в живота ви да помрачат деня ви. Опитайте се да се усмихвате повече и да проявите силна воля като подминавате проблемите.

Везни

Партньорът ви днес може да бъде в особено настроение и усещането ви ще е като да вървите по тънък лед. Сегашната позиция на звездите изисква от вас да сте много по-търпеливи и да изчакате докато нещата се по успокоят.

Ако всичко в живота ви върви назад, то не винете лошият късмет за всичките ви загуби и несполуки, а се опитайте да си дадете обяснение дали не грешите някъде.

Скорпион

Колкото по-сериозна става връзката ви, толкова повече уроци научавате от допуснатите грешки. И този ден ще е един от онези, в който ще научите нещо ново за партньора ви и начина, по който да общувате по-ефективно с партньора ви.

Късметът днес ще ви се усмихне, така че се постарайте да го използвате във ваша полза по възможно най-добрия начин. Бъдете разумни с „богатството“, което ви се дава.

Стрелец

Възможно е да ви е значително по-трудно да намерите обща тема на разговор с партньора ви днес, особено ако интересите ви са твърде разнопосочни. Ако половинката ви се опита да ви сподели нещо, което я вълнува, то не сменяйте темата, а вземете дейно участие.

Късметът няма да е на ваша страна днес и ще се наложи да проявите доста гъвкавост, за да избягате от проблемите, които ви следват. Изчакайте няколко дни, докато нещата се подобрят за вас.

Козирог

Звездите днес ще са в чудесна конфигурация да издигнете връзката си на едно по-възвишено ниво. Много е вероятно да настъпи повратен момент в партньорството ви, който да ви помогне да си дадете сметка колко много обичате партньора си.

Задръжте финансите, които имате за момента и отложете всякакви инвестиции, тъй като късметът днес няма да е ваш спътник. Вероятността да сте на загуба, ако рискувате точно днес, е голяма.

Водолей

Вместо да изчислявате в проценти пиковете и спадовете във връзката ви, то се опитайте да си представите семейния живот като една крива с възходи и падения. Звездите ще ви подтикнат да преосмислите партньорството си по нов начин като покажете добрата си страна.

Късметът ви ще е невидим днес, така че не разчитайте на него. Опасността от провал е голяма, така че не предприемайте рискови начинания.

Риби

Планетите и тяхното разположение през този ден ще ви подшушнат  да обърнете внимание на себе си и да поработите върху подобряването на външния си вид. Промяна ще внесе свежест в отношенията ви.

Звездите съветват да избягвате всякакви залози за хазартни игри, ако искате да спрете да губите повече пари. В противен случай, има опасност да затънете в заеми.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.