Овен

Изпълнени с положителна енергия, изглежда, че усилията ви са се отплатили, уверете се, че не се увличате твърде много, самозащото на другите им е трудно да ви откажат. Опитайте се да останете скромни, въпреки вниманието и ласкателствата, които получавате.

Вашата кариера е изправена пред неочаквани препятствия, които не се преодоляват лесно. Работното ви представяне се проверява много по-стриктно от обикновено. Колебанията не помагат, отървете се от натрапчивите съмнения, преди те да излязат извън контрол.

Финансовите ангажименти могат да бъдат проблематични. Идеите, които ще изложите по време на дискусиите, едва ли ще бъдат ефективни. Може да се объркате от това и да влезете в губещи инвестиции или покупки.

Телец

Възможно е някои приятели да ви загатнат, че сте направили грешка. Това е добър момент да преоцените ситуацията. Останете спокойни, бъдете оптимисти за бъдещето и оставете събитията да се развият за по-добри времена.

Възможно е да възникнат противоречиви мнения днес. Някои от тях не ще ви допаднат. Много по-добре за вас да мълчите, да не се притеснявате и да оставите другите да кажат мнението си. Оценявайте, че успехът ви в кариерата не е нещо, което можете да насилите.

Бъдете внимателни, когато работите с пари. Инвестирането на капитал в момента може да има много негативни, ако не и катастрофални последици. Ако сте планирали покупка от дълго време, изчакайте още малко - вероятно ще се случат събития, които да нарушат плановете ви.

Близнаци

Днес е идеалният ден за решаване на отдавна назрели проблеми и започване на ново начало. Бъдете смели и говорете за споделените си желания и идеи! Ще видите, че връзката на вашите сърца е по-близка, отколкото сте си мислили.

В професионален план всичко ще върви според вашите очаквания. Ако срещнете нещо неочаквано, въздържайте се от прибързани решения, проявете спокойствие и търпение, отделете важното от маловажното. Така ще стигнете до адекватно решение. Помислете за по-нетрадиционен подход.

Добър момент е да реализирате инвестиция, която сте планирали от известно време. Звездите са добре позиционирани и ако не сте прекалено прибързани, можете да постигнете доста добри печалби.

Рак

Трябва да проверите дали партньорът ви е в настроение за приключения. Ако има и най-малък признак, че той или тя споделят вашата жажда за действие, трябва да изживеете сегашната си енергия заедно.

Притежавайки способността да вземате най-разумните и целенасочени решения, винаги намирате точния подход към действието им. Не си позволявайте да станете прекалено самоуверени или небрежни, винаги си струва да обмисляте важните неща спокойно, внимателно да преглеждате всички последици, преди да ги приложите на практика.

Това е лош ден за успешен бизнес. Избягвайте рискови проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. В дългосрочен план може да претърпите значителни загуби и ще съжалявате за днешните решения.

Лъв

Днес едва ли ще се примирите да си останете вкъщи вършейки скучни неща. Излизането сред хора, които говорят само за проблеми също няма да ви се понрави. Излезте с партньора си и се отдайте на ваше любимо занимание.

Не разчитайте на колегите ви да разчистят на мястото, където работите. Свършете черната работа, макар и без помощ, за да може да работите в красива и уютна обстановка, където да творите

Може би, ще се наложи да потърсите заем или кредит днес. Не се притеснявайте, скоро ще спечелите или можете да получите известие за нова, много по-платена работа.

Дева

Тези от вас, които все още търсят любовта, със звездната конфигурация днес може да имат една невероятна среща със забележителен човек. Този партньор ще е перфектното съчетание от остър ум и неустоим чар.

Ако сте положително настроени и очаквате чудесни предложения за проекти, по които да работите, то определено ще ги получите. Това, което съдбата ще ви поднесе е отражение на вашите желания и очаквания

Този ден може да се окаже доста напрегнат, тъй като вашите приоритети могат да започнат да се изместват от вътрешни проблеми към професионални ви цели. Не забравяйте да използвате допълнителни средства за изплащане на всички висящи заеми и други приоритетни задължения.

Везни

Всичко, което ще трябва да направите днес, за да впечатлите човека до вас  е просто да бъдете себе си. Звучи простичко, но бъдете сигурни, че това ще проработи за вас. Позволете си да бъдете максимално естествени и непринудени.

Препоръчително е да избягвате всякакви конфликти на работното си място. Оценете по стойност и достойнство онези ваши колеги, които са ви помогнали за успехите ви в професионален план

Ще имате достатъчно време да помислите в какво да инвестирате, преди да изхарчите излишъкът, с който разполагате. Твърде многото тъпчене на една място, едва ли ще ви отведе до желаната цел.

Скорпион

Връзката ви може да претърпи известни трусове през този ден. В ситуации е препоръчително да не натискате нещата  прекалено много. Дайте си време докато отминат тези тектонични събития.

Има вероятност за преки конфронтации с колеги или някои от вашите шефове. Прегледайте добре работните си проекти, за да не изпаднете в конфузна ситуация.

Ако трябва да вземете трудни финансови решения, можете да разчитате на подкрепата на други хора. Говорете откровено за съмненията си и се опитайте да намерите решение заедно. Скоро ще се почувствате сигурни и свободни от това да направите рискови избори.

Стрелец

Брачните двойки може да прекарват много качествено време помежду си този ден. Двойките, които планират своята сватбена церемония, трябва да изчакат по - приветливо планетарно разположение.

Няма причини да се тревожите днес. Работете като независима личност и изявете своята индивидуалност, разчитайки единствено на собствените си знания, умения и таланти.

Днес ще имате отлични възможности за експериментиране. Слушайте сърцето си - няма да понесете загуби. Времето е подходящо да изпробвате нови начини за правене на бизнес. Това може да ви помогне да се откажете от старите начини и да приемете нови за предстоящите проекти.

Козирог

Ще имате усещането, че нещо ви липсва в личния живот. Работата, която ви е погълнала изцяло, вероятно е изместила приоритетите ви. Само не забравяйте да отделяте нужното време и внимание на любимия ви човек.

Днес звездите ще завишат вашата ефективност. Може би, ще бъдете в кондиция и ще поемете повече отговорности. Като цяло ще бъдете по-спокойни на работното си място

Като цяло през този ден бъдете много разумни и практични във финансовите си дела. Не е време за действия на база доверие или дадено обещание.

Водолей

Днес, ще имате свободата да правите каквото си поискате, само при условие, че сте си признали дадена грешка пред вашия партньор. Разговорите у дома ви, ще направят ситуацията доста по-поносима.

Разпределете работните си ангажименти още от сутринта и си осигурете помощници сред колегите ви, за да се справите с купищата документация

Всеки финансов въпрос, трябва да бъде внимателно обмислен. Трезви преценки в изчисленията - това трябва да доминира в поведението ви, ако искате да получите положителен резултат.

Риби

Подгответе се за положителната промяна, която ще настъпи в любовния ви живот. Желанието ви да сте в хармония с партньора ви ще е много по-отчетливо днес.

Очаква ви успешен, но натоварен и динамичен ден. Графикът ви вероятно ще е препълнен от срещи с клиенти и бизнес партньори,  и прочие, и прочие. Свиквайте с динамиката

Вашите финансови възможности ще бъдат окуражаващи. По възможност се постарайте да намерите златната среда, тогава времето ще ви е предостатъчно.

 Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.