Овен

Изправени пред много проблеми, трябва да се справяте с тях методично, един по един, в противен случай трудностите само продължават да се увеличават. Измислете стратегия за справяне с свързани с работата и лични проблеми, без да изразходвате цялата си енергия. Не прекарвайте ценно време в обмисляне какво да правите, всеки изминал ден е изгубен ден. Време е да се изправите пред нещата.

Телец

Възможно е понякога да сте агресивни и ако това е черта на характера, която не разпознавате в себе си, ще трябва да се справите с факта, че това е нещо, което се случва от време на време. Когато се чувствате така, ограничете контактите си с другите до минимум, за предпочитане хора, които познавате, и запазете спокойствие, добър начин да се отървете от враждебността е с развлекателна дейност.

Близнаци

Вашата способност да се концентрирате и да обмисляте делата на другите е силна. Често се търси вашият съвет, поради изключителната яснота на мисълта, която сте в състояние да внесете във всяка ситуация, свързана с живота на тези, с които сте близки. Впечатлявате във всяка ситуация, в която сте призовани да направите конструктивна оценка на ситуация и в крайна сметка тя лесно се разрешава.

Рак

Избягвайте да се смесвате твърде много с хора и вместо това се концентрирайте върху рутинни дейности, които можете да извършвате сами. Ако установите, че поведението на партньора ви лази по нервите, избягвайте да говорите с него за това, освен ако не искате да влезете в излишен спор.

Лъв

Трябва да реагирате спокойно на всякакви подигравки или провокации от страна на хората, които познавате. Ако се чувствате измамени, внимавайте на кого се доверявате. Склонни сте да претегляте всяка дума твърде внимателно и да реагирате прекомерно на най-малката критика. Трябва да имате работа само с онези, които не приемат настроението ви твърде сериозно и знаят как да се справят с него. Почивката ще ви накара да се почувствате по-добре.

Дева

Другите често ви възприемат като човек, който знае всичко и изглежда никой не споделя мнението ви, дори ако за вас е очевидно, че сте прав, или поне това е впечатлението, което оставате. Приемете тяхната позиция и се въздържайте да им предлагате непрекъснато непоискани съвети. Погрижете се за физическото си благополучие, посещение на сауна, масаж или добра храна често правят чудеса.

Везни

Всеки мисли, че е прав и отказва да прояви интерес към чуждата гледна точка. Започнете, облекчете напрежението и съперничеството и се откажете от кръга на завистта и интриги, в противен случай борбите за власт продължават да се развиват. Възникват ненужни разстройства, ако пренебрегнете личните си взаимоотношения, останете търпеливи и тази фаза в крайна сметка преминава.

Скорпион

Противоречивите цели вече не са опция. Време е да вземете решение и да решите какво искате от живота. Първо, трябва да помислите внимателно, да се концентрирате и точно да определите коя от опциите ви е най-подходяща за вас. След като вземете своето решение, можете да преследвате целта си с увереност.

Стрелец

Вие постигате много, не само защото плановете ви са добре обмислени и добре организирани, но и защото имате сила да успеете в дългосрочен план. Можете да използвате своя талант и база от знания и точно тази комбинация прави всичко да изглежда толкова лесно. Използвайте таланта си за комуникация, за да спечелите съюзници.

Козирог

Нетърпеливи да се придвижвате напред, бъдете по-проницателни, избирайте по-подходящи и подходящи идеи, които да преследвате, вие възприемате егоистичен и пристрастен възглед за нещата и преценката ви е погрешна. Важно е да сте наясно с тази тенденция, преди да е станало твърде късно, не рискувайте никакви последствия. Ако другите се държат по същия начин, не реагирайте прекалено, в противен случай дискусиите се провалят.

Водолей

Стимулирани от хората, с които общувате, вашите мисловни процеси са бдителни и отзивчиви, бъдете сигурни, че другите напълно разбират намеренията ви и изясняват напълно позицията ви, така че да няма никакво объркване. Няма от какво да се страхувате при използването на такъв откровен, честен подход, който в крайна сметка ще ви осигури уважението, което заслужавате.

Риби

Можете да се приложите добре, да бъдете по-авантюристични и адаптивни, дори да развиете нови умения. Ако сте избягвали да си сътрудничите с други преди, предложете подкрепата си и споделете своя опит. Хората и приятелите, които ценят вашия ентусиазъм, са склонни да ви подадат ръка, намирайки новооткритата ви енергия за вдъхновяваща.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.