Овен

Разпределението на планетите ще създаде благоприятна атмосфера да изгладите всички проблеми между вас и партньора ви. Търсещите любовта да се насочат към места за творчество или в близост до мероприятия с много деца и родители.

Опитайте се да черпите опит и знания от тези, които вече са на върха и са изминали трудния път към успеха. Дори да си спестите само една грешка, пак ще сте една крачка пред останалите по пътя към върха в кариерата.

Вместо да се чудите, дали да си върнете дълга към някого или да изчакате взимането на заплата, по-добре първо се погрижете за задълженията ви. Другите неща може да почакат, но ако изгубите доверието на близките ви, следващият път няма да има кой да ви се притече на помощ.

Телец

Астралната конфигурация днес ще осигури всички компоненти за една прекрасна, романтична вечер. За да изпипате всички детайли до край, не подценявайте добрата храна като част от цялата картинка.

Днес, може да ви е много трудно да се концентрирате след отпуск по болест или продължителна почивка. Бързо ще трябва да влезете в ритъм и да не показвате слабост, за да не бъдете смачкани от колегите си.

Много е вероятно днес да се чувствате напрегнати от факта, че сте поканени да отидете на място, което ще изисква доста средства. Обмислете добре, дали този извънреден разход ще ви донесе някакви позитиви.

Близнаци

Всички планети ще са в прекрасна конфигурация, за да превърнете срещата си с любимия ви човек като паметно, приятно преживяване. Разговорът ви ще върви като по вода и ще разберете ключови неща за характера на партньора ви.

Силата и властта ще дойдат при вас при натрупването на повече знания и опит. Колкото повече научавате, но и същевременно показвате и прилагате тези нови знания, толкова по-ценен и уважаван кадър ще бъдете за екипа ви.

Свързването ви със стари познати и колеги може да се окаже ключът към нови успешни проекти. Обменете идеи и много скоро може да се окажете основатели на печеливш бизнес.

Рак

Ако ви предстои среща с човек, когото познавате от скоро, то ще разберете, че имате доста допирни точки и общи теми, които да обсъждате. С всяка следваща среща, връзката ви ще става по-задълбочена и сериозна.

В случай, че приятел ви помоли за услуга днес, то не бива да смесвате личните ви отношения с бизнеса. Добре помислете какви последици биха имали действията ви и дали всичко няма един ден да се обърне срещу вас.

Въздържайте се от взимане на заеми днес. Опитайте се да се разполагате според чергата си и не се разпростирайте много в стремежа си да скриете затрудненото ви финансово положение.

Лъв

Денят ще е чудесен да анализирате връзката си до момента и да помислите как може да я подобрите, така че да стане по-устойчива и стабилна във времето. Излизащите на първа среща ще направят добро първо впечатление и ще положат основите на бъдеще връзка.

Днес, късметът няма да е на ваша страна, така че не поемайте големи рискове, тъй като най-вероятно ще вземете погрешни решения. Придържайте се към това, което вече знаете и работи за вас, макар и да е по-консервативно като подход.

Възползвайте се от всичко, с което разполагате до момента и намалете купуването на нови неща, без значение дали става дума за дрехи, храна или козметични продукти например. Минимализмът като философия ще ви отрази чудесно.

Дева

Днес, определено ще бъдете изненадани от вашата половинка с романтична вечеря подготвена специално за вас. Може да си мислите, че нямате никакъв принос към всичко, но всъщност реакцията и начинът, по който отвръщате на жеста ще е ключов за вас.

Бъдете смели и изложете революционните си идеи. В началото може да ви помислят за доста нестандартни, но после ще спечелите много почитатели и ще видите много протегнати ръце, който биха ви помогнали да развиете проекта си.

Време е да промените начина, по който ви възприемат хората и да инвестирате в по-професионален гардероб. Официалното облекло на работното ви място, моментално ще промени отношението на хората към вас.

Везни

Определено днес ще сте по-податливи да угодите на капризите на половинката си в стремежа ви да създадете добра семейна атмосфера, без спорове и скандали. Проявете желание да правите нещата заедно, вместо да сте просто изпълнител на желанията на партньора ви.

Индивидуално изпълнените задачи днес, ще ви донесат доста позитиви за това как се справяте с работата и ще е прекрасно доказателство за това колко добър специалист сте.

В случай че сте във финансов застой и имате усещането, че нищо добро не се случва, то имайте търпение да докато отмине този неблагоприятен период. Вселената ще ви се отблагодари, а вие ще сте се научили как по-добре да управлявате личните си финанси.

Скорпион

Днес, ще ви се наложи да слушате повече и да се опитвате да четете между редовете, вместо да изтъквате как вие правите нещата и как вашите методи на действие са по-правилни. Дайте шанс на партньора ви да изрази собствената си позиция.

Всяка измама и лъжа би се отразила пагубно на кариерата ви, така че бъдете защитник на истината. Бъдете откровени с колегите ви, макар и с риск да нараните чувствата на някого.

Отделете средства за профилактични прегледи, за да не се окажете в ситуация, в която да трябва да платите тройно, за да закрепите здравето си.

Стрелец

Към настоящия момент може да общувате с някого, който много харесвате и искате приятелството ви да прерасне във връзка, но всичко зависи от желанието на другата страна, дали е готова за сериозна връзка. Опитайте се да разучите намеренията на човека срещу вас.

Възможността, която чакате от много време може да се окаже точно пред вас, но не си мислете, че ще се появи с гръм и трясък. Бъдете нащрек и се оглеждайте за този шанс, за да не ви подмине.

Личната ви трансформация може да се окаже отскокът, от който имате нужда, за да повишите печалбите си. Инвестирайте всичко във вас самите във вид на обучение, грижи за здравето и външния ви вид и много скоро всичко ще ви се отплати.

Козирог

Всичко, което правите заедно с вашият партньор заедно като  екип, ще ви се получава по най-добрия начин. Хармонията и спокойствието помежду ви ще ви направи една истинска машина.

Макар да не се чувствате на мястото си сред хора боравещи с много термини и професионален жаргон, не се стряскайте от първото си впечатление. Всички са били начинаещи като вас и са се учили в продължение на години.

Положените усилия и усърден труд ще дадат своите резултати, така че ще имате възможността да се радвате на добри финансови бонуси, които да похарчите за вас и семейството ви.

Водолей

Тези от вас, които са в търсене на своята половинка, днес може да попаднат на човек, който се страхува да изрази чувствата си, тъй като не е убеден в крайния резултат. Дайте шанс, ако прецените, че човекът срещу вас има положителни качества.

Днес, лесно може да попаднете в нечий капан и да бъдете манипулирани. Останете верни на себе си и не взимайте монетни решения, които не сте обмислили предварително.

Определено днес ще има известно напрежение у вас по повод, дали ще успеете да се справите с трудната финансова ситуация с множество разходи и сметки за плащане. Не оставяйте на случайността да определя решенията, които взимате.

Риби

Макар разговора ви да започне покрай неща, които са свързани с работа, то развръзката ще  бъде в съвсем различна посока. Подкрепата от партньора ви ще ви направи още по-щастливи от избора ви, който сте направили.

Днес, може да се чувствате леко изолирани от колегите ви, но това не бива да ви притеснява, тъй като никой не иска да му се бъркат в работата, особено когато някой му се натрапва с услугите си да помогне.

Намирате се в благоприятен период за преговори по бизнес въпроси, които биха ви донесли добри печалби. Не пропускайте да искате допълнителен процент комисионна или да търсите по-добра отстъпка.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.