Овен

Вероятно, днес няма да изразите искрените си чувства към партньора ви, тъй като разположението на планетите няма да е особено благоприятно за романтични изживявания. Постарайте се бързо да излезете от лошото си настроение и да отдадете любовта си, която половинката ви заслужава.

Може би, днес ще харчите егоистично само за неща лично за вас. Не прекалявайте с трупането на куп дрехи и козметика. Няколко неуспешни покупки могат сериозно да навредят на финансите ви.

Телец

Опитайте се да не се обиждате за дребни неща на хората, които обичате. Бъдете мили и любящи и показвайте всеки ден на половинката си, че държите на нея.

Колкото и да не ви се иска, днес ще се наложи да похарчите пари за най-близките ви хора, за да им покажете, че са важни за вас. Ако непрекъснато отказвате финансова помощ, може да бъдете загърбени.

Близнаци

Опитайте се да влезете в ролята на добър слушател и да не давате много съвети и наставления. Така партньорът ви, ще се почувства, че цените мнението му. Просто се отпуснете и говорете по-малко днес.

Комуникацията и множеството контакти с бизнес партньори, ще са ключът към успеха ви днес. Ако се докажете като приятен събеседник за разговор, предложенията за съвместни инвестиции ще дойдат при вас, преди да сте ги поискали.

Рак

Може да имате чувството, че сте на ръба да загубите любимия си човек и връзката ви да рухне. Спокойно, страховете ви ще бъдат напразни, просто една спънка няма да е в състояние да нанесе сериозни поражения в отношенията ви.

Има едно нещо, което кара парите ви да се топят. Помислете кое е това нещо, което „изяжда“ дори спестяванията ви и елиминирайте този разход, особено ако е свързан с хазарт или луксозни вещи, които не са по джоба ви.

Лъв

Ако до сега ви се е налагало да се преструвате пред любимия ви човек, че всичко е наред, то днес вече може да престанете с това. Сложете картите на масата и изложете всичко, което ви дразни и не може да търпите в отношенията си.

Бъдете благодарни за всичко, което имате, колкото и малко да е то. Амбициите за по-висок стандарт на живот и забогатяване не винаги могат да ви донесат щастие.

Дева

Планетарното разположение на планетите днес може да се окаже доста объркващо за вас. Постарайте се да не проектирате страховете си от миналото в настоящето, тъй като това може само да ви навреди. Обърнете внимание на любимия си човек и гледайте само напред към бъдещето.

Не бъдете несериозни към финансите си и не харчете парите си за глупави и непотребни неща. Бъдете по-разумни и не се поддавайте на импулсите си да пазарувате от скука.

Везни

Не забравяйте, че ключът към успешната връзка е комуникацията. Не потискайте чувствата си, а споделете всичко, което таите в себе си, бито добро или лошо. Говорете повече с половинката си през този ден.

Ако постоянно се оплаквате, че парите не ви стигат и не правите нищо по въпроса, нещата няма да станат по-добри. Предприемете действия, които да увеличат приходите ви, тъй като само с пестене и ограничения, няма да сте по-добро положение.

Скорпион

Най-важното, което трябва да направите днес е да заявите ясно и категорично силните си чувства на любимия ви човек. Всеки обича да чува, че е обичан и ценен, така че не пренебрегвайте силата на думите днес.

Осигурете си малко по-голяма сума в брой, с която да разполагате днес, тъй като може да се натъкнете на нещо качествено на изгодна цена, което да си купите. Ако не откриете това, което да ви радва, не е задължително да се утешавате с някоя излишна покупка.

Стрелец

Днес, ще имате възможността да откриете онова парченце от пъзела, което до момента ви е липсвало, за да е идеален любовния ви живот. Ще имате всичко необходимо да изживеете един прекрасен ден с половинката ви.

Ще се радвате на добри приходи през този ден. Най-после ще имате възможност да си купите нещо, което отдавна желаете. Доброто ви финансово положение ще ви мотивира да работите още по-усърдно.

Козирог

Звездите са ви подготвили любовна изненада, така че може да се насладите на вниманието и грижите на партньора ви. Извлечете най-доброто от този прекрасен ден, за да го помните дълго време след това.

Избягвайте рисковите инвестиции и покупката на някои по-мащабни неща. Внимавайте и бъдете бдителни за объркани цени и дефектни стоки днес. Финансовото ви състояние няма да е много добро днес, но ако не харчите много, скоро ще се подобри.

Водолей

В случай, че сте самотни, то не отказвайте поканите за срещи днес, може би, ще имате късмета да срещнете сродна душа. Звездите ще са в чудесна позиция в този ден за всичко свързано с любов и лични взаимоотношения.

Пазете се от измами с пари днес, съветват звездите. Опитите на някои хора да ви излъжат, може да са доста настойчиви. Не давайте и пари на заем, ако не искате да изпаднете във финансова криза.

Риби

Днес, може да имате усещането, че партньорът ви е главата на семейството и от него зависи какво ще се случва с връзката ви в бъдеще. Поговорете и помолете да бъдете изслушани, след което заедно да взимате важните решения.

Следвайте шестото си чувство, ако имате колебания дали да си купите нещо, или да си спестите тези пари. Финансовото ви състояние ще е относително стабилно, така че може да си позволите да се поглезите с нещо само за вас.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.