Овен

Ще бъдете угрижени в любовната сфера. Може да не успеете да се справите с промените в отношението на любимия човек. Необходимо е да проникнете деликатно в главата на партньора си.

Работният процес ще бъде напрегнат и трябва да се справите с огромни отговорности. Ще бъдете притеснени от въпроси свързани с вашата работа. Трябва да внимавате, за да можете да разпределите уменията и ресурсите си.

Меркурий загатва, че днес няма да можете да планирате ефективно финансите си, но поне ще имате ясна представа за финансовата ситуация. Няма да пропилеете парите си напразно.

Телец

Избягвайте споровете с любимия, тъй като това може да има сериозни последици. Трябва да приемете грешките си и да се уверите, че няма да ги повтаряте в бъдеще.

Може да не запазите търпение на работното място. Затова ви се препоръчва стриктно да избягвате излишните спорове. Може да се чувствате малко изнервени.

Днес ще се справите чудесно с предизвикателни ситуации на финансовия фронт, защото ще сте склонни да мислите рационално. Желанието да спестите повече пари обаче няма да е твърде достатъчно.

Близнаци

В случай, че искате да изразите любовта си към някого, направете го днес, тъй като звездите ще светят ярко за вас. Заведете половинката си в спокойна обстановка. Венера гарантира, че може би ще бъдете най-желаният човек днес.

Добър ден за бизнес пътуване. Пътуванията ви ще доведат до положителен резултат. Вашите цели вероятно ще бъдат постигнати. Навярно ще получите прекрасни новини по някои важни въпроси, свързани с вашата професия.

Днес шансовете за провеждане на бизнес контакти и разговори ще бъдат доста добри. Вашите професионални контакти ще ви бъдат изключително полезни през този ден.

Рак

Този ден ще бъде задоволителен, тъй като ще се опитвате много да компенсирате загубеното време. Ще поддържате връзка с половинката си по-често и ще споделяте някои забавни шеги, които ще засилят връзката ви.

Определено денят ще бъде много динамичен и натоварен. Дори да не усещате умората, към края на деня вероятно ще сте емоционално сринати и тотално изтощени.

Сатурн възвестява, че ако се случат проблеми по отношение на имуществото ви, днес трябва да приемете тези проблеми по-сериозно и да ги разрешите, в противен случай ще загубите.

Лъв

Може да се наложи да се справите с трудна ситуация във връзката си. Навярно ще изслушате някои критики. Избягвайте конфликтите днес на всяка цена!

Препоръчително е днес да работите в екип и да се вслушате в съветите на колегите ви. Приемете чуждите гледни точки и не влизайте в спорове.

През този ден е възможно да разчитате на хора, живеещи на значително разстояние, може би дори в чужбина. Всички тези  неща могат да допринесат за вашето финансово благосъстояние.

Дева

Личният живот изглежда се очертава да бъде вял днес. Може да нямате добри отношения с половинката си. Опитайте се да постигнете перфектен баланс между работата и семейството, за да бъдете по-спокойни.

Очаква ви напрегнат и динамичен ден, в който ще се състезавате с колегите си, кой ще свърши повече работа и ще се докаже като най-добър служител пред шефа ви.

Това е благоприятен ден, за да превърнете бизнеса си в международен или да посетите някои държави за сделки. Хората на по-високи позиции в други организации ще ви помагат да получите повече финанси.

Везни

Несъгласието или споровете вероятно ще бъдат на лице днес. Венера ви съветва да избягвате спорове у дома. Бъдете внимателни към чувствата на партньора се и активирайте своята подкрепа.

Може би, ще трябва да работите съвместно с няколко ваши колеги, вероятно по някой стар работен проект. Също така, може да бъдете изправени пред много сериозни изпитания.

Съветвам ви да не харчите с кредитната си карта, а да използвате сумата от спестяванията си. Парите могат да се харчат за здраве и лекарства. Превозното средство или къща може също да изискват ремонт или някакво допълнение.

Скорпион

Работният ден може да повлияе и на личния ви живот. Управлението на романтичното време ще бъде проблем. Ще са необходими допълнителни усилия от ваша страна.

През този ден има вероятност да допуснете неща, които са извън работната дисциплина, и това може да доведе до сериозни последствия. Така че бъдете внимателни.

Ще се насладите на силно желание да натрупате повече пари, за да живеете пищно. Вие ще искате да бъдете полезни и на другите. Може също да ви хареса да се занимавате с благотворителност.

Стрелец

Нещата в личен план ще се обърнат към по-добро и старите недоразумения между вас и вашите близки ще бъдат изчистени. Ще възвърнете увереността си и ще изградите по-добри отношения с любимия човек.

През този ден се очертава работният процес да върви гладко и безпроблемно. Безработните да очакват нови и изгодни предложения за работни позиции.

Вероятно ще се възползвате от стари бизнес партньори или контакти. Предишните инвестиции ще ви дадат добро усещане за финансова стабилност. Ще останете доволни от всичко, което притежавате.

Козирог

Денят изглежда по-скоро интелектуален, отколкото романтичен. Всичко ще си дойде на мястото и денят ще завърши с добра нотка. Ще можете спокойно да се насладите на нощта.

През този ден, най-вероятно ще се окаже, че работата ви е под червената линия. Постарайте се да се концентрирате, за да влезете в нормален работен ритъм.

Трябва да избягвате да вземате на каквито и да било важни решения относно започването на нов бизнес, за да спечелите повече пари, тъй като звездите не са във ваша полза и нещата могат да се обърнат.

Водолей

Във връзка с отношенията трябва да се пазите от проблемите с егото. Вашите решения по отношение на личния живот може да са много твърди и да имат дългосрочно въздействие върху живота ви. Не позволявайте на егото да се занимава със сърдечните въпроси.

Обърнете внимание на това, което се случва около вас през този ден. Вашите колеги могат да ви създадат неприятности, за да ви спънат по пътя на професионалното ви израстване.

Сатурн ви дава ясен знак да спестите повече пари днес. Трябва да избягвате всички финансови притеснения и да се наслаждавате на качествено прекарване на времето с членовете на семейството си.

Риби

Подходящо време за неомъжените да продължат напред в отношенията си. Това е денят, в който трябва да предоставите на половинката си  спокойна обстановка и да предложите сърцето си.

Днес всички ще се отнасят много добре с вас и ще усетите уважението, което заслужавате от страна колегите ви. Работата в офиса ви ще върви безпроблемно.

Днес е подходящият момент за вземане на важни решения по отношение на търговията или други свързани с финансите. Трябва обаче да се избягва емоционалният подход и с прекаленото самочувствие по отношение на сделките.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.