Овен

Най-вероятно ще ви подразнят някои думи или действия от страна на половинката ви. Опитайте се по възможност да избегнете враждебността един към друг.


Избягвайте разговорите свързани с лични проблеми и подобни такива. Всяко отклонение от работният цикъл, може да ви поднесе неприятни изненади на работното място.

Финансовите възможности ще бъдат ограничени през този ден. Задръжте перспективите си за разширяване на бизнеса ви в областта на търговията.

Телец

Бъдете по-социални и отворени към нови запознанства. Необвързаните, днес ще блеснат със своето обаяние и ще впечатлят обкръжението в което се намират.

Безработните ще изпитат затруднение, въпреки че ще им се отдаде възможността да изградят бъдещето на своята кариера. Предложенията, които ще ви се предоставят, едва ли ще ви устроят като работа и заплащане.

Този ден е благоприятен да инвестирате в здравето си, но за сметка на това, не е добър за влагане на пари в недвижими имоти или превозни средства. Ще бъде чудесно да си запазите добрите взаимоотношения с вашите бизнес партньори.

Близнаци

Връзката ви е стабилна и хармонична на този етап, така че няма от какво да се притеснявате. Ако все още не сте открили любовта на живота си, то ви чака страхотна изненада.

Денят е благоприятен в работната сфера. Възможно е да постигнете желаното ниво на удовлетвореност в професионалната среда. Вашите по-възрастни колеги, може да ви помогнат да решите някои сложни проблеми.

Денят се очертава като добър за финансите ви. Ако съумеете да проведете някои разговори с правилните бизнес партньори и хора на управленска позиция, ще разшитите възможностите за растеж в бизнеса ви.

Рак

Вие и вашият партньор е добре да гледате в една посока, ако имате някакви по-сериозни планове. Необвързаните имат благословията на планетите, така че да се подготвят за страстни срещи.

Ще кипите от енергия на работното си място и не се страхувайте да насрочите повече от една работни срещи. Ще сте изключително продуктивни и креативни през този ден.

Успешен ден за реализиране на добри приходи, особено ако работите на свободна практика. Уверете се, че мястото, на което спестявате парите си е надеждно и сигурно.

Лъв

Постарайте се да прекарате възможно най-много време с половинката си извън вашия дом. Имате нужда от тази глътка въздух, за да се откъснете от сивото ежедневие. Това ще ви помогне да осъзнаете, че връзка ви става все по-здрава и устойчива.

Този ден не е благоприятен за разработването на нови проекти или предприемането на каквито и да е било иновации на работното място. От друга страна, денят е чудесен за завършване на задачите, които вече сте предприели.

Трябва да съхраните парите си днес, съветват звездите. Денят е добър, ако желаете да кандидатствате за заеми. Шансовете за теглене на кредит са на добро ниво, избягвайте обаче твърде големите заеми.

Дева

Съсредоточете се върху това, да отбележите положителните черти на партньора ви и не забравяйте да направите комплимент. Бъдете щедри в даряването на любов и ласки, колкото повече давате, толкова повече ще получите в знак на благодарност.

Вероятно, мислите ви ще бъдат извън работните ви ангажименти. Препоръчително е в такива моменти, да не се ангажирате със сериозни работни дейности и отговорни задачи.

Очаквайте покачване на финансите през този ден. Вероятно, това ще закрепи материалното ви състояние. Ако възнамерявате да инвестирате или купувате днес, очаквайте сравнително добри резултати.

Везни

Самотните ще имат силна интуиция днес и ще могат да вникнат зад външността на човека и физическото привличане. Дали ще започнете нова връзка, зависи от качеството на разговорите, които ще проведете.

Изглежда трудно ще осъществите работните си задачи днес. Не са изключени пререкания с колегите ви, които да объркат плановете ви. Бъдете отворени към диалог и говорете за проблемите.

Денят не е подходящ за сделки и крупни покупки. Ако сте си набелязали някои промени във вашият дом, по възможност ги отложете. По една или друга причина, няма да успеете да удовлетворите желанията си за изгодни цени.

Скорпион

Разговорът ви ще премине в страстна и романтична вечер. Освободете се от всякакви задръжки и нека чувствата ви водят през този ден. Самотните днес няма да имат успех в намирането на партньор и вероятно ще искат да си останат сами вкъщи.

Днес, някои ваши колеги може да ви се правят на приятели, за да ви използват за собствените си цели. Бъдете предпазливи и не давайте служебна, конфиденциална информация на когото и да е.

Възможно е този ден да ви изненада с много разплащания на сметки и заеми, които ще ви причинят доста главоболия. Опитайте се да погасите повечето си задължения, за да избегнете подобни финансови затруднения.

Стрелец

Положителната енергия, която имате ще донесе тонове изненади за половинката ви. Обсъдете бъдещите си планове като двойка. Самотните може да имат изненадваща среща с непознат, но вероятно ще са твърде плахи в разговорите си.

Денят е благоприятен в сектор работа. Звездите ще ви предоставят възможност да изявите своите професионални качества. Ще имате необходимата увереност и харизматично влияние да насърчавате колеги или подчинени.

Вашите бизнес контакти могат да допринесат за бъдещия ви финансов просперитет, така че без притеснения смело напред за инвестиции и важни, необходими покупки.

Козирог

Ще излъчвате положителна енергия и чар, така че с лекота ще впечатлите околните. Неангажираните да бъдат отворени към срещи с приятели днес и да не отказват да присъстват на нечии купон.

Днес условията за труд на работното място може да не се променят към по-добро. Ако няма спешна нужда, тогава се въздържайте от изготвянето на финансови и статистически отчети.

Денят ви няма да е особено добър във финансово отношение. Ще трябва да изплатите дълговете си и да се погрижите за плащането на някои сметки. Направете подробно проучване, преди да пристъпите към каквото и да е било разплащане.

Водолей

Денят е подходящ да обсъдите някои важни неща и правила за връзката ви, които да я направят още по-силна и устойчива. Романтиката ще присъства около вас, така че може да споделите желанията си без притеснения.

Най-вероятно ще имате склонност да обидите някои от колегите си, отправяйки им остра критика. Старайте се да се държите професионално и да не изпускате нервите си.

Нещата с финансите ви, не изглеждат добре днес. Финансовата ви стабилност е доста разклатена. Натрупаната умора във вас, изчерпва силите ви и вероятно ще ви е все по-трудно да измислите решение на проблемите ви, свързани с парите.

Риби

Имате всички предпоставки за един романтичен ден. Отпуснете се и споделете чувствата си, без да се притеснявате. Проявете въображение и изненадайте любимия си човек с мил жест.

Силата ви е в това да творите и да създавате нови неща, но днес ще трябва да забавите малко темпото и да се отдадете на по-скучни дейности на работното място, като преглеждане на различни документи.

Направете някои промени с финансовите си планове, за да сте сигурни, че ви остава добра сума за спестяване. Купете само най-неотложните неща, подминавайки всякакви изкушения.

Хороскопът е изработен за всички читателиот езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.