Овен

През Бъдни вечер ви чака общуване с хора, които малко познавате. Именно разговорите с тях ще ви донесат най-голямо удоволствие. Възможно е да проявите творчество или да направите кулинарен експеримент. Главното е да не се съмнявате в силите си и всичко ще бъде прекрасно. Очаква ви интересна изненада.

Телец

За вас този светъл празник може да се превърне във време на равносметка, това е много нужно, но не забравяйте да се веселите. Не се откъсвайте от компанията. Най-добре е да прекарате със семейство и с приятели, и всеки от вас да разкаже за най-значимите си достижения. Колкото повече любящи хора има около вас, толкова по- добра ще бъде през празничната вечер.

 Близнаци

Очаква ви тържествена празничност. Ще удивите компанията с остроумието си и ще се окажете блестящ събеседник. Посрещането на Коледа ще ви донесе много положителни емоции и приятни подаръци. Главното е внимателно да разпределите силите и енергията си, за да издържите до сутринта.

 Рак

Голяма е вероятността да организирате посрещането на благият празник като се ориентирате към здравословния начин на живот. Всичко това е забележително, главното е да не пречите на веселието на другите с вас. Подготовката ви и срещата с Коледа ще ви изпълни със сакралност.

 Лъв

Вашето настроение много ще зависи от празничното събитие - Бъдни вечер и Коледа. Най-вероятно ще се окаже хубаво, и празникът ще бъде вълшебен, може да ви донесе нова любов. Възможно е да ви се случи нещо необичайно, вълшебно събитие, което ще промени съществуването ви или отношението към живота.

 Дева

През празниците се въздържайте от авантюри и опасни развлечения. Колкото по- спокойно и умерено протече празника, толкова повече ще избегнете проблемите. Не канете в дома си непознати хора и не злоупотребявайте с алкохола. Очаква ви наистина забележителен празник с много приятни изненади и вкусна храна.

 Везни

В новогодишната нощ е възможно да се появят нови планове и желания. Не е изключено разговорът с някой да стане импулс за бъдещето ви. Възможно е да решите да се отправите към заведение или на разходка на място, нетипично за Коледа. Ако приятелите ви подкрепят, вашата авантюра ще се увенчае с успех.

 Скорпион

Настроението ви ще бъде не просто хубаво, а великолепно - дълго ще го помните. На вашето позитивно настроение ще повлияе и някой близък. Вечерта ще бъде радостна в случай, че не я посрещате с колеги, защото има вероятност от нежелан спорове, която ще развали не само празника, но и вашите взаимоотношения.

 Стрелец

Може би ще ви чака скъп подарък. Голяма е вероятността да получите отдавна мечтания такъв. В същото време е възможна неочаквана и вероятно съдбоносна среща, която ще промени нещо драстично във вас. Ще имате желание да видите своите роднини или приятели. Важно е вашето поведение да бъде на ниво, за да заблести коледната атмосфера.

 Козирог

Чака ви интересно запознанство в празничната коледна вечер. Не странете от нови запознанства, бъдете общителни и приветливи. Възможно е да стане чудо. Звездите ви готвят необичаен подарък от страна на много близък човек. Не е изключено това да ви подтикне към личностно развитие.

Водолей

Добра идея е да подарите нещо ваше, което се е харесало от някой от гостите ви. По този начин със сигурност ще станете герои и ще се окажете в центъра на вниманието. Внимавайте много с харчовете, бъдете въздържани в постъпките си, това определено ще ви спаси от разочарование.

 Риби

Възможно е по Коледа да имате желание да се уедините, но не се отказвайте от празненството – предстоят ви интересни неща. Има вероятност да изслушате сантиментални откровения, да съчувствате или утешавате. Главното е вашето настроение да не се превърне в унилост.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.