Овен

Препоръчително е днес да следвате вашата интуиция, без да оставяте място за песимизъм. Благоприятни аспекти вероятно ще бъдат завършването на поети ангажименти и идеи. В любовта ще се нуждаете от бавно изгарящи емоции, за да запазите топлината за по-дълго време.

Ще се върна, като ходя по лъчите на слънцето, която осветява гората рано сутринта. Ще се върна при себе си с шепа надежда все още в джоба ми, сред цветята на нов извор по пътя, който вече не е тесен и тъмен… Красимир Куртев.

Телец

Звездното небе може да се окаже неблагоприятно за вашето настроение през този ден. Най-вероятно обаче ще цари красивото спокойствие цари във вас. Луната ще ви съдейства и ще можете да се свържете отлично с хора, които познавате от скоро. Неприятната вест е, че има вероятност да станете жертва на завист.

Човек няма как да знае какво би трябвало да иска, защото живее един-единствен живот и не може да го сравнява с предишните си животи, нито пък да го поправи в следващите Няма никакъв начин да се провери кое решение е по-правилно, защото няма никаква възможност за сравнение… Красимир Куртев.

Близнаци

Любовта ще се усеща във въздуха навсякъде около вас. Погрижете се да изглеждате прекрасно, със сияйна кожа и бляска коса, за да се чувствате по-красиви от всякога. Определено ще привлечете вниманието на любимия ви човек и всички буквално може да се обръщат след вас.

Винаги помнете главния принцип, че качеството на вашия живот, това е качеството на вашите комуникации. Това означава – начинът по който общуване с другите и по-важно начина по който общувате със себе си. Вие получавате това, върху което се концентрирате. Ако търсите положителни неща, положителни неща ще намирате. Това е фундаментален природен закон... Красимир Куртев.

Рак

Очакват ви приятни ритми, които ще разкриват големи ферменти в живота ви като цяло и голямото желание да се заемете с екзистенциалното ви поле. Въпреки това, ако ще шофирате бъдете внимателни, защото има вероятност от пътно произшествие.

Стани опора на партньора си, бъди този, който винаги го подкрепя и подклажда мечтите и надеждите му. Развивайте се заедно и уверено марширувайте през света като армия от двама... Красимир Куртев.

Лъв

Венера и Юпитер ще ви накарат да фокусирате своите размисли върху сектора на материалните блага, които улесняват успеха във финансов аспект. Помислете, как да прекарате пълноценно този ден. Използвайте енергиите си, които сега са много, и ще са предоставени по най-добрия начин.

Всяка картина носи в себе си енерго информационен комплекс, положителен или отрицателен, които зависи от няколко фактора. Личната енергетика на художника, смисъла на самото произведение… Красимир Куртев.

Дева

Позицията на Венера днес, ще бъде доста благоприятна за вас в любовната сфера. Ще бъдете изненадани от резултата, ако направите първата стъпка към малка промяна в отношенията ви с вашият любим човек, така че да разбере, че намеренията ви са сериозни.

Вярата в себе си е най-важната стъпка, която можете да направите за разширяване на вашия свят. Когато приемете себе си такъв, какъвто сте и можете да пренебрегнете отрезвяващия глас на вътрешния си критик, никоя цел няма да бъде недостъпна... Красимир Куртев.

Везни

Не очаквайте днес емоционални празноти, а само успокояващо чувство за щастие. Погрижете се малко повече за естетическата страна, изненадайте приятелите си с екстравагантен вид. Усмихвайте се и тогава вижте ефекта на почуда. Но бъдете предпазливи с парите.

Случайности не съществуват, а всичко е строго подчинено на отделените от нас мисловни атоми. Но това не е толкова важно, важен е резултата. Човек изживява всичко за първи път, при това без да е подготвен ... Einmal ist keinmal, повтаря си Томаш немската поговорка. Онова, което се случва само веднъж, все едно никога не се е случвало... Красимир Куртев.

Скорпион

Днес е възможно да се разстроите с някои дребни недостатъци на партньора си. За щастие, партньорът ви в този момент ще бъде много търпелив с вас и ще прояви разбиране за промените в настроението ви. Просто се успокойте и тези неудовлетворения ще стихнат постепенно.

Винаги ще бъда аз, нито повече, нито по-малко от преди, със сърцето, което все още трябва да се научи да обича, и разумът, който вече знае, че трябва да се държи като камък, който не се препъва. И когато няма никой, който да ти помогне, когато паднеш, трябва да станеш, да продължиш, оставяйки там, краят на една илюзия… Красимир Куртев.

Стрелец

Ще е добре да обърнете внимание на някои ваши скрити козове като стилното облекло и богатия ви речник пълен с въздействащи и смислени слова. Ще разполагате с всичко необходимо да впечатлите всеки, когото пожелаете, стига да си изиграете играта стратегически.

Концентрирайте се върху целите, не върху резултатите. С други думи, правете нещата, защото ви харесват или защото помагате на някого или защото е ценно упражнение. Не ги правете заради пари или признание. Това ще дойде естествено. Така е устроен света... Красимир Куртев.

Козирог

Възможно е да ви предстои през този ден сериозен размисъл и за вземане на конкретни решения в личен план. Най-вероятно свързани със семейството ви. Романтичните отношения може би ще се окажат по-сложни. Внимавайте с предпразничните покупки, защото може да останете изключително разочаровани.

Вътре в мен ще остане онова дете, което бяга от нещо, което предупреждава за идващата празнота, неспособно да се срещне и да посрещне житейските проблеми... Не знаеш как да правиш нищо друго, освен да грешиш, да правиш безумно въртене в куклено пространство...Без душа, анимирано от безброй огледални гласове, които се отразяват... Красимир Куртев.

Водолей

Семейните двойките ще могат да бъдат по-компактни, дори когато възникнат трудности, свързани със съжителството. Навярно ще имате необходимата зрялост да не изпадате в такива обичайни грешки. Самотните ще могат да установят връзка, но ще трябва да уточнят, какви са чувствата им, иначе рискуват да останат разочаровани.

Преди да бъда удавен от хорските клюки, бих се потопил във ваната на собственото си мнение. Винаги ще се боря с вятърните мелници, ще водя войни с картонен меч, ще искам да осветявам мрака с нещата, които ще направя... Това е житейското пътуване... Красимир Куртев.

Риби

В случай, че изпитате смесени чувства през този ден, ще бъде напълно нормално да си задавате въпроси, които със сигурност ще ви доведат до по-пълната картина във вашата сантиментална ситуация в която сте изпаднали. Постарайте се да бъдете по-обективни, защото субективните мисли ще ви объркат още повече.

Сами си избираме онези, които ни изоставят, а после отново сами си поставяме мрежа от оправдания, че ни е писано да бъдем сами ... Твоето решение е като чаша, може да не бъдеш разбран от обществото, масата върху която стои чашата ти. Не се страхувай за чашата, просто смени масата… Красимир Куртев.