Овен

Партньорът ви днес може да е доста угрижен и да има нужда от вашата помощ и съдействие, за да се справи с някои проблеми. Опитайте се да се поставите на негово място и да проявите нужното разбиране.

Бъдете сдържани и се постарайте да не си изпускате нервите на работното ви място. Влизането в конфликти ще ви донесе само проблеми и негативни емоции, така че бъдете спокойни и търпеливи.

Една грешна дума може да доведе до разваляне на всяка една сделка днес и загуби за вас. Бъдете особено внимателни в обсъждането на финансовите въпроси, тъй като не може да си позволите подобни грешки на този етап.

Телец

Не се налагайте твърде много и не притискайте партньора ви да прави нещо, което не иска в този момент. Ако усетите, че партньорът ви не е в настроение днес, то проявете търпение, докато всичко лошо отмине.

Вероятно, днес ще се наложи да се съгласите с мнението на околните, тъй като ако изложите нещо различно, то масата ще надделее и никой няма да се съгласи с вашата позиция. Не се ядосвайте на това, че няма да може да промените нищо.

Не обсъждайте финансовите си проблеми с хора извън семейния ви кръг, тъй като най-вероятно няма да срещнете разбиране и финансово подкрепа под формата на заем. Дори отказът може да е доста нетактичен.

Близнаци

Днес може да имате напредък в разговорите с партньорите ви при обсъждане на сериозни неща. Мнението ви най-вероятно ще натежи и ще успеете да убедите половинката си, че решенията ви са правилни.

Работният ви ден ще премине сравнително гладко и спокойно днес. Всички на работното ви място ще са на едно мнение и ще работите в хармония в голям екип.

Стремежът ви да печелите повече пари ще се завърне с пълна сила. Ще сте изключително амбицирани да постигнете резултатите, които сте имали преди една година и ще вложите всичко от себе си.

Рак

Вероятно, се готвите да направите голяма променя във връзката си, но първо ще трябва да промените себе си. Не прибързвайте с някои крайни решения, преди да сте обсъдили всичко с партньора си. Бъдете отворени към чуждото мнение.

Променете нещо малко в ежедневието си и ще имате чудесни резултати. Бъдете отзивчиви и помогнете на някои ваши колеги, които имат нужда от съдействие, за да се справят по-бързо с работните задачи. Това ще ви донесе удовлетворение от работата ви днес.

Ако се опитате да разпространите идеите си за спестяване и управление на лични финанси на хора, които не разбират и не се интересуват от това, най-вероятно няма имате успех. Говорете за това само с хора, които имат сходни интереси с вашите.

Лъв

Благодарение на чудесното разположение на планетите в сектора ви за любов, ще имате възможността да осъществите мечтите и сънищата си. Животът ви ще бъде по-сладък и романтичен с партньора ви днес, който ще сподели искрените си чувства към вас.

Голямото натоварване на работното ви място, може да ви даде усещане, че все едно нищо не може да свършите. Стресът ще създаде хаос в работата ви и ще трябва да си дадете кратка почивка, за да релаксирате и да се презаредите с нови сили.

Това, което ще ви донесе най-много радост днес е да направите някой друг щастлив. Купете подарък на любим човек и сърцето ви ще се изпълни, когато видите любимите си хора усмихнати.

Дева

Поддържането на добрите ви взаимоотношения ще изисква доста търпение от ваша страна. Бъдете отстъпчиви и не се дразнете, ако партньорът ви е по-бавен и летаргичен днес. Организирайте нещо весело за половинката си днес, за да разведрите обстановката.

Вероятно всички ще ви се възхищават на вашата организираност, остър ум и професионализъм. Ще сте сред най-изявените в офиса ви и ще имате възможността да покажете всичките си умения и скрити таланти.

Днес, ще сте твърде заети и дори няма да ви остане време да похарчите малко пари. Стремежът ви да си подсигурите по-добро бъдеще, ще отнеме цялата ви енергия.

Везни

Днес, може да сте заслепени от емоциите, които изпитвате към партньора ви и да не виждате самата действителност. Ще ви трябва малко време, за да се пренастроите и да заживеете в реалността.

Има голяма вероятност днес да постъпите импулсивно и да направите грешен избор. Не подписвайте служебни документи и отложете всякакви служебни срещи свързани с преговори за друг ден.

Вероятно, днес ще сте в доста мрачно настроение от факта, че трябва да платите семейните сметки, които ще се окажат доста високи. Ще трябва да положите двойно повече усилия, за да се справите с ограничения си бюджет до взимането на заплатата ви.

Скорпион

Ако дълго време си мълчите и не смеете да противоречите на партньора си, трудно ще наложите мнението си, дори да сте по-настоятелни. Партньорът ви вероятно ще надделее с неговото мнение, така че бъдете активни и вземайте участие в общите решения.

Работният ви ден ще премине сравнително гладко и спокойно днес. Всички на работното ви място ще са на едно мнение и ще работите в хармония в голям екип.

Направете всичко възможно да сте ефективни и максимално продуктивни на работното ви място днес. Ще имате шанса да постигнете голям успех, особено ако имате пряк контакт с клиенти през този ден. Организирайте си добре работния график.

Стрелец

Предложете нещо ново като изживяване на партньора си и ако в първия момент не срещнете разбиране, то не се отказвайте да наложите идеята си. Бъдете настоятелни и вижте какво ще се случи.

Работният ви ден ще започне добре, но към обяд може да имате спречквания с колеги или клиенти. Не позволявайте на дребен спор да ви развали настроението и да вгорчи деня ви.

Доверете се на интуицията си, тъй като една импулсивна покупка може да изпразни портфейла ви. Промоции винаги ще има, така че не се подлъгвайте по разни намаления и акции. Купувайте само това, което ще ползвате от момента на покупката, докато е в гаранция.

Козирог

Оставете партньорът ви да се погрижи за всичко важно днес и съхранението на вещите ви. Може да сте доста разсеяни днес и да забравите някъде ключовете или портфейла си.

Работата ви днес може да е свързана с доста движение и пътуване. Проверете дали колата ви е надеждна, за да си нямате излишни проблеми. Подгответе се с удобни дрехи и обувки за един дълъг и динамичен работен ден.

Приятелите ви днес може да се окажат спасителният ви пояс в трудна за вас ситуация. Ако ви се наложи да платите някакви медицински разходи и лекарства за вас или ваш близък, ще срещнете разбиране от приятелите ви.

Водолей

Днес, на дневен ред ще излезе някакъв проблем, който ще трябва да обсъдите с партньора ви. Не се палете твърде много и не повишавайте тон за незначителни неща, тъй като спорът може да прерасне в голям конфликт.

Интелектуалният труд може да ви изтощи днес. Напрежението и вземането на трудни решения няма да ви се отразят добре, така че вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие, за да се възстановите.

Дисциплината и доброто планиране ще се окажат виновниците за доброто ви финансово състояние. Продължете в същия дух и ще се чувствате стабилни и уверени, че няма да изпаднете в недоимък в близко бъдеще.

Риби

Семейният бюджет ще е основната тема на разговор днес. Не се притеснявайте, ако приходите не са в стойностите, на които сте свикнали. Ще се справите с това, което имате, като ограничите покупката на някои по-луксозни стоки и храненето навън.

Може да се наложи да наваксате известно изоставане в работните ви задължения през този ден. За целта ще трябва да си направите подробен план и да следвате стриктно стъпките в него. Бъдете организирани днес.

Парите няма да са основната ви грижа днес. Това да помогнете на близките си и да направите другите щастливи ще е целта ви, към която ще се стремите. И все пак около грижите за другите, не забравяйте да се погрижите и за себе си с нещо малко.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.