Овен

Денят ще е подходящ да разкриете най-дълбоките си чувства на вашата половинка. Не изпускайте този благоприятен период да започнете разговор, който би задълбочил отношенията ви.

Не се заемайте с твърде голям проект, с който не може да се справите. Може да се окаже, че това е доста голяма хапка за вас и да останете разочаровани от това, че не сте успели в работата си.

Може би, днес по-добрата възможност ще бъде да преустановите нещата, които не ви носят доходи и да насочите вниманието си към това, което сте пренебрегвали, че може да бъде печелившо.

Телец

Ако направите комплимент или подарък на вашият любим човек, то бъдете сигурни, че ще получите много повече внимание от страна на половинката ви. По този начин ще изведете връзката си на ново ниво.

Мечтите и витаенето в облаците ще бъде полезно за вас днес. Това може да ви помогне да ви хрумне идея, която да развиете и превърнете в печеливш коз.

Днес, може да ви се наложи да пестите почти против волята ви, а от обстоятелствата, които го налагат. Непредвидените разходи в последно време ще нарушат баланса в бюджета ви и ще трябва да преминете в икономичен режим.

Близнаци

Днес може да почувствате, че връзката ви става все по-силна. Вероятно, партньорът ви ще направи всичко възможно, за да изпълни всяко едно желание и капризи дори.

Присъединяването ви към колеги, които имат сходни на вашите разбирания, ще ви направи много по-продуктивни. Обединяването на знанията и опитът ви ще направят екипа ви много успешен.

Не е изключено да успеете да извлечете печалба от нещо, с което не сте се сблъсквали досега. Също така не разчитайте само на късмета си, спазвайте правилата си и отбягвайте съмнителните сделки. Това ще ви помогне за финансовото възвишение.

Рак

Днес, с лекота ще успеете да извлечете важна информация или тайна от вашата половинка. Всичко, което се е опитвал да скрие вашият партньор, днес ще излезе наяве, което ще отрази положително на връзката ви.

Бунтарският ви дух ще вземе превес днес и ще искате да имате повече свобода на работното си място, каквото и да ви струва това. Ако чакате това да стане автоматично, то няма да успеете.

Нещата с финансите ви може да са в застой, но с малко търпение, ще постигнете целта си в работата или бизнеса ви. Временното ограничение от някои глезещи неща, ще ви донесе дългосрочен просперитет.

Лъв

Денят е благоприятен за романтика, ако наистина искате да бъдете щастливи в любовта, трябва да дадете известна свобода на своите емоции. Нека мечтите отидат отвъд хоризонта, реалността да остане при вас, за да се насладите чувствата си.

Работата ви може да бъде доста напрегната днес. Може да изглежда, че колегите ви избягват, но истината е че те просто искат да се дистанцират от царуващия хаос.

Свързването ви с хората от вашето минало или детство може да ви донесе печалба в бъдеще. Не пренебрегвайте тези контакти и бъдете отворени да развиете нови идеи.

Дева

Планетите ще ви направят прекрасен подарък като ще ви донесат така желаното чувство на хармония и сигурност във връзката ви. Независимо къде ще прекарате деня, то със сигурност ще сте щастливи от създадената интимност.

Днес, не трябва да се съобразявате с хората около вас, тъй като ще имате шанса да блеснете и да изпъкнете пред колегите ви като покажете талантът и професионализмът си във вашата сфера.

Възможностите ви за правене на пари ще са свързани с присъствието ви на събитие с много хора, където да направите контакти с много различни хора, имащи различни интереси и кръг от приятели.

Везни

Може да се почувствате пренебрегвани от страна на партньора ви и да не получавате очакваното внимание. Не търсете вината в себе си, тъй като половинката ви може да си има лични и професионални проблеми, които да не иска да споделя.

Бъдете силни и решителни в работата си днес и не позволявайте някой друг да взима решенията и да обере лаврите. Вместо да сте на заден план, бъдете лидер.

Усилията и работата ви ще бъдат високо оценени със съответното финансово възнаграждение. Вашите учители или преподаватели от университета ви, ще забележат вашият успех и може да ви помогнат да се развивате още повече.

Скорпион

Ако усещате, че нещата в личния ви живот не вървят, то с днешната планетарна енергия трансформацията във връзката ви, би била много по-безболезнена. Отстраняването на съмненията във вашият партньор няма да е лесно, но ще ви донесе спокойствие в дългосрочен план.

Днес, може да се натъкнете на колеги, които ще се опитат да ви кажат какво трябва да направите. Ако се оставите да бъдете повлияни, ще сте от страната на губещите, така че отстоявайте мнението си.

Сега е моментът да предадете знанията и опитът, които сте натрупали под формата на някакво обучение или менторска програма. Най-ценното нещо, което притежавате е информацията, с която разполагате и грешките, които сте допуснали, за да помогнете на други от вашата сфера.

Стрелец

Възможно е да ви се наложи бързо да вземете решение свързано с личния ви живот, за което не сте готови на този етап. Послушайте сърцето си преди да дадете окончателния си отговор.

Може да ви се наложи да сте човекът, който да смекчава конфликтите и напрежението в колектива. Уменията ви да потушавате пожари, ще ви направи най-ценният кадър.

Изборите, които правите ще са пряко свързани с моментното ви емоционално състояние. Ако сте стресирани и напрегнати е много по-вероятно да направите емоционални покупки.

Козирог

С днешното подреждане на планетите може да започнете връзката си на чисто като разчистите всички натрупани ненужни неща, лоши спомени, проблеми и спорове от миналото ви. Отварянето на нова страница ще ви даде усещане, че сте нов човек.

Не се страхувайте да поемете риск и обърнете гръб на бавният и стабилен подход, към който до сега сте се придържали. Ускорете темпото и бъдете отворени към иновациите.

Днес, ще имате възможността да изплатите дълг или да върнете заем взет от ваш приятел. Направете го при първата удобна възможност и не отлагайте за друг ден, за да не изхарчите тези пари.

Водолей

Ако сте свободни, вероятно днес ще ви се иска да сте доста смели и настъпателни в търсенето на нов партньор. Дозирайте самоувереността си, за да не изглеждате твърде агресивни в очите на другия.

В случай, че в момента сте на позиция, която не ви носи удовлетворение и работата, която вършите не съвпада с вашите интереси, то сега е най-подходящият момент да започнете да търсите ново призвание.

Обединяването на вашите средства и тези на половинката или близките ви, ще ви помогнат да си купите нещо по-голямо и скъпо за дома ви като нов телевизор, пералня, климатик или миялна машина.

Риби

Изненадата, която може да получите от партньора си, може много бързо да ви „замае“ и да се съгласите с всяко едно предложение на половинката си. Ако нещо е твърде хубаво, за да бъде истина, винаги имайте едно на ум.

Помислете над въпроса да придобиете нови знания, нови умения и дори нова професия, с която да надградите сегашната си дейност. Попитайте вашите колеги за актуалните обучения и курсове, през които те вече са преминали.

Определено работата в свободното ви време, ще донесе съответната печалба, но това може да отнеме от времето ви, което отделяте за дома и семейството ви. Така че търсете златната среда.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.