Овен

Имате няколко шанса да направите малки гафове днес, особено от  онези хора, с които сте искали близост от съжаление или защото са ви помолили за това . В крайна сметка никога не трябва да се доверявате на непознати. Така или иначе ще трябва да поработите малко, за да излезете от тази ситуация. Това е най-добрият вариант. Още днес ще сложите допълнителен житейски урок.

Телец

Вашият начин на виждане на нещата и живота  вероятно може да бъде по-малко интересен през този ден,  но това не означава, че тези, които ви обичат, ви виждат по-малко привлекателни или бляскави. Двойките не трябва да позволяват на глупавите  недоразумения да подкопаят връзката, която досега е била почти перфектна, все още не е време за равносметка има дълъг път, който трябва да извървите заедно.

Близнаци

Малките удоволствия в живота никога не трябва да се подценяват, така че ако трябва да се чувствате по-жизнени и по-склонни към другите,  можете също да се отдадете на някоя прищявка, за да се чувствате по-добре със себе си,  както и с другите, разбира се. Да бъдете възнаградени е отношение, което  може да има много други последствия като срещи, идеи, емоции и дори печелби. Животът е прекрасен за това и днес можете да оцените една голяма част от него.

Рак

Голяма част от цялата любов, на която сте способни, може да се наложи да демонстрирате днес, много повече, отколкото  напоследък. Понякога малките жестове са достатъчни,  но понякога не и времето изисква големи дела. На думи сте доста убедителни, но може би е дошъл моментът да преминете към фактите, а не да си губите  времето напразно в очакване решенията да завалят от небето, когато само вие може да ги сътворите.

Лъв

Семейните и влюбените двойки ще имат възможността да поправят или отменят нещо във връзката си няколко пъти, но когато  приключат, навярно също ще трябва да преброят парченцата от сърцата, които са разпръснали навсякъде. Може би ще си струва. това Необвързаните ще трябва да се успокоят малко, също и защото, като се установят  веднъж, те също биха могли да открият нещо интересно, което не са обмисляли преди.

Дева

Предположенията ви вероятно са се оказали повече от верни, така че не искайте да имате много общо с хората, които са ви разочаровали в миналото. Понякога обаче трябва да се даде втори шанс. Необходимо е внимателно да прецените дали това ви плаши, но не можете предварително да го изключите, че трябва да бъде предоставено на някого. Вие също трябва да бъдете по-справедливи, ако искате останалите да бъдат справедливи към вас.

Везни

Бъдете по-умни от тези, които ще искат да ви притиснат в ъгъла този ден. Опитайте се да ги избегнете или предвидете ходовете им, а защо не да ги поставите вие в този ъгъл. Понякога е много по-лесно да хванеш някого неподготвен! Може да не успеете да ги държите настрана за дълго, но винаги можете да се обадите на някой, който може да ви помогне да оправите нещата и който може да ги разсее по някакъв начин. Винаги трябва да се използва повечко изобретателност.

Скорпион

Не се състезавайте твърде много с хората около вас,  в крайна сметка не си струва и със сигурност не можете да очаквате от тях да ви спестят енергията си. По-скоро се фокусирайте върху себе си. Всичко, което трябва да направите, е да поставите парчетата  от вашата мозайка едно по едно и да се опитате да приключите своите решения възможно най-скоро,  преди очевидно другите да го направят вместо вас.

Стрелец

Напоследък се занимавахте с много работа и това със сигурност ви помогна да оставите настрана съмненията си дали да промените отново курса си. Вие сте перфектни, продължавайте все така. Днес ще бъде най-яркото доказателство, че успявате да се справите, да промените себе си и това, което е около вас, както да бъдете по-щастливи и по-пълноценни, така и да видите хората, които са близо до вас, реализирани.

Козирог

Може би сте имали няколко малки дискусии в миналото с човек, който ще бъде в близък контакт с вас днес и с когото  следователно ще трябва насилствено да излекувате отношенията, ако са охладнели, давайки всичко от себе си. Особено ако става въпрос за нещо твърде лично, ще трябва да положите усилия какво ще направите и какво ще кажете, като се има предвид, че напредъкът на част от вашето бъдеще може да зависи именно от това.

Водолей

Не всеки има еднакви нужди, поне не тази седмица, така че вашите  лични интереси може да не съвпадат с тези на другите  хора и ще трябва да се примирите. Двойките все още не са проектирали нищо, което са обещали, и това очевидно ще има страхотна реверберация (отзвук) и за двете страни. Най-вече за вас, разбира се. Тогава трябва да говорите за това, с цената да не прецакате всичко.

Риби

Оставете ангажиментите си и се опитайте да се опознаете по-добре с хората около вас, особено с тези, които харесвате , в противен случай ще имате много разочароващ ден. Двойките ще могат да осъзнаят по-добре заобикалящата ги среда, като се опитват да говорят с  партньора си, вместо да го нападат и да не му позволяват да се изразява свободно. Така се раждат добрите идеи.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.