Овен

Двойките ще бъдат достатъчно посветени на партньора си, но може би не достатъчно, за да ги успокоят или да ги накарат да направят тази допълнителна стъпка, която толкова много искате да направят. Да размишляваш за бъдещето ще означава да се замисляш сам за момента.

Телец

Двойките със сигурност биха искали повече обратна връзка от партньора си, повече разбиране и повече хармония, но фактът, че искате всички тези неща, не изключва, че вие ​​също трябва да им ги дадете. Доста сте подготвени от професионална гледна точка, но от сантиментална имате големи недостатъци.

Близнаци

Прекарайте вечерта в романтичен ресторант или се отдайте на любовен филм у дома. Независимо от всичко, не забравяйте, че връзката ви не може да си позволи да бъде без тези редки нежни любовни часове заедно. Колкото повече е времето прекарано заедно, толкова по - интензивни биха могли да бъдат чувствата ви.

Рак

Несемейните няма да бъдат поставени много в центъра на вниманието. Може да не сте готови да направите първата романтична крачка, но може да има някой, който да я направи вместо вас. Добре е да бъдете открити на правилното място и  в точното време.

Лъв

Любовта е доста голям залог и вие го знаете добре. Влюбените двойките ще трябва да направят една крачка напред и една крачка назад, защото е от съществено значение, преди да вземат важно решение , да разберат дали пътуват по необходимия път или искат да пътуват в противоположната посока.

Дева

Семейните трябва да потърсят и да намерят така необходимия баланс, да определят не твърде строги „правила“ и да позволят на партньора да се изразява свободно, както сметне за добре. Важно е да намерите перфектната хармония, преди да правите някакви дългосрочни планове.

Везни

Ако изпитвате привързаност или любов към някого, ще трябва да се стремите да го покажете с думи и дела. Следователно двойките ще трябва да се справят с това състояние на нещата. Не можете да очаквате искреност от партньора си относно чувствата, които изпитвате, ако не егото ви възпира същото. Става въпрос за любов и кристална яснота.

Скорпион

Двойките може да имат някакво неразбиране или несъгласие, но по принцип всичко ще продължи както винаги, а също и в по - голяма хармония. Постигнали сте някакъв вътрешен мир, който ви позволява да бъдете доста честни и спокойни към хората, които обичате , дори и да ви създават малки проблеми, особено поведенчески.

Стрелец

Брачните двойки трябва да избягват да живеят с безпокойство  и терзания, защото това може да доведе до повече негативни, отколкото положителни последици. Необходимо е да осъзнаете това, за да не възпрепятства отношенията ви. Спрете за момент с лошите мисли и се опитайте да се отпуснете.

Козирог

Вероятно сте задали твърде много правила в романтичните си отношения, така че е време да се освободите и да оставите времето да реши вместо вас. Може би има причини за проблемите, които все още не са ви ясни. Като двойка бихте могли да отстъпите, за да поемете по нов път заедно, може би някаква практична идея, която е споделена и кара двама ви да се потопите в хармония.

Водолей

Според Венера сте разбрали най - добрия начин да се освободите от вашите съмнения и негативни чувства . Днес  можете да се посветите на повечко романтични отношения и да не бъдете толкова възпрепятствани от еволюцията на същите. Просто се забавлявайте заедно, след като постигнете  желаната  хармония.

 Риби

Противоположните гледни точки могат лесно да бъдат съгласувани и вие можете да създадете една отворена, толерантна атмосфера. Взаимното доверие, което споделяте, ще се увеличи и любимите хора се чувстват спокойни с вас. Със сигурност ще има моменти, в които ще трябва да разчитате на факта, че имате здрава основа, от която да израствате с партньора си.

 Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.