Овен

Разчитайки на особено ясен ум за вземане на решения, Марс ви позволява да съсредоточите цялото си внимание върху важни избори и да се концентрирате върху всички трудни проблеми, с които се сблъсквате. За щастие шансовете да намерите практически решения са големи. Съсредоточете се върху личните проблеми.

Телец

Ще се наложи да разберете колкото е възможно повече за дадена ситуация днес и как да подобрите позицията на перспективите ви за бъдеще. Не си поставяйте това предизвикателство като основен приоритет, водеща задача е да внесете подобрения върху вижданията за повече реалност. Признаването на подобно решение е удовлетворяващо и ще ви носи желани  ползи.

Близнаци

Разчитайки на ясния си здрав разум, вие ще имате контрол върху вземането на решения, като същевременно обмисляте кои действия са най-подходящи за вас. Разглеждайки истинските специфики на даден казус, може да откриете, че действителните факти или цифри прикриват повече, отколкото разкриват, в крайна сметка изборът ви е интуитивен и ще бъде подсилен прословутият ви инстинкт. Относно финансите, не се очертава заплаха от загуби, напротив - увеличаване шансовете за печалба.

Рак

Много хора ще се обръщат към вас за нови концепции и идеи. Оставете се да бъдете вдъхновявани. Приемете това въодушевление и приемете разнообразието от всякакви нови възможности, които ще възникват. Очаква ви неочакван напредък и ще направите голяма крачка към постигането на мечтата, за която отдавна бленувате. Не забравяйте да вземете предвид всички рискове, така че да не загубите всичко, което сте постигнали до момента!

Лъв

Изглежда, че ще бъдете изправени пред непреодолими проблеми. Не се отчайвайте, променете подхода си и решенията  ще дойдат бързо с цялата си яснота. Не се страхувайте да поискате съвети. Личният ви живот е навярно доста непостоянен, с неочаквани обрати, все неща с които трябва да се справите спокойно. Отпуснете се повече, починете си от задълженията.

Дева

Предстои ви период на пробация, период, който ще изглежда донякъде като изпитване. Бъдете уверени и се доверявайте на способностите си, тъй като приближаващите събития ще  нервната ви система до краен предел. Не позволявайте на мненията на другите да ви разубеждават от вашите убеждения, вместо това използвайте всяка конфронтация, за да изградите и затвърдите аргументите за вашата позиция.

Везни

Вероятно имате потребност да отмените старите си действия и да развиете нов подход към плановете си, който напълно ще изисква да използвате вашия талант с всичките му ресурси. Що се отнася до личните отношения, имате известен напредък и е подходящо да замените остарелите съчетания в съвместния си живот откривайки ново забавление, на което ще се наслаждавате като двойка.

Скорпион

Промени в настроението отново се задават на хоризонта. Възможно е някои от вас да излеят гнева си върху най - близките си хора, ала имате предвид, че това ще се върне срещу ви като бумеранг. Подобрете отношението си, вместо да обвинявате другите за постоянните си промени в настроението, които често причиняват ненужни смущения във взаимоотношенията ви. Отделете малко по - спокойно време и изследвайте чувствата си, за да възстановите емоционалното си благополучие.

Стрелец

Ще имате ясна визия. Определено ще бъдете енергични, фокусирани и способни да овладявате всяко ново предизвикателство, особено когато се сблъскате с някакво съществено събитие и ще можете да посредничите успешно. Ако възникне някакъв конфликт, можете да окажете успокояващо влияние върху другите. Способността ви да се справите хладнокръвно с всяка една ситуация, ще вдъхва доверие и обкръжението ви ще реагира положително.

Козирог

Избягвайте да поемате рискове, които подкопават това, което вече сте постигнали. Напълно възможно е мечтите ви да произтичат от чувство на неудовлетвореност. Трябва да се концентрирате върху откриването на причината, поради която се чувствате толкова недоволни и да си позволите малко време и място за духовен баланс, за да стигнете до корена на основните проблеми.

Водолей

Има опасност да доминирате повече от необходимото. Поведението ви ще бъде неоправдано, тъй като ще се чувствате по-несигурни в отношенията си с другите. Ако сте в позиция да властвате като натура, може да се изкушите дори да злоупотребите с тази сила. Така че не се поддавайте на изкушението, дръжте се почтено и признайте собствените си грешки, в резултат на което ще ви се възхищават получавайки  повече уважение.

Риби

Несигурността, която ще преобладава и сякаш ще ви обгради със задушаващата си хватка. От вас ще се изисква да изясните позицията си. Може би, ще ви бъде трудно да промените обичайния си начин на мислене и това определено ще има отрицателен ефект. Бъдете отворени за различен начин на подхождане към проблемите, за да се избегнете препятствията пред вас. Не оставяйте здравето си да страда излишно - така че не трябва да се натоварвайте излишно.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.