Овен

От решаващо значение е да си зададете въпроса защо когато не правите някои неща, от които се страхувате, започвате несъзнателно да саботирате отношенията си, проектирайки всякакви негативи върху партньора си.

Възможно е да разговаряте с някои колеги, с които можете да работите в близкото обозримо бъдеще, за да ви помогнат да постигнете плановете си. Протегнете длан и нека интуицията ви води.

Напоследък вероятно харчите много повече, отколкото може да си позволите. Ограничете това, като си съставите и се придържате към месечния бюджет, и списък за пазаруване.

Телец

Уверете се, че поддържате връзката си с онази искра, която ви кара да се вълнувате и да се интересувате от половинката си. Толкова много връзки в крайна сметка се провалят, защото романтичността гасне от материалният слой на чувствата.

Най-вероятно ще бъдете под напрежение при общуването с почти всички колеги. Ако не чувствате напрегнати днес, най-добре ще бъде да си вземете болничен или отпуск.

Желателно е да стартирате новите си проекти за инвестиции особено днес. Паричните потоци ще са интензивни. Препоръчително е да следите разходите да не изпреварят приходите.

Близнаци

Конфигурацията Венера с Меркурий подчертава значението на склонността към ежедневните ви аспекти, които са свързани с изграждането на здравословно и успешно романтично партньорство.

Днес, ще си заложите много нови работни задачи, които да свършите до края на седмицата. Очаква ви много динамичен ден с доста пътуване и служебни срещи.

Вашата амбициозност ще ви донесе невероятна възможност за много висока печалба през този ден. Успехът ще е с вас, така че извлечете максимумът от този благоприятен за вас ден.

Рак

Юпитер ви напомня, че за да може да има пълноценна любов, която да бъде основата или поне една от основите на вашето романтично партньорство, е необходимо вие и вашият партньор да имате общи ценности.

Не са изключени дребни разправии с колегите ви. Продължете да работите в същата посока без да се съмнявате в уменията и възможностите си.

Финансовото ви състояние ще е стабилно, ако не си наложи да правите аварийни ремонти. Деловите партньорства ще се стабилизират. Не бързайте да приемате първата отправена ви оферта.

Лъв

Венера ви поставя питане - Как можете да развиете споразумение с партньора си, при което обещавате да бъдете прозрачни и честни един с друг, като същевременно държите дистанцирано един от друг?

Много е вероятно да бъдете критикувани днес. Не изпадайте в ярост и не се карайте с колегите, с които работите всеки ден. Приемете забележките като конструктивна критика.

Днес, вероятно ще се наложи да балансирате с финансите си. Не сте в особено благоприятен период относно паричният ви статус. Не се отчайвайте, предстоят ви много по-добри дни.

Дева

Позволете си днес качествено време, за да попълните енергийните си резерви и да се освежите. Това ще ви предостави способността да дадете още и още повече на любимият човек.

Много е вероятно да усетите дискомфорт и напрежение на работното ви място, който ще е породен от казването на някои неудобни истини. Бъдете добър слушател, вместо активен говорител днес.

Семейните разходи за продукти може да се окажат доста по-големи от очакванията ви. Разположението на планетите ще ви предразположи към доста непланувани покупки.

Везни

Погрижете се за потребностите и желанията на вашия партньор и имайте способността да направите компромиси, когато е необходимо. Също така въведете партньора си във вашия личен - вътрешен свят, за да не се чувствате напълно отдалечени.

Навлизате в много благоприятен период за кариерата ви. Възползвайте се от предимството, което ви се дава и се докажете като отличен експерт в работата ви.

Не се очертава безоблачен ден по финансовите въпроси. Възможно е да възникнат неочаквани проблеми с разплащанията. Въпреки това до критични ситуации, едва ли ще се стигне.

Скорпион

Днешната планетарна конфигурация подчертава, че е необходимо да се погрижите за вашите нужди, позволете си престой просто, за да си починете и да бъдете по-уединени.

Вероятно, днес ще останете разочаровани от някои ситуации на работното си място. Опитайте се да игнорирате негативните си мисли, защото сами ще се провалите.

Вашият приток на пари може да бъде бавен и да не отговаря на очакванията ви за този ден. Трябва да избягвате големите разходи и да се опитате да спестите пари колкото е възможно повече за идните дни.

Стрелец

За да имате истинска интимност и дълбочина във връзката си, ще бъде необходимо да се чувствате сигурни във връзката си и да имате доверие на партньора си, за да споделите част от себе си - своето съзряване.

Днес ще намерите най-прекият път за решаването на даден проблем. Ще постигнете високи резултати, но умората неусетно ще се натрупа.

Възможно е да има някои забавяния на финансовите печалби, които очаквате. Неочакваните задължителни разходи могат допълнително да изпразнят вашия портфейл.

Козирог

Малцина от вас често искат връзките им да бъдат лесни и да вървят гладко, без всъщност да имат желание да положат истински усилия, за да накарат нещата да работят. Вероятно днес ще се наложи да се вземете в ръце.

Отстоявайте вашата гледна точка, независимо от мнението на колегите ви. По този начин ще получите желаното морално възнаграждение.

Приходите ви днес ще са отражение на усиления ви труд. Ще сте доволни от спечеленото и спокойно може да се възнаградите с нещо много желано.

Водолей

Вашият романтичен живот изисква да посветите време, енергия и любов. Именно начинът, по който взаимодействате с партньора си във вашето ежедневие, ще определя дългосрочния характер на вашето партньорство.

Вероятно ще бъдете в тясно сътрудничество с притесненията си. Освободете се от страховете си, за да не вземат превес над вас.

В случай, че сте в затруднено финансово положение, изчакайте този неблагоприятен период и си спестете парите за бъдещи по-добри сделки и покупки.

Риби

Днес би било чудесно време за вас е намирането на баланса между прошката и компромисите като начини на съществуване. Това е изключително важно, за да сте сигурни, че ще имате крепки взаимоотношения.

Внимавайте как общувате колегите и клиентите ви днес. По-консервативните ви събеседници може да се почувстват обидени и засегнати от някои ваши коментари.

Вероятно, често се питате дали парите, които печелите ви носят удовлетворение. Открийте страстта си и отдайте цялата си енергия в това, без значение от размера на заплащането.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.