Овен

Добра идея е да включите близките си в плановете си, в противен случай ще ви е трудно да приложите всичките си идеи в действие. Бъдете сигурни, че в процеса те оценяват чий е планът и се придържайте към него, за да осигурите единен комфорт, вместо да се превърнете в орел, рак и щука. Най - добре ще бъде да си починете малко и да избягвате неща, които допълнително изчерпват енергията ви.

Телец

Изглежда, че, прекалено много проявявате съмнения и така създавате впечатлението, че някой крие нещо от вас. Важно е да не драматизирате нещата относно личния си живот, което може да ви накара да се почувствате още по тревожни. Бъдете спокойни, няма причина да бъдете притеснени от сериозни проблеми през този ден. Имате потребност от повече спокойствие и почивка.

Близнаци

Най - вече поради вашето открито и доброжелателно  поведение към вашите близки, ще получите от тях положителна обратна връзка, която със сигурност ще бъде изключително полезна и за вас. Вероятно забелязват, че им предоставяте безрезервно необходимата за тях подкрепа и насърчение. Само по този начин ще се създаде положителна атмосфера на взаимна подкрепа, която ще бъде от полза за всички.

Рак

Въпреки че нещата, които искате, варират и често са недостъпни, вие сте готови да отделите много време и пари за тях или да поемете рискове, за да ги превърнете в реалност. Имайте предвид, че копнежът за невъзможното обикновено е по - интензивен от удовлетворението. Ако обаче нещата, които искате, не са само прищявка, в крайна сметка ще ги получите свише.

Лъв

Вашето положително отношение към живота ще бъде заразяващо. Ще създадете приятна атмосфера, която ще възрадва всички. Ще бъдете в състояние да изгладите всякакви емоционални притеснения във вашите взаимоотношения с допълнителната полза от създаването на солидна основа, която ви позволява да се изправяте уверено с всички предизвикателства, които е вероятно да срещнете в бъдеще.

Дева

Изглежда, че този ден ще бъде донякъде като изпитателен период. Бъдете уверени и вярвайте във вашите способности, приближаващите събития ще ви изтласкват до краен предел. Не позволявайте мненията на другите да ви разубедят от вашите убеждения, вместо това използвайте всяка конфронтация, за да изградите и затвърдите аргументите за вашата позиция. Може да откриете една или две възможности за подобрение.

Везни

Време е най - накрая за нов подход, да започнете реализирате отдавна заветните си планове и да започнете нещо ново. Покажете необходимата увереност и ентусиазъм, които ще се харесват на тези, които могат да ви помогнат, за да пренесете амбициозните си планове напред . Внимавайте как оценявате предлаганата помощ - не я приемайте само като даденост от съдбата!

Скорпион

Възможно е да се почувствате свръхчувствителни и тревожни, защото денят не протича толкова гладко, колкото бихте искали. В такива ситуации ще се натоварвате и при най-малките инциденти. Не се разстройвайте заради нещо тривиално, защото по - късно ще съжалявате за това и вероятно ще осъзнаете, колко глупаво сте постъпили. Избягвайте всякакви спорове и не позволявайте на емоциите да ви извадят от равновесие.

Стрелец

Чувствайки се фантастично, вие ще бъдете в добра форма и уверени в себе си. Вероятно ще постигнете голям напредък в прилагането на новите си идеи. В личния си живот ще продължавате да процъфтявате и да разширявате кръгозора си. Самочувствието, което притежавате, ще се засилва и в резултат на което, чувството за постижение и удовлетворение, което изпитвате ще се удължава.

Козирог

Възможно е да се получат разногласия между вас и приятелите ви. Това е определено ще се окаже притеснително, защото до момента сте гледали в една и съща посока. Дори един дребен спор може да доведе до голяма кавга, а това определено може да застраши солидно приятелството. Признайте, че съжалявате, ако сте казали нещо, за което сега съжалявате. Когато засегнатите разберат, че съжалявате за казаното, биха могли да ви простят.

Водолей

Използвайте този ден, за да подновите контактите със семейството си. Те ще бъдат доволни и дори може да успеете да разрешите стари конфликти като посредник или като направите първата стъпка, за да изясните нещата. Планетарното разположение е благоприятно за заравяне на томахавките веднъж завинаги. Препоръчително е да направите първи необходимите компромиси.

Риби

Когато промените отношението си, можете по-лесно да се изправите срещу обстоятелствата и да стигнете до успешен резултат. Отделете се от установения начин на разглеждане на ситуацията и възприемете нов подход. Бъдете много внимателни, когато отправяте обвинения или се опитвате да вините най - близките си, защото е напълно възможно да сте допуснали грешки. Бъдете откровени до край!

Хороскопът е изработен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.