Овен

Астро прогнозата за Овен на 26 октомври казва, че на този ден си струва да слушате вътрешния си глас. Близки хора могат да се обърнат към вас за съвет и подкрепа, проявете разбиране. Укрепете имунната си система, пийте много вода и не забравяйте витамините си. 

Телец

Звездите за Телец на 26 октомври предупреждават, че днес ще трябва да насочите цялата си харизма и съобразяване в правилната посока, за да постигнете това, което искате в работата. Не провокирайте хората към изблик на емоции, няма да можете да се справите с тях. Вечерта гледайте филм за цялото семейство. 

Близнаци

Зодиакът за Близнаци на 26 октомври казва, че този ден е чудесен за общуване с роднини. Ако няма начин да ги посетите, то поне се обадете на близките си. Не вземайте решения за другите и не си мислите, че знаете как и за кого ще бъде най-добре. 

Рак

Луната за Рак на 26 октомври предупреждава, че на този ден ще искате да защитите позицията си дори в неподходящи ситуации. Опитайте се да докажете правилността на позицията си не с викове и скандали, а с примери и спокойни разговори. Яжте само домашна храна, в заведенията за обществено хранене може да се натъкнете на остаряла храна.

Лъв

Общият хороскоп за Лъвовете на 26 октомври казва, че днес ще имат много изгодна сделка. Може да ви се поиска помощ отвън. Не бива да търсите услуги от колеги обаче, само сами ще постигнете перфектния резултат. 

Дева

Астро прогнозата за Дева на 26 октомври съветва да не критикувате близките, по-добре е да се поставите на тяхно място и да помогнете с разумен съвет. Не отговаряйте грубо на грубостта, не бъдете агресивни. Не бързайте с нещата, всичко най-добро ще се случи изведнъж. 

Везни

Звездите за Везни на 26 октомври съветват да не се поемат всички неща едновременно, някои задачи изискват съвършенство. Не трябва да се доверявате на отстъпки в хранителни магазини, те могат да скрият нискокачествени продукти. Проверете внимателно всички документи, които подписвате. 

Скорпион

Зодиакът за Скорпион на 26 октомври обещава много положителни новини в сферата на работата, от които може да зависи вашата кариера. Може да се нуждаете от правен съвет. Използвайте го, вместо да се опитвате сами да излезете с решение. Опитайте се да бъдете тактични и спокойни, не бъдете груби с близките. 

Стрелец

Луната за Стрелец на 26 октомври казва, че днес свободните представители на знака ще получат признание за симпатия от тези, които отдавна ги харесват. Отложете тежката физическа работа за друг ден, по-добре е да се занимавате с творчески неща. Вслушайте се в желанията на домочадието, ако не направите това сега, скоро ще трябва да вършите черна работа. 

Козирог

Общият хороскоп за Козирози на 26 октомври казва, че днес ще можете да предскажете някои събития предварително, което ще ви помогне да решите с въображени много въпроси. Обърнете внимание на диетата и режима на пиене, разтоварващата диета няма да попречи. Хубав ден за творческа работа. 

Водолей

Астро прогнозата за Водолей на 26 октомври предупреждава, че днес може изведнъж да се появи нова идея, която, ако е правилно организирана, може да даде плод. Днес ще искате да промените стила на облеклото си. Добър ден за пазаруване. Опитайте се да не харчите повече, отколкото можете да си позволите на този етап. 

Риби

Звездите за Риби на 26 октомври казват, че днес не трябва да поемате допълнителни отговорности по време на работа, защото може да не се справите и да се поставите в неудобно положение. Ако имате нужда от съвети, тогава не се колебайте да задавате въпроси. Избягвайте сладкиши или ги замествайте със здравословни лакомства.