Овен

Ако днес нямате желание да вземате никакви решения, тогава трябва да ги изясните тутакси, много преди някой дори да може да ви попита. Редно е да не създавате напразни очаквания.

Опитайте се да сте в крак с настроението си, защото този ден ще е от съществено значение да не попаднете в капана на скуката или тъгата. Ако сте меланхолични, опитайте се да се отдадете на малките радости от живота.

Телец

Ако избягвате агресията и фината ирония, ще получите в замяна сериозност и честност, при това със сигурност ще бъде по-ценно от всички останали. Не се задълбавайте в безполезните детайли.

Семейните могат да търсят бягство от проблемите си, с малко находчивост, но и повече единство. Това ще действа много по-добре, отколкото да си изливате злоба един върху друг.

Близнаци

Днешните ви цели ще касаят финансите ви. Към това трябва да се стремите и това трябва да ви интересува повече от всичко друго. Въпреки миналите инициативи, вече можете да бъдете по-конкурентни.

Днес със сигурност няма да погледнете назад, напротив ще се опитате да продължите напред с всички сили. Понякога ще бъде лесно, друг път много по-трудно от очакваното, но със сигурност ще вземете правилното решение за вас.

Рак

На практика днес няма да съжалявате, дори и защото може да сгрешите днес. Така или иначе това може да е началото на нова златна епоха. Не се страхувайте да правите това, за което сте се борили досега.

За да бъдете щастливи днес, никога да не се оставяйте да се заблуждавате от фалшиви усмивки или мимолетни земни радости, вие винаги сте на крачка пред материалността.

Лъв

Първите ви срещи днес, може да ви затруднят, но не се притеснявайте прекалено много, все пак ще можете да се справите и да намерите време за себе си или за хората, които обичате.

Влюбените двойки ще трябва да поддържат определена дисциплина, осъзнавайки личността както на единия, така и на другия. Характеристиките, качествата и слабостите трябва да бъдат внимателно анализирани.

Дева

Едва ли имате притеснения относно приемането на някаква  помощ, в края на краищата това е просто малка солидарност, която никога не вреди и винаги можете да научите нещо ново при следващата извънредна ситуация.

Ако нямате доверие на своите любими, тогава днес може да имате проблеми, защото наистина имате нужда от тяхната подкрепа и тяхната помощ. Вероятно много пъти сте искали да направите своето, без да разчитате на най-скъпите близки.

Везни

Опитайте се да бъдете по-инициативни днес. Обикновено вие сте от тези, който тласкате другите, за да дадат всичко от себе си при всяка възможност. И днес ще трябва да се поучите от собствените си уроци.

Семейните не винаги ще се разбират в любов и съгласие, но все пак ще знаят, че могат да разчитат един на друг. Това е основният аспект, да продължите да градите и да не бъдете обезсърчени от пречките, които ще възникват днес.

Скорпион

Ще поставите миналото, тъмните мисли, тъжните емоции в ъгъла и да се отворите денят с приятна усмивка на лицето си. Ще се чувствате в отлично настроение и може би това ще е причината за сладките емоции, които ще оцветят сърцето.

Влюбените ще имат много възходи и падения, което е нормално за днес. Няма да е необходимо да се уповавате на разбирането на партньора, а да работите върху себе си, за да подобрявате отношенията.

Стрелец

Днес ще откриете малко ситуации, за да се усмихнете, но това определено не трябва да ви попречи да бъдете позитивни и да търсите другаде своето щастие и радост.

Днес не е време да се принуждавате да вземате решения, които до този момент не сте взимали или дори сте обмисляли. Очевидно вече имате всички отговори, от които се нуждаете.

Козирог

Ще имате много неприятни моменти, които биха могли да променят настроението ви, така че се възползвайте от тях и се старайте винаги да стоите на крачка от тях.

Днес абсолютно ще трябва да се възстановите от някои сътресения, в които сте участвали активно. Знаете последствията и сега ще трябва да поемете своите отговорности.

Водолей

Вероятно често сте променяли плановете си, но днес ще бъде важно да запазите първоначалната си идея. Бъдете готови да , прекарвате часове в обяснение на причините за вашият не вървеж.

Самотните днес няма да поставят на първо място хората, с които току-що са се запознали, и това ще бъде най-добрият избор, особено защото ще сте склонни да бъдете малко прекалено драматични в ранните моменти на една бъдеща връзка.

Риби

Ще искате да разширите кръга на своите познати, да бъдете забелязани в социалните мрежи, да разговаряте и да слушате хората. Изглежда, че ви очаква хубав, интересен и оживен уикенд.

Повечето от брачните двойки ще вземат решенията, които са отлагали дълго във времето, в противен случай ще трябва да направят равносметка на връзката си. Ще можете да установите степента си на зрялост.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.