Овен

Помогнете на партньора ви в тежък момент, който се опитва да преодолее. Вие ще сте спасителният му пояс в точният момент и най-добре ще се погрижите за неговото състояние. Вслушайте се в интуицията си какво точно да направите. Нестандартните ви идеи, които имате желание да реализирате в работата ви ще трябва да бъдат сложени на пауза, тъй като едва ли ще срещнете разбиране от шефовете ви. Парите и тяхната загуба могат буквално да съсипят живота ви. Ако живеете за парите и пренебрегнете принципите си, може да си докарате сериозни проблеми. Бъдете повече от разумни.

Телец

Сега не е най-подходящото време за пътуване и почивка, така че отложете тази ваша идея за друг момент. Избягвайте шофирането и пътуванията на дълги разстояния. Проблемите в работата ви може да ви докарат сериозни неприятности с партньора ви. Ако се раздавате твърде много в работата ви и пренебрегвате половинката си, то несъмнено, ще се появи конфликт помежду ви. Никак няма да ви е лесно да преглътнете допуснатите финансови грешки, но по-важно е да научите уроците от тях. Заредете се с търпение и сили за още по-усърдна работа.

Близнаци

Способността ви да показвате любов е безгранична. Въпреки че е добре поддържате на връзката си, вие също трябва да практикувате повече сдържаност, за да поддържате партньора си жаден за още и още. Благоприятен ден в сектор работа за вас. Ще имате силно влияние над другите, което ще ви помогне да създадете повече лична сигурност при удовлетворяването на професионалните си потребности. Има голям шанс да получите много добър приток от доходи. Фирмите занимаващи се с транспорт и производство на стоки, ще постигнат значителна финансова ефективност.

Рак

Малко обич от страна на партньора ви, определено ще е най-доброто лекарство за вас, така че колкото повече прегръдки и целувки получите, толкова по-бързо ще се възстановите от кризата, в която сте изпаднали. Ще трябва да измислите начин, по който да направите работата ви по-весела и приятна. Работата в колектив не е лесна, така че подходете индивидуално към всеки един от колегите ви, когато се опитате да внесете щипка смях и веселие. Банковите извлечения по сметката ви и осъзнаването на похарчените пари, може да ви причини сериозно главоболие днес. Оптимизирайте разходите и орежете всичко, което можете, за да не стигате до заеми.

Лъв

Удивително е как едни и същи събития се появяват в любовния ви живот, но като че ли само под нова форма. Днес е важно, да не допускате едни и същи грешки и да подходите мъдро към проблемите. Ако очакванията ви за развитие в кариерата ви са ниски, то няма да имате голяма мотивация да направите нещо голямо. Поставете си летвата по-високо и се целете в това да сте сред най-добрите. Очаквайте финансови постъпления по сметката си днес. Това ще е доста неочаквано за вас, но определено изненадата ще е приятна. Похарчете само малка част от допълнителните средства, а другите заделете към спестяванията ви.

Дева

Партньорът ви днес ще използва най-голямото си преимущество, да ви омае с думи. Трудно ще устоите на ласкавите думи и комплименти и лесно ще се съгласите на това, което половинката ви предложи. Погледът върху работата ви в по-дългосрочен план, ще ви даде нужната отправна точка, така че не се фокусирайте върху конкретния ден, а в върху цялата картина. Препоръчително е да пазарувате на място с много евтини артикули и да вземете голям брой неща за малко пари, без да се налага да посяга към спестяванията. Това ще задоволи нуждата ви от шопинг и в същото време няма да сте похарчили много.

Везни

Грешките от миналото ви, най-вероятно днес отново ще излязат на първи план и трудно ще избягате от обясненията пред партньора ви. Вместо да се оправдавате, просто поемете отговорност за постъпките си и се извинете. Негативизма ще се пропива във всяко едно нещо, с което се захванете през този ден. Колкото и да се опитвате да не ви личи, изражението на лицето ви ще говори само по себе си. Успокойте психиката си и го давайте по-ведро. Не се заблуждавайте, че може да направите супер сделка от визията и примамливите предложения на партньорите, с които работите. Интуицията ви няма да ви излъже, така че подлагайте всичко на съмнение, за да не загубите пари.

Скорпион

Ако постоянно се питате, защо все на вас не ви върви любовта и все нещо се обърква, то най-вероятно, вие също имате вина за това. Не съдете другите, преди да сте анализирали собствените си действия и поведение. Вероятно, днес ще се наложи да свършите работа, която ви е доста неприятна и досадна, като това да почистите и подредите работното си място. Приемете това като част от задълженията ви. Най-добре изобщо не намесвайте материалните неща в любовните въпроси, за не останете излъгани. По това, ще се ориентирате дали чувствата на човека срещу вас са истински, или ви използват за финансов донор.

Стрелец

Това как се отнасяте към партньора ви днес ще има огромно значение за връзката ви и ответната реакция на половинката ви. Колкото по-добри, гальовни и романтични сте, толкова повече любов ще получите от партньора си. Работните ви задачи ще вървят по план, макар и с малко по-бавни темпове. Спокойно и методично, стъпка по стъпка ще постигнете целите, които сте си заложили в кариерата. Не е препоръчително да стигате до крайности, когато става въпрос за финанси. Търсете златната среда между многото възходи и спадове. Вашето място е по-сигурно, когато сте по средата, що се отнася до печалбите.

Козирог

Вероятно днес, няма да имате успех в любовта, така че и първите срещи в търсене на сродна душа, няма да са успешни. Бъдете търпеливи и изчакайте по-благоприятна позиция на планетите. Мисълта за работа няма да ви напусне дори след като приключи работното ви време. Проблемите в службата вероятно силно ще ви притеснят и може да нанесат сериозно последици върху здравето ви. Всичко, в което сте вложили куп пари, може да се окаже лоша инвестиция или по-скоро направена в неподходящото време. Това ще ви направи изключително нервни и раздразнителни днес.

Водолей

Днес, ще се наложи да лавирате между това да ви се разсърдят и това да защитите мнението си. Действайте много деликатно с половинката си, без да наранявате чувствата й. Много е вероятно днес да забравите нещо важно свързано с работата ви и да трябва да се върнете или да се справите с наличните ви средства. Разсеяността ви днес може да ви изиграе лоша шега. Подражаването на ваши близки и приятели няма да ви отведе до нищо добро. Не е нужно да поддържате висок стандарт на живот, само и само да не изостанете от тълпата.

Риби

Възможно е да имате някои разногласия с партньора ви относно закупуването на нови мебели или електроурди. Цената не винаги е оправдана, така че помислете преди да платите не малко парични средства. Поставете си предизвикателство, което да ви стимулира сте все по-добри в кариерата. Разнообразете си скучното ежедневие с нещо, което да усвоите като знание или умение. Късметът няма да е на ваша страна днес, така че стойте далеч от хазартни игри и рискови вложения. Загубите ви могат да са доста големи.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.