Овен

Може да очаквате един чуден ден за вашите романтични отношения. Излизането и прекарването на времето с вашата половинка или с най-близките приятели, ще ви накара да се почувствате повече от щастливи.

Вероятно днес ще трябва да предприемете някои действия за възстановяване на финансовото си състояние. Отделете повече време, за преосмисляне на финансовата ви стратегия, за да избегнете непредвидените и неочаквани разходи.

Телец

Препоръчително е да не давате празни надежди на онези, които имат любовни трепети към вас. Всяко едно заблуждение от ваша страна, може да бъде отвърнато със същото, спрямо вас в близкото бъдеще.

Вероятно, днес ще бъдете по-обрани в харченето на пари. Разходите се очертават да надхвърлят планирания бюджет. Този ден не е подходящ за всякакъв вид инвестиции.

Близнаци

Семейните и влюбените двойки могат само да се радват в компанията на своите приятели. Навярно ви предстои да вземете изключително полезни решения за вашата връзка.

Днес е подходящ  ден за инвестиране и покупки. Ако сте решили да обновите своят дом или офис, възползвайте се по възможно най-рационалния начин.

Рак

Възможно е да изпитате приятни моменти на дълбока нежност от страна на половинката си през този ден. Семейните да внимават, защото има вероятност от кавги или неразбирателства, които ще ги съпътстват през денят.

Поставете си малки цели днес и не се хвърляйте в дълбоките води, преди да сте приключи с предишните си задачи. Късметът не е на ваша страна и ако скочите в безумието най-вероятно няма да постигнете нищо.

Лъв

Добрите ви намерения в семеен план ще бъдат оценени, стига да изпълните своите обещания. Влюбените ще имат известни проблеми през този ден, но това ще им даде възможност да се мобилизират.

Днес, най-вероятно ще подходите изключително прагматично по финансовите въпроси. Ще бъде изключително положително, ако селектирате вашите инвестиционни планове по приоритет.

Дева

Вероятно, влюбените двойки ще имат желанието за обсъждане на бъдещето на своята връзка. Не са изключени обаче несъгласия, спорове и конфликти през този мартенски ден.

Ще имате възможността да изравните вашите вложени финансови усилия и възвръщаемостта им. Най-вероятно ще имате шанса да планирате много добре своите финансови стратегии.

Везни

Повечето от семейните двойки ще трябва да направят всичко възможно да не повтарят допуснатите вече грешки. Самотните навярно няма да имат възможността да поемат инициативата в ръцете, заради притеснения от отхвърляне на техни предложения.

В семеен план има вероятност вашият бюджет да бъде нарушен от неправилно планиране. Ако се занимавате с бизнес ще се наложи да преосмисляте финансовите си планове.

Скорпион

Семейните двойки ще трябва да забравят някои дрязги помежду си, ако желаят връзката им да бъде увенчана с любов и уважение. Неангажираните ще имат сериозни предпоставки за нови запознанства, но ще трябва да обърнат внимание на своя подход.

Този ден изисква преди всичко да спазвате баланса между вашите приходи и разходи. Избягвайте заемите и кредитите особено на тази дата.

Стрелец

Неангажираните ще бъдат насърчавани да дават всичко възможно от себе си, за да се представят добре и да бъдат високо оценени. Семейните и влюбените двойки да опитат да балансират чувствата си много добре, за да избегнат евентуални конфликти.

Много е вероятно звездите да ви подарят един по-добър ден за паричното ви състояние. Мнозина от вас ще имат късмета да се радват на неочаквани финансови печалби днес.

Козирог

Ще постигнете желаното спокойствие, след като стигнете до споразумение по един или друг казус в семейството ви. Влюбените двойки ще се наложи да изчакат малко, за да си възвърнат хармонията.

Избягвайте всякакви рискови покупки, договори, сделки или инвестиции. Опитайте се да сте по-предпазливи по финансовите въпроси с непознати хора, особено през този ден.

Водолей

Семейните двойки ще имат проблеми и трудно ще се концентрират, за да изгладят някои спорни моменти. Неангажираните да избягват вземането на окончателни решения за нова връзка.

Вероятно, ще имате възможност да похарчите пари за обзавеждането на вашия дом. Бизнесмените да очакват значителни печалби към края на този ден.

Риби

Семейните двойки ще поемат по различен път от този, установен до преди няколко дни. Това може да бъде някаква новост или начало за  по-нататъшни трудности в семейното огнище.

Очаквайте финансови стимули през този ден. Продажбите ви ще са на ниво. Ако сте в бизнеса, ще постигнете нови висоти, тоест това би означавало и повече пари.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.