Овен

Може да се почувствате притеснени за здравето или благополучието на вашето семейство, особено на някой от родителите ви. Може да се чувствате напрегнати и развълнувани за бъдещето. Вероятно ще  започнете нов режим на упражнения, да избягвате лошите и нездравословни храни или да се видите с вашия личен лекар, за да се консултирате относно цялостното ви здравословно състояние.

Телец

Вероятно ще се почувствате много ентусиазирани от този ден, чувствайки се подготвени за това, което животът трябва да ви донесе, за преодоляване на всички бариери по пътя ви. Усилията ви най-вероятно ще бъдат оценени. Ще се почувствате защитени, обичани и доволни, което ще ви улесни да се възползвате от предстоящият ден.

Близнаци

Този ден може да е момента, в който ще можете да „натиснете“ напред. Положителната енергия ще ви води по пътя. Кариерата ви е стабилна и личният ви живот ще цъфти. Може да искате да прекарвате повече време с близки и да празнувате живота, така както бихте желали. Имайте предвид все пак, че времето не е подходящо време за пътуване, независимо дали става въпрос за бизнес или нещо лично.

Рак

Днес трябва да бъдете изключително внимателни, защото ще бъдете  податливи на кашлица, настинки и леки неразположения, но бързо ще се освободите от подобни оплаквания. Личният ви живот ще бъде наистина проспериращ и ще се радвате да прекарвате времето си у дома. Ще вземете важно или съдбоносно решение относно бъдещето си.

Лъв

През този ден може да се сблъскате с проблем в резултат на някоя чужда грешка от член на семейството или близък приятел. Препоръчително е да се справите с този проблем, защото това може да ви провокира в конфликт. Избягвайте да споделяте личните си проблеми с хора, които смятате, че можете да им се доверите, защото те биха могли да ви разочароват.

Дева

Може да бъдете помолени да помогнете на роднина, който има личен или здравословен проблем. Може да държите ключа за решаването на проблема на този човек, което води до силно напрежение в семейството на човека. Този ден също може да намери своя разцвет на любовния живот, тъй като вие и вашият партньор може да бъдете представени с възможността да се насладите на романтична ваканция в друг град или сред природата.

Везни

Днес може да ви бъде предоставена възможност да възкресите връзка с някой, с когото някога сте имали романтична връзка. Каквото и решение да вземете, бъдете сигурни, че то няма да засегне никой от двама ви към настоящия момент. Може да се натъкнете на някои стари познати и да се изненадате да разберете какво им се е случило.

Скорпион

Внимавайте за някои неочаквани събития, засягащи любовния ви живот особено днес. Възможно е да има промени в дома и семейството ви, които могат да повлияят на бъдещето ви. Не е нужно да се тревожите или да се страхувате от това, тъй като промените биха били за ваша полза. Възможно е сред някоя компания, може да изпитате известно недоволство, но това не е нищо ново за вас и в крайна сметка ще преодолеете това чувство.

Стрелец

Самочувствието ви през този ден ще бъде в разгара си. Има вероятност да се отличите с бизнес, образование или романтика заради тази увереност. Ще бъдете привлечени към социални ситуации, в които можете да бъдете с хора, да се социализирате, да бъдете спонтанни и активни. Може да се озовете за всичко, което обещава приключение.

Козирог

Този ден избягвайте да купувате скъпи вещи за дома си, тъй като бихте могли да бъдете измамени по цена и качество. Освен това бихте могли да посрещате гости, близки или роднини, които може би ще поискат вашата помощ по отношение на семейни проблеми. Това може да постави вдлъбнатина върху финансовите ви ресурси и да доведе до напрежение на семейството ви. Опитайте се да бъдете полезни колкото можете, но без да жертвате интересите на своето семейство.

Водолей

Този ден може да се окаже неприятен за вас, тъй като има вероятност за конфликт с някой, чиито думи биха могли да ви наранят дълбоко. Внимавайте и не позволявайте на това развитие да повлияе на вашето здраве. Може да се наложи да се консултирате с лекар относно вашето здравословно състояние. Каквито и проблеми да срещнете, денят ще завърши с добри новини за вас.

Риби

Ако планирате да пътувате през тази събота, бъдете внимателни, тъй като може да се появят някои неочаквани препятствия. Също така, ако се срещате с хора по бизнес или лични въпроси, бъдете внимателни, тъй като може да се опитат да ви измамят. Звездите обещават деня да ви донесе радост от решенията, които сте взели наскоро, и може да започнат да дават своите плодове. Очаквайте още редица изненади.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.