Овен

Някои от вас днес ще бъдат малко капризни. Възможно е да ескалира злощастно недоразумение с някои хора от обкръжението ви. Опитайте се да коригирате този проблем възможно най-бързо. Като цяло този ден не е лош за началото на вътрешносемейна реформация, за модернизиране на домашното оборудване или за намиране на нови интериорни решения. Опитайте се да запазите необходимото спокойствие, за да избегнете евентуални депресивни състояния.

Телец

Не мислете за неща, които все още не са се случили. Научете се да живеете в настоящето и да намирате удоволствие във всеки нов полъх на свежият житейски въздух. Препоръчително е да прекарате този ден за развитието на вашето духовно мислене. Също така ще ви бъде полезно да прекарате максимално време с децата си или вашите роднини.

Близнаци

Изглежда този ден ще премине с много запомнящи се моменти. Има голяма вероятност да получите неочаквано добра изненада.  Харченето на парични средства за настъпващата Нова година ще бъде добра идея, пригответе се за скъпи и стойностни подаръци.  Не се притеснявайте, че бюджетът ви ще намалее, след изпращането на 2019 година ще го компенсирате в троен размер. Избягвайте евтините артикули, най-вероятно ще ви излязат по скъпо отколкото очаквате.

Рак

Бъдете внимателни в разговорите си, защото биха да могли да възприемат някой ваш изказ в стандартните рамки на лъжата, пък била тя и благородна. Също така внимавайте да не прекалите с алкохолът, едва ли ще изглеждате приятен събеседник след доста поети чашки. Иначе този ден е обещаващ и ще ви даде  усещането за позитивност. Има голяма вероятност за вълнуващи пътувания и срещи, които са изпълнени с хумор, забавление и флирт.

Лъв

Този ден обещава да ви достави страхотно настроение. За вас е важно да се предпазите от всякакви форми на стрес и да по възможност да избегнете критиката към околните. Освен това ще бъде добре, ако довършите повечето неща, които по една или друга причина сте ги отложели във времето. Поставете „в развитие“ проблемите в личен план. Вечерта си я прекарайте подобаващо и с много удоволствия.

Дева

Вероятно ще бъдете малко отегчени, особено ако сте заобиколени  от изключително негативно настроените  хора. По възможност селекционирайте компанията си и избягвайте всякакви досадни събития. Внимание! Препоръчително е да сте извън очертанията на прекомерно шофиране, домашната работа или друга дейност, която ви натоварва. Като алтернатива може да отделите време и да се погрижите за външният си вид.

Везни

Този ден може да ви предостави шанс за малък успех в областта на финансите. Това вероятно ще бъде еднократна продажба, която ще донесе определена сума пари. Също така е възможно да спечелите от лотарията скромни средства, които ще ви зарадват. Останалата част от денят ще бъде монотонна. Би било разумно да посветите денят си на решаване на недостатъците в личния си живот, почистване на дома, пазаруване или да бъдете в помощ на родителите си.

Скорпион

През този ден не се препоръчва да се включвате в спорове или конфликти. Такива сблъсъци носят риск, който може да съсипе целият ви празничен ден предизвиквайки агресия или паника. Ще бъде по-изгодно да отговорите на негативизмът с усмивка. В следобедните часове ще се справите добре, за да продължите да търсите приятни занимания, които ще ви носят щастие. През вечерта се отдайте изцяло на романтиката.

Стрелец

Може да имате само усещане за хармония със себе си и света. Това би могло да стане реалност, ако песимистичното ви настроение се разсее днес. Не ставайте прекалено интроспективни, търсейки  недостатъците на някой от близкото ви обкръжение. Също така не би било добра идея да се оплаквате от съдбата, която ви е изпратила определени трудности и премеждия. Най-добре  да отделите поне няколко часа, за да работите върху себе си - вътрешният си свят.

Козирог

Някои от вас днес ще имат някои приключенски преживявания. Навярно ще се пробуди във вас авантюристичният дух, за да се опитате да покорите нови върхове. Като цяло този ден обещава да ви дари със  спокойствие и забавление. Можете да посетите стари приятели или да гостувате на вашите роднини. Бъдете разумни и не пренебрегвайте новите запознанства.

Водолей

Няма да бъде добре, ако прекарате целият ден фокусирани върху не разрешените житейски въпроси. Приоритетно следва да бъде възстановяването на енергията, изцедена през седмицата. Нуждаете се повече от релакс, отколкото купонясването. Най-добрият сценарий през този ден е да почивате, докато сте заобиколени от близките си хора, получавайки море от емоции. Препоръчително е да промените своя дрескод за известно време. След което посетете някое ново заведение във вашето населено място.

Риби

Възможно е да се почувствате сякаш сте на седмото небе. Има голяма вероятност днес чудесата да започнат да се случват. Възможно е да започнете главозамайващо нова връзка, изпълнена с ярка романтика. Освен това ще можете да увеличите шансовете си, за да изгладите някои недоразумения и разногласия, свързани със семейната ви половинка. Като цяло един напълно възможен ден на повече щастие, радост и забавления.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.