Овен

Някои от вас може да попаднат в капан от конфликти, които ще ви опънат нервите до скъсване. Дори да искате да избягате от нахлуващите проблеми, едва ли ще успеете, докато не се освободите от старото си мислене, което ви дърпа само надолу.

Телец

Най-вероятно ще ви неприятностите се стоварят изневиделица, тъй като късмета ви ще се е скрил. Такива ситуации могат и да ви разтревожат, защото не сте подготвени за подобни изненади. Приемете нещата такива, каквито са, за да съхраните себе си за следващите дни.

Близнаци

Денят ще бъде изпълнен с благоприятни възможности, оптимизъм и енергия, които  ще ви помогнат във всяко намерение и за всеки проект. С лекота ще преживеете всеки възникнал проблем. Най-вероятно ще се освободите от някои притеснения или отговорности.

Рак

Щадете нервната си система, защото може да се окаже най-слабото ви място, предизвиквайки разсейване и дори объркване. Също така не се задълбочавайте в прекалено много мислене. По-добре следвайте своята интуиция, която ще ви даде повече яснота.

Лъв

Ще има различни ситуации, които ще ви дадат това, което ви липсва. Вероятно ще бъдете утешители за близките ви приятели, които се „давят“ в проблемите си. Ще проявявате съпричастност, но не забравяйте все пак да се замислите и за себе си.

Дева

Много е вероятно да ви се наложи да потърсите безконфликтни начини за разрешаване на споровете. Не предприемайте нищо в случай, че не сте готови да изпълните дадените от вас обещания или поети ангажименти. В случай, че считате дадено нещо за неподходящо изчакайте и не вземайте прибързани решения.

Везни

Може би към ще получите сериозно  доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте, а ги приемете с цялата си душевност. Така или иначе ще останете верни на принципите си без да се вкопчвате във виртуалният си късмет.

Скорпион

Отношенията към близките хора ще бъде от особена важност, затова бъдете прецизни, защото всяка органична дума или необмислена постъпка, може да нарани някой от близките ви особено болезнено. Затова си отваряйте, за да не предизвикате излишни обидни ситуации.

Стрелец

Вероятно ви предстои запознанство, което ще ви разтърси и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи точно, когато най-малко очаквате. Бъдещият ви партньор би могъл да се окаже подходящ и да ви даде така желаното внимание.

Козирог

Необходимо е да имате предвид, че късмета ще дойде, само ако през  седмицата сте положили усилия, разчитали сте единствено на себе си, за да можете днес да продължите напред следвайки избраният от вас път. Също така не са изключени бури през този ден.

Водолей

За да се възползвате максимално от това позитивно влияние, е необходимо да се освободите от всякаква обвързаност с миналото, която може да ви попречи да продължите напред. Навярно ще ви обземе такъв невероятен ентусиазъм, че ще започнете да кроите нещо вълнуващо.

Риби

Днес ви предстои някаква вътрешна промяна, която би могла да доведе до подобрение на вътрешните ви убеждения в личен план. Навярно ще бъде идването на едно чудесно време за вашите лични взаимоотношения. Вероятно вече ще можете да реагирате по-зряло и да говорите по-спокойно за чувствата си.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.