Овен

Чудесен ден, в който да се насладите на любимата ви музика с вашия партньор. Чуйте ритъма на сърцето на любимия ви човек и посланията, които иска да ви предаде.

Натовареният ви работен ден може да се отрази зле на здравето ви като ви тласне да направите лош избор с подбора на храната ви. Емоциите ще бъдат ваш лош съветник, така че внесете спокойствие в деня си.

Препоръчително е да избягвате днес инвестициите, включващи съмнителност  или влизане в недоказани партньорства. Колкото и да е изгодна офертата, не се оставяйте да бъдете подведени.

Телец

Нещата между вас и партньорът ви ще вървят относително гладко днес. Домашният уют и добрата вечеря могат да бъдат достатъчни, за да си прекарате един прекрасен ден.

Вероятно, днес ще имате пререкания с някой ваш колега и това може да внесе стрес и напрежение в работата ви. Трудно ще си премълчите някои неща, които ви дразнят и с които не сте съгласни, така че у вас може да се води една вътрешна борба.

Изглежда, че днес ще се опарите от някакъв финансов неуспех, който ще ви отнеме известно време, за да се възстановите. Ако кандидатствате за заем, има вероятност да получите откази поради липса на поръчители

Близнаци

Моментът ще е идеален за водене на сериозен разговор с мъдри послания. Всичко ще стане по-ясно и посоката, в която вървите ще съвпада с тази на партньора ви.

Днес, може да направите добро впечатление на колегите си. Не се притеснявайте да демонстрирате добро самочувствие и увереност, в противен случай може да не постигнете желания ефект.

Благоприятен ден, за да инвестирате към растежа на фирмите си, които ще ви гарантират сигурна и стабилна възвръщаемост. Инвестирането на парите ви свързано със  застраховки също може да ви донесе добри парични печалби.

Рак

Днес, може да имате огромни трудности да приемете киселото поведение на партньора ви. Вероятно, ще се наложи да се отдалечите за момент и да изчакате бурята да отмине.

Един малък спор днес може да прерасне в грандиозен скандал. При подобна ситуация, когато усетите, че напрежението нараства, си припомнете, че всички ваши колеги са ви съмишленици и имате една обща цел.

Може да ви бъде представена нова финансова схема, която на пръв поглед може да изглежда финансово обещаваща. Не забравяйте да я проучите обзорно, преди да вземете каквото и да е било решение

Лъв

Партньорът ви днес няма да е в състояние да окаже каквото и да е влияние на мнението ви. Всичко за вас ще е като прочетен вестник и предварително ще знаете какво иска да ви каже вашата половинка.

Опитайте се да се абстрахирате от хвалбите на колегите ви, кой какво си е купил. Това може да се окаже доста разрушително за вас, ако се опитвате да догоните стандарта  на живот, който не можете да си позволите.

Днес, някои от членовете на семейството ви може да ви се разсърдят, че трябва да отчитат пред вас всички разходи, тъй като вие се занимавате със сметките.

Дева

Ако партньорът ви днес изглежда недостижим, то не пречи поне да направите опит да откриете ключът към сърцето му. Дори да не видите моментален резултат, то след няколко дни нещата помежду ви, могат да са доста по-добре.

Вероятно, вече сте постигнали някои от целите си, но все още не сте стигнали до върха. Това не бива да ви отказва да сте постоянни и целеустремени, така че продължете да вървите напред, дори след кратка почивка.

Най-добре ще бъде да избягвате ходенето по магазините днес, тъй като трудно ще упражните контрол над бюджета си и сметката ви може да се окаже доста солена.

Везни

Ако трябва да поискате голяма услуга от партньора ви, то не означава, че сте слаби и неуспешни. Партньорите са заедно, за да подкрепят във всеки един момент, така че не се притеснявайте да поискате помощ.

Добре е да имате план, но дори да не го следвате сляпо, пак може да стигнете до желаната точка, макар и по-заобиколен път. Дори, нещо в работата ви да се обърка днес, просто продължете напред и пропуснете дадената пречка.

Трудно ще избягате от някои неизбежни разходи, така че платете таксите и сметките, които се изискват, за да не ви се начисляват лихви по-късно, в случай че забравите.

Скорпион

Партньорът ви може да ви изненада неприятно днес като промени коренно плановете ви. Бъдете адаптивни и не превръщайте това в трагедия. Споделете чувствата си и начина, по който се чувствате.

Ще ви се даде шанс да се изявите като лидер на екипа ви днес, така че всички важни решения да зависят от вас. Ще се изненадате с каква лекота ще управлявате целият работен процес и колегите ви.

Възможно е да не успеете да реализирате финансовите печалби през този ден, поради някои неочаквани разходи и неправилни решения.

Стрелец

Възползвайте се от добрата енергия на планетите днес. Споделете мечтите си с вашият партньор и начертайте конкретните стъпки, които трябва да направите.

Ако ви предстои среща с шефа ви, то не превръщайте това в някаква трагедия. Не винаги поводът, по който може да бъдете повикани за разговор е негативен, така че бъдете по-спокойни.

През този ден е възможно някой близък приятел или бизнес партньор да изиграе ключова роля във вашия финансов план за разширяването на бизнеса ви.

Козирог

Задаването на някои трудни и неудобни въпроси може да разклати връзката ви и да предизвика известни сътресения. Това ще е една добра проверка на стабилността и устойчивостта на отношенията ви.

Днес, може да получите някакъв вид бонус за постигнати резултати или някакво ново оборудване за работата, която вършите. Благодарете за жеста и продължете да се трудите все така усърдно.

Необходимо е да внимавате при заемането на пари, особено ако не сте добре в бюджета, тъй като това може да ви вкара в капана за дългове.

Водолей

Много е вероятно партньорът ви днес да бъде далеч от вас или да пътува някъде, така че да останете сами. Осезаемо ще усетите липсата му, но не крийте чувствата си, а поддържайте връзка постоянно, макар и от дистанция.

Ако се настроите за неприятности и очаквате най-лошото, което може да се случи в бизнеса ви, то няма да има от какво да се изненадате в случай на провал. Дори ще постигнете много повече продажби и поръчки, без да сте направили нищо по-особено.

Няма да ви липсват пари днес, така че харчете в рамките на разумното. Внимавайте да не попаднете в клопка, тъй като има голяма вероятност някой да се опита да ви измами

Риби

Много е вероятно днес у вас да има много задържани негативни емоции. Добра идея ще е да направите една интензивна тренировка или да излезете да потичате, за да се не изпускате нервите си в неподходящ момент.

Борбата за власт на работното ви място може да избухне като един вулкан. Може да не сте сред първенците, но поне да ще сте сред оцелелите, които мъдро са изиграли ходовете си.

Изглежда този ден ще се окаже финансово благоприятен за вас. Можете да получите сериозни парични печалби от продажби или такива от добре реализирани сделки.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.