Овен

Ако сте семейни, вероятно ще приемете оправданията на партньора ви мислейки си, че е за добро. Може би, ще се опитате да не влизате в спорни ситуации твърде много, за да съхраните семейното си огнище.

Този ден не е благоприятен за поемане на работни ангажименти. Ако сте безработни и получите предложение за работа, не се съгласявайте веднага.

Опитайте се днес, да действате малко по - нестандартно, но и не забравяйте за обичайните си методи за правене на бизнес - резултатите няма да закъснеят.

Телец

Денят е обещаващ за създаването на нова романтична връзка. На семейните двойки ще им се наложи да поддържат добре взаимоотношенията си, защото има вероятност семейното огнище да бъде обгърнато от дим.

Днес бъдете по-дейни, за да задействате своята опитност. Така, ще си спестите неприятности и разочарования на работното място.

Използвайте всички възможни обещаващи финансови опции, за да увеличите шансовете си за печалби. Инвестициите определено са препоръчителни и най-вече си заслужават.

Близнаци

Самотните нека имат готовност днес да посрещнат своят звезден ден за откриването на сродна душа. Семейните  взаимоотношения се очертават да бъдат изпълнени с взаимно разбиране днес.

Ще имате нужда да забавите темпото, да си направите равносметка и да решите какво искате да постигнете в кариерата си. Като цяло, енергията ви ще бъде насочена към по-дългосрочните ви планове.

Положителното влияние на Меркурий в сектор финанси, ще направи всяка инвестиция или покупка успешна през този ден. Не чакайте по-добро предположение, за да направите ход.

Рак

Може да очаквате спорове и неразбирателства с партньора ви днес. Вероятно, ви предстои вземането на трудни решения, които касаят бъдещето на връзката ви.

Направете дори и невъзможното, за да се държите на ниво и да не натоварвате колегите с личните ви проблеми. Отдайте се изцяло на работата си, за да се отървете от всякакви „черни мисли“.

Бъдете оптимистично настроени, когато става въпрос за пари. Въпреки, че все още не виждате слънцето, което е изгряло над финансовият ви сектор, вероятно днес ще настъпят светли промени.

Лъв

Ще бъдете подложени да правите отстъпки в личната си връзка повече от всякога. Да правите компромиси, понякога е по-добре за поддържането на  хармония в дадена връзка или семейство.

Ще имате възможността да осъществите някои от работните си задачи. Избягвайте  разговорите от общ характер и се концентрирайте върху ангажиментите си в работата.

Днес неправилното съхранение на пари и ценности, може да ви създаде проблеми. Не проявявайте небрежност! Също така се погрижете за текущите си сметки.

Дева

Благоприятен ден за любов и романтика. Благодатта на звездите ще ви държи влюбени, настроени с вибрациите  на половинката ви. Най-вероятно ще се забавлявате добре.

Безработните, които желаят да си намерят работа, ще трябва да приемат това, което им се предложи. В противен случай, ще трябва дълго да се ровят из обявите за работа през идните дни.

Внимавайте с импулсивните покупки и неочакваните сметки, които ще почукат на вратата ви, тъй като биха могли да нанесат значителни щети върху вашите финанси.

Везни

Любовта ще промени живота ви и ще трябва да поемете допълнителни отговорности, особено днес. Първоначално ще бъде трудно, затова свиквайте със ситуациите.

Избягвайте да бъдете злонамерени по отношение на каквото и да било случай, по - скоро покажете професионалното си влияние, за да наложите респект спрямо колегите си.

Неочаквано голям разход може да дестабилизира финансовото ви състояние днес. Не се притеснявайте, не го приемайте твърде песимистично, тази ситуация ще бъде за кратко.

Скорпион

Семейните взаимоотношения, вероятно ще изискват доста финансови средства. Не се притеснявайте, тъй като може да си прекарате деня прекрасно, макар и скромно.

Търсещите работни позиции имат големи шансове да открият желаната работа, а може да се наложи да използват връзките си от приятели или от близкото им обкръжение, за да бъдат препоръчани.

Ще е добре да имате контакти с хора, които мислят по-мащабно за бизнес и умеят да поемат премерени рискове. Това са хората, които ще са ваши бизнес партньори и ще са доволни да си партнират с вас.

Стрелец

Днес, Венера и Уран ще работят във ваша полза, ще бъде чудесно, ако се  възползвате от тази възможност, за да превърнете денят си в истинско щастие. Самотните да се готвят за вълнуващи срещи.

Кариерата ви ще бъде на преден план през този ден. Ще бъдете съсредоточени, търпеливи и отдадени на своята работа. Натовареността ще запълни целия ви ден.

Не се очертават финансови проблеми през този ден. Може да си закупите това, което сте желали от дълго време. Благодарете на близките си, които ви подкрепят финансово.

Козирог

Възможно е повечето връзки да бъдат нестабилни. Възможно е да настъпят спорни моменти, но те ще бъдат определено градивни. Вероятно ще сте озадачени, освен ако не сте намерили сродна си душа.

Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойство в работната сфера, тъй като задълженията ще изискват да работите на пълни обороти.

Финансите ви могат да бъдат доста нестабилни през този ден, ако се оставите емоциите да ви водят. Планетите  предупреждават днес, да не рискувате дългосрочната си сигурност, заради една моментна радост.

Водолей

Семейните взаимоотношения изискват повече зрялост през този ден. Днес е подходящ период  да се сближите помежду си, за да поддържате семейното огнище да бъде в още по -крепко състояние.

Като цяло, благоприятен ден в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното ви място.

Променете нещо във финансовата си политика днес, и изразходването на средствата ви да бъде пропорционално през целия месец.

Риби

В романтиката всичко е свързано с емоции и интимност. Опитайте се да разберете желанията на партньора си, колкото се може повече в дълбочина.

Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят, чрез своите лични драми. Ако сте безработни може да не очаквате разочарования днес.

Тези от вас родени през първата десетдневка на този месец, да очакват добри новини относно финансите. Хората родени през третата декада, да не очакват впечатляващи финансови  резултати.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.