Овен

Отношенията с близките роднини, вероятно ще преминат към подобрение. Влюбените двойки могат да осветят този ден с много любов и романтика, противоречията ще стихнат бързо. Има вероятност през този ден работата ви да бъде скучна или изпълнена с трудни задачи, една след друга - познати до болка. Не унивайте, защото работата ви е като летен дъжд, в противен случай сушата ще бъде пагубна за вас. Може би, се притеснявате за финансовото си състояние. Рано или късно всичко се изплаща, защото финансовите реализации не са всичко в този живот. А и понякога лошите инвестиции не биха могли да доведат до нищо добро.

Телец

Този ден вероятно ще бъде тревожен в секторът любов. Възможно е да влезете в конфликт през този ден, затова трябва да се въоръжите с много търпение, защото няма да ви бъде лесно да спечелите възникналият спор. Не изисквайте от себе си, час по-скоро да приключите работните си ангажименти, защото това ще снижи работната ви ефективност. Така или иначе, работните задължения няма да намалеят, а напротив, ще станат повече в следващите дни. Бъдете разумни и не прекалявайте със своята щедрост. Когато става дума за пари, трябва да имате едно на ум. Спестяването ще ви помогне да се справите с паричните затруднения в бъдеще.

Близнаци

Любовта и романтиката се очертават да бъдат на чудно ниво през този ден. Влюбените двойки ще се потопят в романтична наслада, радвайки се на искрящи мигове. За бизнесмените, денят може да се окаже ползотворен в работата, създавайки добри контакти с нови клиенти. Най-вероятно ще се наложи да бъдете по-предпазливи при планирането на работните си задачи. Звездите дават ясен знак, че имате огромен потенциал да реализирате своите делови начинания днес. Инвестициите могат да бъдат относителни като заложени печалби, но така или иначе не се очертават финансови загуби.

Рак

Най-вероятно повечето от семейните ви проблеми ще бъдат разрешени. Ще бъде чудесна идея, ако се опитате да избегнете дискусии със семейството си по въпроси, които са свързани с имуществото. Въпреки добрата атмосфера в работата, може да очаквате недоразумения от всякакъв характер. Съчетайте енергията си с повече дипломатичен такт. Мотивирайте с ентусиазъм! Днес сте застрашени от загуба на пари - бъдете предпазливи! Вероятността да ви измамят финансово или да ви предоставят артикул с доста по - висока цена е напълно възможна.

Лъв

Ако не сте семейни или нямате любовна връзка, има голяма вероятност да откриете своята нова любов. Някои от вас могат да се почувстват откъснати от любимият си човек. Много е вероятно да сте натрупали доста напрежение и същото да ескалира през този ден. Комуникацията с колегите ви ще бъде объркваща и всяка грешка ще се отрази осезателно със знак минус в кариерата ви. Вероятно, ще ви се предостави шанс да увеличите капиталовложенията си, така ще реализирате своите финансови планове. Разпределете добре бюджета си, за да избегнете евентуални парични загуби.

Дева

При семейните двойки се очаква да възникнат някои проблеми, вероятно ще има леко охлаждане на чувствата, но ще са краткотрайни. Отношенията с близките роднини, вероятно ще преминат към подобрение. Не се претоварвайте с много работа през този ден. Не се очертават проблеми с колеги или с клиенти. Проявете повече гъвкавост, за да подобрите своят коефициент за полезна дейност. Денят е благоприятен, ако желаете да разширите своят бизнес. Въпреки това, изгответе си финансов план за действие, направете съответните проучвания и сондирайте мнение с вашите бизнес партньори.

Везни

Семейните двойки ще имат сериозни раздори през този ден. Ще се наложи да проявите повече толерантност и да направите компромиси, за да се избегнат излишните драми. Най-вероятно, няма да успеете да се справите с погрешното мнение на някои от колегите си. Опитайте се да страните от излишни спорове, такива със сигурност няма да са ви от полза на работното ви място. Денят е особено неблагоприятен за инвестиции и покупки. Бъдете така разумни, да влагате парични средства по презумпция. Няколко отложени дни няма да повлияят, кой знае колко на финансите ви.

Скорпион

Най-вероятно ще се чувствате разпокъсани между личния ви живот и работата. Ако плановете ви за излизане с половинката ви се провалят, заради професионалните ви ангажименти, партньорът ви ще прояви разбиране. Въоръжете се с търпение през този ден, защото много от най-наложителните задачи  все още чакат своят ред. Препоръчително е, колкото се може повече работни задачи да бъдат приключени още днес. Разпределете парите си по приоритети, защото има индикации за допускане на грешки. Малко повече концентрация и всичко ще бъде наред.

Стрелец

Днес е момента да осъществите плановете, които отдавна отлагате. Покажете на партньора си, че не е сгрешил като ви е избрал за спътник в живота. Работните ангажименти ще са свързани с много разговори с клиенти и колеги из цялата страна. Опитайте да се балансирате, за да избегнете конфликтни ситуации с ръководните кадри на работното ви място. Във финансово отношение нещата няма да бъдат окуражаващи през този ден. По възможност, избягвайте мнимите предложения за инвестиции и покупки. Най-добре е да страните от излишните харчове,  иначе ще си имате парични главоболия.

Козирог

Денят е благоприятен и обещаващ също и за самотните. Влюбените ще изпитат много щастливи мигове и ще чувстват облагодетелствани през този ден. Този ден ще бъде изпълнен с капризи от страна на шефове и колеги. Това ще ви накара да посърнете или да не бъдете в кондиция на работното си място. Не прекалявайте с негативизма, със сигурност няма да промени така създалата се ситуация. Денят е подходящ за съвместни бизнес инвестиции. Дайте си шанс да оползотворите наличният си капитал. Използвайки паричният си поток правилно, ще дадете зелена светлина на финансовата си индивидуалност, която ще увеличи печалбите ви.

Водолей

Семейните да очакват някакви раздори, затова се налага да се  правят повече компромиси, за да се избегнат  излишните драми. За самотните този ден ще премине на приливи и отливи. Днес може да се породи недоволство от работата на някои ваши колеги. Проявете разбиране, вместо да се сблъскате в конфронтация или да се стигне до разваляне на колегиалните ви отношения. Меркурий вероятно ще постави началото на реализацията на финансовата ви стратегия. За всеки случай, проверете всички детайли обстойно още веднъж. Възползвайте се от финансовият си баланс и може да разгърнете своят паричен потенциал днес.

Риби

Семейните могат да се радват на добри взаимоотношения през първата десетдневка на този месец, търканията ще са в рамките на допустимото. Влюбените ще изпитат много щастливи моменти. За да се справите успешно, ще бъде добре да сте достатъчно балансирани. Ако сте на управленски пост, очаквайте много скоро да напреднете в кариерното си израстване. Въпреки че финансовото ви състояние ще бъде добро днес, по-добре избягвайте излишните харчове. Тези от вас, които търсят ново жилище или дом под наем, днес ще имат възможност да реализират целите си.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.