Овен

Може да се почувствате малко разочаровани или неудовлетворени от работата през седмицата, и просто ще трябва да отделите малко време за почивка. Социалният ви живот ще бъде много активен този ден и връзките ще процъфтяват. Това е идеалното време да се отпуснете с най-близките хора. Когато се чувствате зле, можете да разчитате на приятелите си да ви помогнат да се почувствате по-добре.

Телец

Денят е подходящ момент за намиране на ново хоби или интерес. Може да срещнете нови хора със същия интерес и те ще ви помогнат да имате нова, ясна гледна точка към живота. Съсредоточете се върху повече проекти за самоусъвършенстване, които могат да ви помогнат да успеете не само в кариерата и в бизнесът, но и в живота.

Близнаци

Ще се почувствате по-мотивирани да поемете и продължите идеите си, които може да са били забавени или задържани поради някои непредвидени обстоятелства. Ще имате много енергия дори да изпълнявате допълнителни задачи по време на работа. Ако планирате да започнете нов проект или бизнес, това може да е идеалният момент да го направите.

Рак

Може да има момент, в който ще се почувствате изтощени от работата си или други дейности. Спестете енергията си за дейностите, които наистина ви интересуват. Може също да се почувствате малко сприхави и нетърпеливи, така че избягвайте да вземате решения твърде рано, за да предотвратите възникването на разногласия.

Лъв

Връзката ви със семейството ви ще бъде по-силна, когато се ангажирате повече със семейните дела. Ще можете да преодолеете всички предизвикателства, пред които може да се сблъска вашето семейство, когато се придържате заедно. Когато става въпрос за вашите финанси, избягвайте да взимате радикално решение, ако не се чувствате много уверени в това.

Дева

Вероятно сте работили много усилено и е време да се съсредоточите върху личния си живот. Обърнете внимание на връзката си, семейството или приятелите си. Може да забележите някои промени във вашите взаимоотношения и може да се борите да балансирате собствените си нужди и нуждите на другите хора. Преди всичко общуването с любимия човек и знанието как да правите компромиси ще бъде ключът към по-балансирана връзка.

Везни

Ще намерите нови начини за постигане на вашите лични и финансови цели. В началото може да се почувствате малко несигурни, но трябва да се научите да се доверявате на собствените си инстинкти. Ще има и някои предизвикателства, но можете лесно да ги преодолеете. Домашният ви живот ще бъде спокоен и щастлив.

Скорпион

Разширяването на вашите хоризонти ще ви помогне много през следващите дни. Може да изпитате известно напрежение във връзката си, но не позволявайте това да ви засегне твърде много. Избягвайте импулсивни действия и решения, които могат да навредят на връзката ви, вместо да я подобрявате. Отделете време за някои физически дейности, които ще ви поддържат здрави.

Стрелец

Може да се наложи да обърнете повече внимание на личен проблем, който може да сте игнорирали, или може да ви накара да се почувствате още по-разочаровани. Може също така да има някои промени в социалните отношения,  поддържайте положително отношение, за да можете да се отървете от всяко препятствие. Може също да намерите нов източник на мотивация или вдъхновение във финансовите си въжделения.

Козирог

Вашите близки могат да ви помогнат да балансирате  натоварения си живот. Въпреки това можете да излизате от зоната си на комфорт от време на време. Можете да опитате ново хоби или да отидете на място, което никога досега не сте посещавали. Намалете темпото и се насладете на спокойно  време с партньора или семейството си. Ще забележите как ще се почувствате освежени и още по-мотивирани по време на работа в близките дни.

Водолей

Това е чудесен ден, за да посветите енергията си на вашите интереси и страст. Уверете се, че сте заобиколени от добра компания, която ще ви подкрепя и ще бъдете по-успешни в заниманията си. Въпреки че може да има забавяне в постигането на целите ви, важно е да продължите напред.

Риби

Може да има някои недоразумения с партньора ви, така че трябва да се опитате да бъдете по-търпеливи. Ще има възможности за ново начало, като например среща с нови приятели или започване на нов проект или начинание. Вложете сърцето и душата си в това, което решите да започнете, и можете да се насладите на ползите през следващите дни.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.