Овен

Ако днес има някой проблем, който е застанал на пътя ви, вероятно ще се наложи да промените гледната си точка, за да стигнете до консенсус с партньора ви. Намерете алтернативно решение, което ще ви помогне да се справите с трудностите.

Вероятно, спестяванията на които сте разчитали по-рано, вече са към изчерпване и трудно ще отделяте от малкото приходи, с които разполагате. Ще бъде добре да се замислите за втори източник на доходи, за да осигурите всичко необходимо за семейството ви.

Телец

Днес, може да ви е трудно да сте на едно мнение с вашия партньор, но все пак няма да е невъзможно. Ако не можете да се справите с нещо, поне не създавайте допълнителен хаос и не се пречкайте, там където се чувствате излишни.

Колкото по-бързо комуникирате с колегите и партньорите ви днес, толкова повече пари ще спечелите. Общуването ви ще е ключово днес. Телефонни разговори, имейли, социални мрежи, комуникацията ще е на всички фронтове.

Близнаци

Този ден ще ви поднесе нови надежди които ще изпълват сърцата ви, така че трябва да имате положителна нагласа, а не отрицателна такава, която би могла да ви накара да си направите погрешни изводи и преценки.

Финансовото ви състояние ще остане стабилно днес. Въпреки това, по-добре да отложите за друг ден някои инвестиции и разплащания с големи суми. Проучете добре къде да насочите парите си, за да сте на печалба.

Рак

Възможно е днес да се свържете с човек, който ще ви предразположи към споделяне. Ще бъдете докоснати от нежни думи и щастливи мигове. Това ще ви помогне да сте по-уверени в разговорите с близките ви хора.

Трудностите във финансовото ви състояние ще продължат и днес. Малкият обем от работа не е особено доходоносен за вас, а това ви прави още по-неспокойни и тревожни. След трудностите скоро ще дойде блага вест за вас.

Лъв

Днес, може да срещнете стар познат от миналото ви, за когото сте си мислили, че не може да се получи нищо помежду ви. Но сега, когато поговорите и видите колко много сте се променили, може да откриете доста допирни точки и да се сближите доста повече, отколкото сте очаквали.

Стресът не ви се отразява никак добре както на здравето, така и на финансите ви. Не пренебрегвайте здравето си и грижите за него, дори да ви се струва скъпо. Постарайте се да не се лишавате от питателна и витаминозна храна.

Дева

Смях и веселие ще бележат този ден. Срещата с любимия ви човек може да се определи като вълшебно преживяване, което ще накара сърцето ви да бие лудо. Ще се чувствате прекрасно днес.

Спрете да се самообвинявате за някоя неразумна покупка. Колкото и да съжалявате сега, просто трябва да признаете пред себе си, че сте допуснали грешка. Продължете напред и се постарайте да сте по-внимателни следващият път, когато видите някоя привлекателна реклама.

Везни

Приятел, който ви помага в трудни моменти, може да се сближи повече с вас и да излезе сериозна връзка от тези ваши взаимоотношения. Дайте шанс на този човек, няма да сгрешите.

Бъдете внимателни в разговорите с колеги или приятели, особено ако искате пари на заем. Ако сте неуверени, това ще си проличи по гласа ви и вероятно няма да ви дадат исканата сума, поради съмнения, че може и да не ги върнете скоро.

Скорпион

Някакъв слух или неволно чута истина, може да се окаже сериозен проблем за връзката ви. Обсъдете всичко неизказано помежду ви и си обещайте да нямате тайни помежду си, за да съхраните връзката си.

Най-накрая ще може да се отпуснете малко и да си купите всички онези неща, за които цял месец си мечтаете. Доставете си тази радост за усилията и упоритият труд, който сте положили в изминалите дни.

Стрелец

Не бъдете прекалено суетни и не се тревожете, ако подготовката на вечерята не стане по план. Оставете се на течението и не се разстройвайте от някакви дребни детайли. Романтичната ви вечер няма да пропадне.

Бъдете внимателни в работата и бизнеса. Старайте се да имате по-реалистични очаквания и да не залагате на рискови инвестиции. Не е време за хазартни ходове.

Козирог

Днес, може да ви е трудно да поправите щетите от скорошен конфликт с половинката ви. И все пак не спирайте да се борите за личните ви отношения. Преглътнете гордостта си и бъдете готови да приемете някои промени.

Имате достатъчно време да обмислите всички разходи и да си направите подробен списък за пазаруване, от който да не се отклонявате. Така, много по-лесно ще управлявате семейния ви бюджет.

Водолей

Вероятно ще сте готови на всичко с всякакви мерки и средства да потушите конфликт, който стои между вас и любимият ви човек. Колкото и ужасни думи да сте си казали, ще сте в състояние да си простите един на друг и да продължите заедно напред.

Ако сте от хората, които живеят по план и правила, вероятно сега ще изпаднете в трудно положение, когато правилата са нарушени и всичко е толкова объркано, че да не знаете какво да правите и кога ще дойде краят на лошите дни.

Риби

Може да ви е трудно да останете верни на принципите си, но точно тази ваша принципност се харесва на партньора ви, така че останете верни на себе си. Опитайте се да не спорите и да не влизате в излишни спорове, за които нямате достоверни доказателства.

Ще ви е нужна доста креативност и ограничения, за да се справите с всички сметки и разходи. Колкото и да ви е трудно, ще успеете да се справите с всичко с подкрепата на най-близките ви хора.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.