Овен

Тези от вас, които не са обвързани и имат среща днес, нека бъдат по-лежерни. При семейните денят ще премине сравнително спокойно и в предпразнично настроение.

Препоръчително е да се намалите оборотите си и да не се предприемат допълнителни работни ангажименти, които изискват големи физически сили.

Добрият паричен поток днес, може да ви позволи малко по малко да започнете да трупате пари за реализирането на мечтите ви.

Телец

Очаквайте ден, в който може да полетите в света на фантазиите. Вероятно, ще имате романтична среща с човека, за когото копнеете и ще си станете много по-близки и интимни.

Постарайте се да не влизате в конфликти с колегите ви и се правете на предпразнично разсеяни, все едно нищо не се е случило.

Много е вероятно да претърпите големи загуби, ако не сте достатъчно внимателни. Проучете предварително всяко едно нещо, което възнамерявате да закупите.

Близнаци

Всички задръжки ще паднат и въображението ви за любовни игри ще е във вихъра си. Не губете връзка с реалността и не прекалявайте с алкохолните напитки.

Подгответе се за нова фаза в кариерното ви развитие. Разчистете пътя си от всички пречки.

Вашият гений днес ще се прояви и във финансите ви. Всичките ви приятели ще са удивени от способността ви да управлявате печеливш бизнес и начина, по който успявате да се справите с всички перипетии, постигайки целите си.

Рак

Чувствата днес ще надделеят над разума и ще са доминантата, от която ще зависи как ще се развие връзката ви за в бъдеще. Любовта ви ще се усеща толкова осезаемо, че сте се чувствате като на седмото небе.

Възможно е да се почувствате развеселени, защото колегите ви могат да забавят работата ви, натоварвайки ви с предпразнични хвалебствия.

Ще сте нетърпеливи да обърнете и внимание лично на себе си и освежаването на външния ви вид. Позволете си да се поглезите, може да си го позволите. 

Лъв

Може би, ще сте доста сдържани с партньора ви и изобщо с близкото ви обкръжение. Трудно ще се доверите дори на любимия ви човек да споделите информация, която ви притеснява и тревожи.

Склонността ви да помагате на приятел в нужда, днес ще е силно изявена. Помагайте, но не изоставяйте изцяло собствената си работа.

В случай, че имате дългове, днес няма да ви е спокойно от изтичащия срок, в който трябва да се издължите. Чувството за финансова несигурност ще расте.

Дева

Днес, очаквайте да се случи нещо вълнуващо, което ще ви подскаже, че връзката ви е в разцвета си и любовта ви пламти по-силно от всякога.

Бъдете максимално дисциплинирани, за да се справите с всичките си ангажименти преди предстоящите празници. Положете усилия и ще пожънете успех.

Обърнете внимание на чуждестранните ви партньори и клиенти. Много е вероятно да получите паричен превод от роднини или приятели в странство. 

Везни

Навярно е настъпило време да обсъдите с партньора си някои трудности и проблеми, които вредят на любовния ви живот. Първата крачка към подобен сериозен разговор е най-важна.

Още от сутринта вероятно ще бъдете в празнично настроение и ще работите по инерция. Колкото и да ви е досадно и да чакате с нетърпение края на работния ден, не си позволявайте волности.

Днес може да бъдете финансово подпомогнати от ваши роднини. Ще можете да си позволите това, което сте си набелязали, но не харчете всичките си пари наведнъж.

Скорпион

Предстои ви разговор с партньора, който ще е като храна за душата ви. Това да знаете, че някой ви разбира и подкрепя във всяка една ситуация, ще ви даде чувство на сигурност и спокойствие.

Следобед ще сте значително по-продуктивни и бързо ще наваксате с изпуснатото. Доста добре ще балансирате между личните си и професионални ангажименти.

Днес, може да получите изненадващо добро предложение за допълни ангажименти, които най-вероятно ще приемете за увеличаването на доходите ви.

Стрелец

Ако имате някакви проблеми с личните ви отношения, сега е момента да изчистите всички спорни въпроси и да продължите на чисто. Необвързаните ще имат възможността да се срещнат специален за тях човек.

Днес, ще сте доста енергични и дейни, но бъдете сигурни, че насочвате енергията си в правилната посока.

Денят ще е благоприятен да изявите своята креативност и да поемете частни поръчки от заможни клиенти, за да си изкарате допълнителни доходи за предстоящите празници. Доходите ви ще растат, така че помислете за спестяванията си.

Козирог

Днес доминиращият фактор на контрол може да ескалира и да доведе до сериозен конфликт. Постоянните ви въпроси и съмнения може да ви изиграят лоша шега, така че внимавайте как общувате.

Днес, е възможно да си нахвърляте някои план щрихи за добрият ви имидж за идните дни и месеци. Празник или не, работата си е работа.

Вероятно, днес ще имате доста високи печалби. Комуникативните ви умения ще дадат отлични резултати в убеждаването на клиентите ви да пазаруват повече от необходимото.

Водолей

Обичайният ви темперамент и наклонностите ви винаги да налагате мнението си, вероятно днес ще подразнят партньора ви. Не обвинявайте несправедливо най-близкият ви човек, тъй като по-късно ще съжалите за постъпката си.

Днес, едва ли ще работите неуморно и упорито, няма смисъл да се хабите хабете напразно. И все пак, не оставяйте случайността да решава някои неща в работата ви.

Вероятно, печеленето на пари само по себе си, няма да ви донесе радост и удовлетворение днес. Това, което ще ви вълнува е да помогнете на нуждаещи ваши близки с финансови затруднения.

Риби

Много е вероятно партньорът ви да е в романтично настроение днес и да ви зарадва с неочакван подарък или да ви приготви вечеря. Ще се изкушите да нарушите хранителния си режим, за да не обидите половинката си.

Работете според възможностите си и обстоятелствата, дори да изоставате от работният график.

Днес, ще имате стабилна основа да надградите богатството си. Дори да искате да похарчите парите си за някои по-нетрадиционни неща, по- добре се въздържайте от необмислени покупки и бъдете по-консервативни.

Хороскопът е изработен за от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.