Овен

Влиянието на планетите днес ще ви направи смели и уверени, когато става въпрос за любов и романтика. Самочувствието ви може да бъде много секси за половинката ви, стига да не прекалявате и да не изглеждате настъпателни.

Вероятно, ентусиазмът ще ви съпътства през целия ден. Обърнете внимание и на най-дребните детайли, такова ще е предизвикателството ви за деня. Странете от пристрастните оценки, за да си спестите излишни нерви.

Тези от вас, които се занимават с банково дело, продажби или медии, този ден определено ще бъде изключително печеливш. Ако планирате да закупите нова къща, направете пълно проучване на предложенията.

Телец

Доверието е най-важният елемент за една връзка, така че изневярата на този етап от съжителството ви е недопустима, ако искате да останете с настоящия си партньор. Обърнете внимание на половинката си и отложете всичките си други ангажименти.

Денят е подходящ за започване на нова работа или за смяна на настоящата. Пречки и неравности по пътя, по който ще поемете няма да липсват, но това не бива да ви демотивира да се развивате.

Парите днес ще дойдат при вас, стига да се потрудите усърдно. Ако заемате ръководна длъжност, представянето ви пред колегите ви ще бъде впечатляващо, което ще привлече много нови клиенти.

Близнаци

Слънцето днес ще ви зареди с положителен заряд и ще може да се насладите на времето прекарано с любимия ви човек. Чудесно време за разходки и общуване с половинката ви.

Ако успеете да внушите респект и доверие, то ще се справите много по - лесно със служебните ви задачи следващите няколко дни. Изградете стабилна основа за развитието на кариерата ви.

Добрата комуникация с клиенти ще е ключът към печеленето на пари днес. Уверете се, че сте приятен събеседник и винаги бъдете готови да помогнете за всяко едно нещо.

Рак

Освен сладкото и нежно говорене, ще са нужни и действия, които да засвидетелстват вашата романтична природа. Постарайте се да подготвите почвата и да изненадате половинката си в ароматна.

Днес, може да се наложи да помогне на някои от вашите колеги да се справят по-бързо с възложените им задачи. Помощта ви ще бъде безценна и ще ви отвори нови пътища за развитие в бъдеще.

Не натоварвайте близките си и познатите си с финансовите ви проблеми, тъй като това ще е доста дразнещо за тях. Намерете начин, по който да се справите с проблемите, без да занимавате другите.

Лъв

Планетите ще са на ваша страна, така че ще имате всички предпоставки да прекарате един чудесен ден с вашата половинка. Вълна от позитивизъм и усмивки ще ви отведе в приказния свят на любовта.

Очертават се много щастливи моменти свързани с професионалното ви развитие. Ще сте на точното място, в точното време за постигането на голям успех, за който отдавна мечтаете. Слушайте сърцето си и интуицията ще ви посочи верният път.

В зависимост от начина, по който си изиграете картите, или спечелите, или ще загубите. Възможностите за печалба днес ще са 50 на 50. Бъдете разумни днес и не взимайте импулсивни решения.

Дева

Ако сте в търсене на вашата половинка, то новите ще са добри за вас, тъй като денят ще е идеален за влюбване. В случай че сте обвързани, може да имате позвънявания от ваши обожатели, които ще искат да срещнете.

Възможно е да имате известни трудности при общуването с клиенти и колеги. Вероятно, чарът ви няма да може да реши всичките ви проблеми, както обикновено. Възможно е всички около вас да са доста сериозни и сърдити.

Парите може да са съществена част от щастието в живота ви, но се концентрирайте и върху други важни за вас неща като семейството и здравето ви. Не бъдете работохолик, който мисли само и единствено за пари.

Везни

Не стойте във връзка, която не ви носи щастие и удовлетворение. Да сте някого, само защото така сте свикнали и се страхувате да поемете риск, не би било здравословно за вас.

Може да не се чувствате на мястото си сред колегите ви. Вероятно, ще усетите известно дистанциране и отдръпване от тяхна страна, така че не разчитайте на подкрепата им. Ще се наложи да изчакате да премине този неблагоприятен период.

Не бъдете несериозни в харченето на парите ви. Спомнете си колко ви е било трудно, за да ги спечелите, преди да ги похарчите с лека ръка. Избягвайте импулсивните решения.

Скорпион

Честността ще е ключов компонент във вашата връзка. По-добре да сте честни с риск да нараните партньора си, отколкото да градите фалшиво щастие, което рано или късно ще рухне.

Днес е времето да си поставите нови цели, които искате да постигнете през следващите няколко седмици. Ще имате подкрепата на своите колеги и шефове, да развиете идеите си и да работите по проекти свързани с иновации и технологии.

Изглежда, днес парите ще се топят с бързи темпове, но това няма да е проблем за вас, тъй като не обичате да задържате парите си за дълго време, без да изхарчите част от тях. Инвестирането в щастието в очите на близките ви, ще ви донесе истинско удовлетворение.

Стрелец

За съжаление не всичко в любовта е цветя и рози. Понякога има и разочарования, които да подложат чувствата ви на тест. Поучете се от допуснатите грешки и се постарайте да не ги повтаряте.

Днес, ще се чувствате особено полезни при работа в екип. Успехът на фирмата, за която работите ще е и ваш успех, така че разбирателството с колегите ви, ще ви донесе само позитиви.

Условията, които ще ви се предоставят днес за повишаването на доходите ви, ще бъдат максимално удовлетворяващи за вас. Следвайте интуицията си не се страхувайте да се съгласите с добрите предложения.

Козирог

От душата ви днес ще извира любов, която ще ви даде силата да живеете така както винаги сте искали. Щастието ви ще зарази и вашата половинка и денят ви ще бъде изпълнен с много усмивки и позитивни емоции.

Логическото мислене и научното говорене може да не даде очакваните от вас резултати. Бъдете по-земни и близки до масовото мислене, за да достигнете до максимално повече клиенти.

Бъдете щастливи с това, което имате и бъдете благодарни за дома, в който живеете. Не се сравнявайте с другите и не завиждайте, тъй като и богатите си имат проблеми, които не бихте искали да имате.

Водолей

Не пропускайте вечерята и уважете половинката си, която се е погрижила за трапезата. Любовта и усърдието вложени в приготвянето на храната са още едно доказателство, че сте важни и обичани от партньора ви.

Намирате в чудесен период за кариерно развитие. Ще имате възможността да се докажете като добър специалист във вашата професия. Израстването ви ще е свързано и с добрите ви взаимоотношения с вашите колеги.

Ако някой друг се грижи за парите ви и разполага с тях, то бъдете много внимателни. Възможно е да бъдете изложени на рискови покупки и инвестиции. Пазете се от всякакви измами днес.

Риби

Планетите днес ще внесат положителни емоции и настроение в партньорството ви. Може да отриете някои ваши скрити ресурси и качества, които да впечатлят половинката ви, виждайки ви в нова светлина.

Противоречивата информация, на която ще се натъкнете днес, вероятно ще внесе още по-голямо объркване в работата ви. Не се притеснявайте да поискате съвет от по-възрастен и по-опитен колега.

Днес, най-вероятно ще харчите повече отколкото печелите. Не се увличайте твърде много в пазаруването, тъй като има опасност банковата ви сметка да пострада.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.