Овен

Вероятно приятели и роднини ще се опитат да ви дават съвети, за да ви просветят за интимните неща. Доверете се на чувствата си, защото може да се повлияете от тяхното мнение и да последват разочарования.

Очаквайте вероятни сплетни и интриги. Освен това и спестете времето за решаване на маловажни въпроси на работното място. Всяко едно разсейване може да ви повлияе фатално върху кариерата ви.

Повечето забравени финансови стратегии, може би ще се реализират. Днес трябва да инвестирате добре парите си, тъй като тази възможност вероятно ще бъде краткотрайна.

Телец

Отделете време да запознаете партньора си с вашето семейство. Вероятно днес, вашият семеен партньор може да ви изненада с нещо, което ще увеличи доверието ви в отношенията.

Вашата работа и постижения днес, може да бъдат подложени на критична оценка. Имайте готовност за всякакви неприятни изненади.

Днес се очертава някаква финансова загуба, която сериозно може да се отрази върху бюджетът ви. Отваряйте си очите на четири при подписване на документи и договори. Не купувайте нищо, преди  да сте се убедите, че имате цялата сума в наличност.

Близнаци

Посрещнете щастието с отворени обятия точно днес, защото това е много категорична стъпка по пътя ви към изпълнение на романтичната мечта. Очертава се изключителна възможност да направите сериозна стъпка във връзката си, която ще възпламени партньорът ви.

Основните условия за успех са вашата лична инициатива и ориентация към творчеството в работата. Тези, които имат свободен график или са свързани с творчески дейности, ще могат да постигнат впечатляващи резултати.

Днес се очертава да имате късмет за неочаквано изненадващи бизнес предложения. Също така успешни инвестиции, продажби и покупки.

Рак

Днес любовта вероятно ще се окаже близо до вас, ала едва ли ще доловите нейните вибрации. Вероятно някой копнее за вашето внимание, а вие го подминавате. Твърде неглижирано се отнасяте към това, което всъщност търсите.

Денят едва ли ще е подходящ за стартирането на ново начинание. Имайте предвид, че чувството ви за несигурност може само да намали вашата производителност.

Време е да преосмислите финансовите си планове през този ден. Съществува голяма вероятност да се подведете по сделки с нисък риск, но същите ще ви отведат определено до провал.

Лъв

За мнозина от вас им предстои много решителен ден. Препоръчително е да обсъдите внимателно настоящите  взаимоотношения в интимната ви връзка. Направете всичко по силите си, преди да ревизирате нещата както подобава.

Някои от вас ще предпочетат да се съсредоточат върху работните процеси с доста ентусиазъм. Това ще ви даде повече настроение да работите усърдно, но не очаквайте същото от вашите колеги.

Ако се опитате да постигнете финансов успех точно днес, вероятно ще се разочаровате. Стойте настрана от инвестиции или покупки и не си харчете парите напразно.

Дева

Връзката ви ще върви в рамките на нормалните взаимоотношения. Вероятно днес партньорът ви ще подхвърли нещо на шега, което ще ви подразни. Безсмислено е да изнервяте, активирайте чувството си за хумор.

Този ден е благоприятен за повечето от вас в работната сфера. Професионално ще имате много добри резултати, защото най-вероятно ще бъдете изпълнени с енергия.

В случай, че все още не сте инвестирали в недвижим имат, сега е точният ден за това. Късметът ще бъде на ваша страна и само във ваша полза.

Везни

Ако търсите споделената любов, ще се наложи да се съсредоточите върху истинската романтика, за дълготрайна връзка, отколкото да се вкопчите за някакво мимолетно удоволствие.

Креативните идеи ще ви вдъхновят, за да сте ентусиазирани за работа днес. Вероятно, сте готови да излеете цялата си енергия в името на работата.

Очаква ви доста напрегнат ден свързан с множество плащания на сметки и преизчисляване на наличната сума в семейния ви бюджет. Някои непредвидени разходи за здравни услуги сериозно може да объркат бюджета ви.

Скорпион

Помислете преди да кажете нещо на партньорът си днес. Възможно е да понесете критики в името на любовният интерес. Вероятно пожелаете да покажете дързост, при общуването, но този ход може да се окаже обречен.

Възможно е да спечелите доста активи в представянето ви на работното място. Това най-вероятно ще се дължи на изключителният стимул, който ще ви обземе днес. Очаквайте адмирации от по-старшите и опитните ви колеги.

Бихте могли да намалите финансовото утежнение вкъщи, като предложите и останалите членове от семейството да внесат своят дял в общия бюджет. Също така, ще се наложи да боравите разумно с парите, полагайки особена загриженост.

Стрелец

Вероятно днес ще се наложи да откажете примамливите предложения на близки приятели. За сметка на това ще спечелите уважението и доверието на вашите партньори.

С каквото се захванете ще пожънете успех през този ден. На работното място ще се почувствате изключително стабилни, защото ще сте безупречни във всяко едно отношение.

Финансовото благосъстояние навлиза в добра фаза. В този процес ще трябва да изчистите старите си задължения, стъпка по стъпка. Бъдете разумни, за да дочакате нивото на паричният поток да се повиши към вас.

Козирог

Днес не трябва да бързате в личните отношения. Важно е да се съобразите с откровеността и пълното доверие. Всяко решение трябва да бъде подкрепено не само от чувства, но и от дела.

Предстоят ви  особени перипетии на работното място днес. Ще наложи да повярвате в уменията си прилагайки ги в работата си. Няма невъзможни неща, стига да имате огромното желание.

Много е вероятно да бъдете попарени финансово през този ден. Ако се надявате на някакви сериозни приходи, вероятността ще бъде почти нулева.

Водолей

Венера ще благоприятства започването на нови отношения и романтични промоции през този ден. Емоционалното ви настроение ще ви тласне към импулсивни действия.

Вероятно, няма да успеете да се поберете в крайните срокове възложени ви в работен план. Ще трябва да сте изключително съсредоточени, за да дадете всичко от себе си, което ще доведе до висока ефективност.

Неочакваните печалби изглежда се насочват към вас днес. Те биха могли да ви зарадват, защото тези пари ще ви позволят да похарчите повече за семейното ви благополучие.

Риби

От жизненоважно значение да подхраните с любов семейството си особено днес. Посветете повече време на любимите хора, защото състоянието на връзката ви ще бъде изправено пред трудни моменти.

Днес ще бъдат тествани вашите умения за работна ефективност. Фокусирайте се, намирайки най-добрите пътища към постигането на успех, стремейки се към високи резултати.

Вашият финансов статус вероятно ще остане в застой и през този ден. Възможни се леки промени, но това благосъстояние едва ли ще ви задоволи. Не се обезсърчавайте, финансите ще се подобрят скоро.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.