Овен

Този ден може да ви помогне да убедите човекът, с когото имате връзка, че държите изключително много на него и цените всичките му качества. Ако до сега сте изпитвали някакво притеснение да говорите за това, то днес думите ви ще попадат точно в целта.

Бъдете много внимателни на работното ви място и да огледате всичко до последния детайл. Възможно е да сте доста критични към екипа, с който сте работили заедно, тъй като сте перфекционисти, когато става въпрос за работа.

Работата ви в партньорство с други фирми ще ви помогне да спечелите повече. Разговорите и преговорите ще вървят добре, така че шансът да сте на печалба е голям.

 

Телец

Много е вероятно днес да срещнете завист в очите на приятелите ви, че имате прекрасна половинка до себе си. Може да се опитат да ви скарат като разпространяват някои неверни слухове за партньора ви, така че не приемайте всяка една дума на познатите ви, за истинност.

Всички погледи ще са вперени във вас и вашето представяне, така че поемете дълбоко въздух започнете презентацията си с цялата увереност и самочувствие на отличен професионалист, какъвто сте. Имате всички шансове днес да сключите голяма сделка.

Инвестирайте в елегантни дрехи като костюм или нова връхна дреха, която да има по-представителен вид. Това ще промени осанката ви и начина, по който другите ще ви възприемат.

 

Близнаци

Ще имате благословията на звездите да бъдете решителни и смели в изявата на чувствата и намеренията си. Дайте най-доброто от себе си.

Въображението ви ще процъфтява днес, така че се заемете с творческата част от работата ви. Отложете всичко, което е свързано с документация и сметки за някой друг ден.

Днес, може да похарчите малко повече пари за семейството си. Желанието ви да видите близките си хора щастливи, ще ви направи доста щедри. Все пак не излизайте твърде много от рамките на бюджета ви.

 

Рак

Бъдете сигурни, че половинката ви ще остане очарована от цялата ви подготовка за една романтична вечер. Приложете всички любовни идеи, които сте имате за една приказна нощ.

Днес, може да се изгубите във вършенето на различни задачи на парче. Ще започвате с нещо, след това ще се прехвърляте на друго спешно нещо и в крайна сметка от цялото разпиляване, вероятно няма да успеете да завършите нито едно нещо до край.

Трудно ще се справите с ограничения бюджет, с който разполагате към момента. Предстоят ви важни и трудни решения.

 

Лъв

Ако вие имате едни планове за връзката ви с настоящия ви партньор, не означава, че вашите роднини ще са на едно мнение с вас. Изслушайте ги, какво имат да ви кажат и обещайте, че ще помислите над думите им.

По-бавната ви работа сутринта може да изнерви колегите ви, но за да изпипате всеки един детайл, е нужно време. В края на работния ден ще наберете скорост и ще представите навреме работата си.

Най-доброто нещо, в което може да вложите парите си в момента е вашето здраве и подмладяване. Осигурете си качествена храна с изобилие от различни плодове и зеленчуци, които ще подмладят клетките ви.

 

Дева

Това, че сте интелигентни и имате чудесни идеи и планове, не означава, че не сте достатъчно привлекателни и секси за партньора ви. Всъщност, точно в разговорите, които водите и изразявате мислите си, прехвърчат искрите на любовта.

Доброто ви настроение днес ще ви помогне да се справите с повечето ви задачи за деня. Започнете от най-трудните и неотложни ангажименти и оставете за следобед нещата, които евентуално може да отложите и за утре.

Бъдете по-пестеливи днес. От вас зависи дали да похарчите парите, които носите в себе си. Взимайте разумни решения и мислете за бъдещите дни, в които може да имате по-голяма необходимост от парите.

 

Везни

Внесете някаква промяна във визията си и се погрижете за себе си малко повече от обикновено. Партньорът ви няма да подмине промяната във вас и дори ще се гордее да има до себе си добре поддържана половинка, след която всички се обръщат.

Възползвайте се от техниката, с която разполагате за по-бързо сортиране на данни и създаване на различни статистически таблици и диаграми. Нагледно представената информация ще бъде по-лесно възприета, отколкото един дълъг и скучен доклад.

Любопитството ви може да ви накара да изхарчите доста голяма сума пари днес. Намерението ви да отидете за едно конкретно нещо в близкия мол, може да ви изиграе лоша шега, тъй като ще се върнете с куп нови придобивки, привлечени от намалените цени.

 

Скорпион

Ако смятате, че партньорът ви се държи малко по-особено, не го винете, че непременно иска да скрие нещо от вас или да ви излъже. Вероятно, просто иска да ви зададе някои въпроси, за да ви опознае по-добре.

Съсредоточете се върху целта да направите един ваш клиент истински щастлив, като го изненадате с голяма отстъпка или някакъв вид бонус. Добрината ви ще ви се върне десетократно, така че бъдете щедри днес.

Финансовите въпроси може да са в застой днес и темпото, с които вървят печалбите ви, да са доста забавени. Сега е важно да вземете дългосрочни решения, които ще направят бизнеса ви по-конкурентен и успешен.

 

Стрелец

Не се старайте да живеете разумно според правила и норми, тъй като емоциите и страстта ще вземат превес. Отдайте се на моментните си желания, без да премисляте всяко едно нещо, дали е правилно или не. Сърцето няма да ви излъже.

Ако работата ви е свързана с творческа дейност, то днес ще създадете нещо наистина красиво и различно, отличаващо се със стил и класа.

Инвестицията в антики може да се окаже доста успешна, тъй като подобни неща ще стават все по-търсени и скъпи. Не мислете, че обричате парите си в някакви старомодни вещи без никаква стойност.

 

Козирог

Отпуснете се и си позволете да бъдете по-освободени с партньора ви. Това ще се хареса на половинката ви, така че може да излезете извън всякакви рамки. Фокусирайте се върху желанията на партньора ви.

Благодарете на колегите си, които ви подкрепят в сложни ситуации. Без тяхното насърчение, трудно ще поемате рискове и ще взимате бързи решения в момент на напрежение от страна на клиенти и бизнес партньори.

Приливът на положителни емоции може да повлияе на финансите ви, карайки ви да харчите необмислено от еуфоричното ви настроение.

 

Водолей

Днес ще искате да се изявите като лидер във връзката ви. Бъдете дипломатични и планирайте заедно с вашият партньор нещата, които ви предстоят да правите заедно, като му възложите задачи, с които сам да се справи, макар и под ваш надзор.

Стремежът ви към успех в работата ви, ще очарова колегите и шефовете ви. Затвърдете позицията си на лидер и човек, на когото може да се разчита във всяка една ситуация. Следобед може да усетите лека умора от натоварения ден.

Ако вчера сте похарчили малко повече пари от обикновено, това не означава, че и днес ще изпразните портмонето си. Добър трик е излизате с толкова пари, колкото смятате, че ще ви стигнат за денят.

 

Риби

Днес, ще очаровате с интелект и мъдрости вашият партньор. Силата на привличане ще е на особено високи нива, така че може да сбъднете всичките си желания с любимия ви човек.

Ако се чудите дали да заложите на научно доказани методи, които са изпитани във времето или на нещо съвсем ново, което в момента набира популярност в професионалната ви дейност, то по-добре заложете на научно потвърдените подходи. Не е време за експерименти.

Не е нужно да се затрупвате с куп вещи, за да си докажете, че притежавате повече от другите. Стойте по-далеч от магазините, за да не похарчите почти цялата си заплата за броени часове.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Glasnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.