Овен

Вашите чувства и тези на партньора ви, ще са синхронизирани в едно цяло и определено ще усещате по-голяма близост помежду си. Бъдете смели да опитате нови неща и готови да се впуснете в приключения. Въпреки всичко, не се надявайте на някакъв голям късмет днес. Всичко ще зависи от вашите усилия и способността ви да довеждате нещата до край. В противен случай, всичко ще върви наопаки.

Телец

Времето на този ден може да бъде доста изтощително за вас. Вземете си почивка от ежедневното вземане на решения и възложете тези отговорности на партньора ви. Оставете половинката ви да се изявява като водеща

игура. Днес, може да се почувствате, че имате голям късмет и сте като докоснати от съдбата. Това може да ви направи доста егоистични и склонни да пренебрегвате другите.

Близнаци

Ако сте минали през някои препятствия с партньора ви, то днес ще имате ясната представа на къде да поемете и може с бясна скорост да се засилите към осъществяването на целите и мечтите ви. Звездите ще са е благоприятно разположение за всяко ваше начинание. Помогнете на тези, които нямат вашия късмет в този ден. Ще имате възможността да проектирате света около вас за всичко, с което се занимавате. Помагайте и се раздавайте.

Рак

Приятелите ви днес може да ви дадат ценна информация за любимия ви човек. Възможно е да не виждате някои черти от характера на партньора ви, заслепени от любовта и силните чувства, които изпитвате. Чуйте съветите, които ще ви дадат приятелите и близките ви хора. Не винете звездите за това, че нямате късмет днес. Просто не инвестирайте и не влагайте парите си в нещо, което може да доведе до загуба.

Лъв

Замислете се какво бихте направили с личния си живот, ако не се страхувахте от нищо. Отговорът на този въпрос ще ви помогне да разберете от какво имате нужда в личния си живот и какво ви задушава във връзката с настоящия ви партньор. Отнасяйте се с уважение към вашите началници и „учители“. Покажете, че цените труда на другите и късметът ще се обърне във ваша полза. Очаква ви приятна изненада.

Дева

Като цяло сте доста практични, когато става въпрос за харчене на пари. Днес обаче, може да си позволите известна изтънченост и екстравагантност, за да си доставите романтична наслада с вашият партньор. Това ще са едни добре похарчени пари за незабравими моменти. Късметът ще е с вас днес, така че може да включите в различни игри и залагания, без притеснения. Все пак, не рискувайте голяма сума пари и не се разчитайте изцяло на шанса.

Везни

Променете отношението към себе си и имайте по-добро самоуважение, за да подобрите и връзката си. Колкото по-уверени и наперени сте, толкова повече внимание ще получавате от партньора си. Пробвайте и незабавно ще видите положителния ефект. Късметът няма да е най-добрият ви приятел днес. Не зачерквайте деня като неуспешен и не позволявайте отчаянието да ви обземе. Продължете деня си по обичайния начин.

Скорпион

Ако имате връзка от разстояние, ще ви е все по-трудно да поддържате огъня на любовта без пряк контакт очи в очи. Организирайте си реална среща, ако искате да запазите тази връзка във времето. Направете малка жертва и отидете при любимия ви човек. Плановете ви може да бъдат осъществени със съвсем малка доза късмет. Амбицирайте се и изпълнете всяка една точка от графика си за деня, за да се чувствате напълно удовлетворени от себе си вечерта.

Стрелец

Астралната енергия днес ще ви донесе много страст и силни чувства. Няма да има нужда да правите нещо специално. Достатъчно ще е да сте близо до партньора ви и магията ще се случи от само себе си. Ще се изненадате колко много ще ви помогне късметът днес. Всичко ще ви върви като по вода както в любовта, така и в работата. Бъдете благодарни за тази благословия.

Козирог

Днес, може да разберете, че притежавате качества, които половинката ви обожава, а вие приемате за някаква даденост. Заложете на естествената си красота и чар, без излишни неща по вас. Разчупете визията си без да се криете зад някаква маска. Ако ви се наложи да се върнете до дома ви, точно след като сте излезли, то не вярвайте на суеверието, че това е на лош късмет. Чарът ви няма да ви обърне гръб, така че всичко ще е наред.

Водолей

Ако вие харесвате сладолед с вкус на шоколад, а партньорът ви предпочита ванилия, то намерете начин да съчетаете вкусовете и да добавите някаква екстра, която да се хареса и на двама ви. Бъдете склонни на компромиси днес. Налага се днес да правите всичко както трябва по правилата, като се подготвите за най-лошото. Късметът е само бонус, който може само да подобри резултатите ви.

Риби

Желанието ви да бъдете сред вода ще е особено силно днес. Ако нямате възможност да отидете на море, басейн или да бъдете в близост да река, то си направете една ароматна, топла вана с листенца от рози, която да споделите с половинката ви. Късметът ще е с вас през този ден, така че очаквайте добра печалба както от работата ви, така и от игри като тото или лотария. Изпробвайте късмета си днес.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris

Causa.