Овен

Ако нямате сериозна връзка и търсите вашата половинка, днес може да ви се отдаде чудесна възможност да се запознаете човек, който е в същото положение като вас и си търси сродна душа. Денят ще е благоприятен за срещи и флиртове.

Ако до скоро сте имали проблеми с техниката и работата ви не е вървяла по план, то днес не се очакват сериозни сривове с компютъра ви. Малко по малко всичко ще си дойде на мястото и ще се движите по график.

Погрижете се за подсигуряването на една добра вечеря днес, без значение дали вие ще я приготвите или ще поръчате готова. Не пестете за храна и се насладете на любимите ви неща.

Телец

Стремежът ви към перфектна връзка ще е силно изразен през този ден. Ако всички похвати, за които четете по книгите и списанията не действат, то значи е време повече да общувате с хората и да се научите от натрупания опит.

Най-после ще успеете да се справите с всички ангажименти, без да ви изненадват с непредвидени задачи в последния момент. Ще имате възможността да си подредите работните дейности по часове, без да се отклонявате от работното си време.

Опитайте се да не мислите за финансите си като за една вечна криза. Колкото и да пестите, ако не осигурите допълнителни източници на приходи, трудно ще се избавите от паричните проблеми.

Близнаци

Планетите днес ще са в перфектна конфигурация да прекарате един чудесен ден с вашата половинка. Романтиката ще присъства във всяко едно нещо около вас, така че се насладете на любовта и огънят помежду ви.

Днес, разговорите с колегите и бизнес партньорите ви ще вървят гладко и безпроблемно. Лесно ще постигнете споразумение, така подгответе предварително исканията ви, които да бъдат уважени.

Определено днес няма да ви липсва доброто настроение и като цяло ще се чувствате щастливи и доволни от живота си, без значение колко пари имате в банковата си сметка.

Рак

Ако сте поканени на годеж или сватба, най-вероятно ще се замислите сериозно за вашите отношения и връзката, която имате с настоящия ви партньор. Ако все още нямате брак, това може да е добра възможност да обсъдите този въпрос.

Много е вероятно днес да трябва да се върнете на случай, по който сте работили преди няколко седмици. Може да се наложи да преразгледате някои документи и нанесете някои корекции.

Днес, може да ви се наложи да извадите дълбоко закътани пари, които са необходими за семейството ви. Определено няма да сте радостни от факта, че трябва да похарчите последните си пари, но поне това ще ви спаси от взимането на заем с лихва.

Лъв

Ако се чувствате самотни и се нуждаете от нежна и любяща прегръдка, то не се притеснявайте да кажете за това на вашият партньор. Няма смисъл да се преструвате и да се криете зад някаква маска. Бъдете откровени.

Неблагоприятното разположение на планетите в последните няколко дни може да е оказало негативно отражение в кариерния ви сектор, но добрата новина е, че всичко това ще се промени в положителна насока. Всичко, което е изоставало и се е движило назад, ще започне да се подобрява и да върви напред.

Ако сте доста колебливи и не сте много убедени в избора си, когато става въпрос за някоя по-голяма нова придобивка, по-добре обсъдете въпроса с половинката ви и близките ви. Не взимайте прибързани решения.

Дева

Енергията от планетите ще внесе много положителна енергия и страст във връзката през този ден. Подгответе любимото ястие за половинката ви, като не забравяйте и нещо сладко като бонбони с черешов ликьор например. Партньорът ви ще бъде толкова благодарен за всичко това, че може и да не дочака десерта накрая.

Бъдете внимателни днес в общуването с клиенти и бизнес партньори. Постарайте се да не закъснявате за фиксираните срещи и да не проточвате твърде много разговорите. Възможно е да ви изпратят по работа на няколко места близки до работното ви място.

Днес, може да ви се наложи да работите два пъти повече и да харчите наполовина по-малко, само и само да се задържите на повърхността и да не влизате в заеми. Всичко, което зависи от вас, ще бъде спазено, но няма да е никак лесно.

Везни

Възможно е да не сте в кондиция за любов и романтика, но това не означава да игнорирате напълно партньора ви. Обяснете на любимия си човек, че нямате настроение и трябва да се справите с ваши лични проблеми, и затова сте по-мълчаливи и унили.

Старайте се днес да нямате отложени срещи и пропуснати телефонни обаждания. Работата ви ще се движи в обичайния ред, без много напрежение и стрес. Разчистете бъркотията от документи, листчета и други излишни неща по бюрото си, за да сте по-концентрирани в работата.

Най-вероятно днес ще имате огромното желание да планувате кратко пътуване, но ако бюджетът ви не го позволява, ще трябва да се примирите само със забележителностите във вашия град.

Скорпион

Всичко, което можете да поискате днес, най-вероятно ще бъде изпълнено от партньора ви. Възползвайте се от добрината на половинката ви и осъществете поне една ваша цел.

Ако до сега ви е било трудно да разберете исканията на някои ваши колеги и шефът ви включително, то днес може планетите да ви помогнат да си изясните картинката. Най-после ще знаете какво точно се иска от вас и по каква причина.

Животът с ограничен бюджет не е лесен и е истинско предизвикателство за вас, но това не означава, че не може да спретнете също толкова красива и вкусна вечеря като в петзвезден ресторант. Развихрете въображението си.

Стрелец

Ако всички около вас са обсебени от външния вид и начина, по който изглеждат, то не се подвеждайте по тази вълна. Дори косата ви да не с перфектната прическа, кожата ви да не е в отлично състояние и да не носите скъпи маркови дрехи, то знайте, че притежавате красота и чар, които партньорът ви обожава.

Може да се наложи да купите от личните си средства някои дребни неща за офиса ви като вид консумативи, но това едва ли ще е проблем за вас. Не се очертават някакви сериозни проблеми на работното ви място през този ден.

Няма смисъл да се затрупвате с куп материални неща, особено ако ви предстоят някои важни разходи свързани със здраве или обучение. По-добре си спестете шопинга.

Козирог

Това може да бъде от онези дни, в които половинката ви е решила да вечеряте с родителите й или пък трябва да се срещнете с ваши приятели, които се държат лицемерно и имат доста черен хумор. Не се страхувайте да кажете на партньора ви, че подобни срещи не са по вкуса ви.

След обстоен преглед и анализ на всичко свършено до сега, вече ще можете спокойно да се заемете с новите проекти, които ви очакват. Бъдете уверени в това, което правите и не се съмнявайте в успеха си.

Опитайте се да не се съсредоточавате само върху големите разходи на ежемесечна база, а обърнете внимание и на малките такива, които карат парите ви да се топят ден след ден.

Водолей

Не очаквайте вашият партньор да ви се обажда през пет минути, за да сте сигурни в любовта му и в това, че постоянно мисли за вас. Не бъдете детективски настроени с многобройни въпроси къде е бил, какво е правил и защо не се обадил с даден час. Това може само да подразни половинката ви и да вложи отношенията ви.

Ако през последните няколко дни не сте получавали достоверна информация, която е свързана с работата, то сега вече планетите ще изчистят всички нередности и ще успеете да узнаете това, което ви е нужно. Истината ще се разкрие, така че да работите спокойно.

Днес, може да похарчите доста пари за подаръци на вашите деца или тези на ваши близки и роднини. Добре ще е да вложите парите си в някои по-практични неща, вместо в поредната пластмасова играчка.

Риби

Днес, може да се чувствате ужасно с всички неща, които могат да ви сервират като новини. Лошото ви настроение несъмнено ще се отрази на личния ви живот, но не си го изказвайте на най-близкия ви човек. Запазете спокойствие и се опитайте да се справите с проблемите без много нерви.

Най-после планетите ще са в благоприятно разположение по отношение на комуникацията ви с колеги, шефове и клиенти. Всичко, което до сега ви е създавало притеснения, сега вече ще бъде изяснено.

Много е вероятно днес да се натъкнете на някоя ценна вещ от ваши роднини, която да продадете на добра цена. Всеки допълнителен лев към спестяванията ви, е добре дошъл.

 

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.