Овен

Денят ще премине през особена фаза в личен план. Затова не търсете проблемите там, където ги няма.  Само така ще съхраните и най - вече укрепите любовната хармония.

Съдбата ще ви позволи да дадете това, от което другите наистина имат необходимост. Вероятно, ще се почувствате полезни и надеждни, тъй като днес може да получите подкрепата от приятели, семейство или близки.

Телец

Днес е препоръчително да заложите на стабилността и надеждността. И най - важното е, да не си правите илюзии по повод идеалният партньор или идеалните отношения, такива едва ли ще намерят.

Усещането ви за безпомощност, обвързаност или пълна зависимост от нещо или някого може да доведе до максимално затягане на отношенията и ситуацията и впоследствие - до разчупване на рамката и признаване на собствената отговорност и сила.

Близнаци

Днес, може да почувствате искрата на вдъхновението, която може да е резултат от вашия подход към вземането на правилните решения. Може да откриете, че креативността ви е всеобхватна и да се чувствате заредени с енергия, мотивирани от вашата обич.

Очертава се благоприятен и успешен ден. Очаквайте хубави новини, засягащи финансите, които ще повишат настроението ви днес. В съчетание на полезното с приятното ще осъществите контакти, които ще играят роля в близкото бъдеще.

Рак                                                                       

Днешният ден може да ви предостави възможност да оцените и да се насладите на това, което притежавате, което сте наследили или сте постигнали със собствените си усилия.

Мнозина от вас ще имат много изкушения и илюзии, но главното е да не предадат своите принципи. Необходимо е да знаят , че в много случай ще им се наложи да правят много компромиси в своите отношения.

Лъв

Позитивната ви нагласа ще ви помогне да промените начина си на мислене. Навярно ще позволи на партньора ви, да се чувства сигурен във вашата компания. Вашите откровени постъпки ще донесат емоционално удовлетворение.

Погрижете се за близките си, сред тях има такива, които очакват по-голяма подкрепа от вас. Не пропускайте да ги навестите или най- малкото да им се обадите.

Дева

Вероятно, любовните ви пориви ще прелеят до такава степен, че половинката ви ще ахне от задоволство. Някои от вас вероятно ще се впуснат в любовни авантюри, за сметка на това ще бъдат успешни.

Вероятно, много от вас отделят повече време за семейството, ала едва ли отделяте време за себе си. Така че, дайте повече време на себе си през този ден. Със сигурност ще останете доволни.

Везни

Възможно е да се почувствате тревожни в усилията си да постигнете някакъв напредък днес, което може да ви накара да потърсите одобрение от вашите близки.

Денят вероятно ще ви предложи по - малко безпокойство, повече щастие и повече чувство за радост. Може би ще бъдете по - концентрирани върху това, което искате да направите.

Скорпион

Днес е време да вземете нещата в свои ръце и да започнете  да играете по своите правила. Благоприятен ден за укрепване на семейните отношения. Звездите ви съветват да проявявате  по - голяма инициатива.

Бъдете подготвени за всякакви изненади днес. Възможно е да настъпи голям хаос, който може да повлияе на нещата да се случат не точно така, както сте си ги представяли.

Стрелец

Обърнете по - голямо внимание на тези които ви обичат. Така ще имате възможност да се заредите с  положителни емоции.  Освен това ще оцените, какво точно притежавате в личен план.

Днес ще намерите отговорите, които търсите, без да чувствате дори най-малката нерешителност. Възможно е да реагирате твърдо на разклоненията от пътя днес, ръководени от своята интуиция.

Козирог

Може би, ще изпитвате чувство на неудовлетвореност, защото начертаните от вас желания едва ли ще се движат толкова бързо, колкото бихте искали. Дръжте под контрол своите емоции и вземете под внимание мнението на любимите хора.

В случай, че се отдадете на вашата любознателност, чрез оживен дебат, днес ще откриете търсените отговори на различни житейски въпроси.

Водолей

Очертава се напрегнат ден за повечето брачни двойки. Вероятно ще възникнат не малко проблеми в отношенията. Самотните може би ще се радват на един благополучен романтичен ден.

Направете всичко, което зависи от вас, за да успокоите обстановката,  разговаряйте спокойно и интелигентно. Вероятно, тези спорове са за незначителни неща и не си струва да си късате нервите.

Риби

Този ден предлага много шансове за онези които искат да създадат семейство. Влюбените да внесат повече мекота в отношенията си. И не забравяйте да не бъдете равнодушни спрямо тези, които се отнасят с истинска обич и много любов към вас.

Времето е подходящо за уреждане на лични и семейни финансови дела. Но прекаленото фиксиране върху ползите, превръщането на печалбата в самоцел може да доведе до невъздържаност, до неоснователни тревоги и недобро стопанисване на вече придобитото.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.