Овен

Днес егоизмът може да попадне в полето на любовта. Не позволявайте на някой да ви манипулира, насочва или принуждава да изпълнявате капризни искания.

Не забравяйте да планирате възможно най-много без да се разсейвате на работното място. Може да се наложи да пожертвате нещо, за да останете съсредоточени, но успехът ще си заслужава.

Меркурий ще бъде почти напълно „неутрализиран“. В резултат на това денят ще бъде успешен по отношение на финансовите транзакции, като има вероятност и за сериозни промени в семейния кръг.

Телец

Има голяма вероятност да възникнат определени ситуации, в които ще трябва да проявите авторитет, естествена аристокрация и харизма. Може да се наложи да направите положително впечатление, ако не сте ангажирани.

На работното място обстоятелствата непрекъснато ще се променят, но с правилния подход вие ще останете на върха. Не пренебрегвайте мнението на колегите си. Необходимо е да намерите златната среда в работните отношения.

Препоръчително е да обърнете внимание и на бюджета си днес, тъй като той едва ли отговаря на вашите очаквания. Очертава се финансова промяна. Как нещата ще се променят ще зависи от вас, но имате нужда от оригинален подход.

Близнаци

Днес ще ви възхищават. Има вероятност някой да хареса новия ви стил или да оцени резултатите от скорошната загуба на излишно тегло, или ще открие, че моделът на вашето семейство е перфектен във всички отношения.

Ще имате няколко възможности да реализирате своите работни проекти през този ден. Необходимо е да намерите подходящия подход, в противен случай могат да настъпят известни недоразумения.

Днес ще се справите много добре със всичко което е пряко свързано с финансовия ви прогрес. Може да благодарите на Меркурий, че ви е предоставил тази изключителна възможност.

Рак

Рискът от семейни кавги и скандали е висок днес. Не се препоръчва да обсъждате спорни въпроси, да правите семейни планове или да предприемате прекомерни задължения.

Може би ще пренебрегнете важни аспекти в работата си днес. Това определено ще усложни работния процес и може да предизвика сериозни конфликти.

Изключително труден финансов ден за вас. Паричните печалби няма да бъдат отразени във вашата астрологична карта.

Лъв

Може да бъдете уморени от безкрайни обаждания, съобщения в социалните мрежи или лични посещения. Може би ще трябва се насладите на приятелско парти извън града, а не да се отдадете на досадно присъствие, заобиколено от сноби.

Очаквайте известни пречки по време на работа. По възможност стойте настрана от напрегнатите ситуации. Поставете си праг на възможностите си през този ден.

Ще искате да направите някои желани покупки, но ще разполагате с ограничен бюджет. Това не е беда, парите са във вас, само се изисква по-настоятелно търсене.

Дева

Повечето от планираните ви събития ще бъдат успешни с подкрепата на приятели или роднини. Единственото нещо, с което ще бъдат безсилни да ви помогнат, са вашите лични въпроси. Благоприятен ден за нови запознанства.

Може да възникнат извънредни ситуации в работата. Опитайте се да не се притеснявате за неща, които са извън вашият контрол. Приемете този работен ден като факт.

Очертава се неблагоприятен финансов ден. Това ще се отрази негативно върху наличните ви пари и банкови карти. Необходимо е да избягвате пазаруването днес.

Везни

Този ден едва ли ще ви предостави така дългоочакваните  емоции. Препоръчително е да напуснете градската суета за няколко часа с любимата ви половинка, така ще можете да се отървете от натрупания стрес.

Имате чудесна възможност да работите като индивидуалист и да спечелите много клиенти на ваша страна. Не се обвързвайте в групови проекти.

Нещата с финансите ви са толкова динамични, че на моменти се чудите какво точно се случва и къде изтичат толкова много пари, без да се усетите.

Скорпион

За съжаление ви очаква един суров февруарски ден, който не е подходящ за романтика, така че, ако е възможно, се въздържайте от всякакви емоционални признания. За сметка на това приятелите ще ви останат верни.

Изглежда трудно ще осъществите работните си задачи днес. Не са изключени пререкания с колегите ви, които да объркат плановете ви.

Обстойно преразгледайте всички възможности за инвестиции и спестявания. Това ще изясни позициите, които трябва да заемете, особено днес.

Стрелец

В любовният ви сектор настъпва промяна. Внимателно прегледайте всички ситуации, преди да вземете решение. Не се стремете да преодолявате трудностите възможно най-бързо и помнете, че романтичния „пейзаж“ винаги е по-задълбочен, отколкото изглежда.

Предстои ви скок в кариерата, така че се подгответе добре за предстоящата ви изява, за да докажете потенциалът и професионалните качества, които притежавате.

Изглежда ви очакват добри възможности за реализиране на финансовите ви планове. Управляващият Меркурий ви дава знак да проявите повече прозорливост в сектор финанси.

Козирог

Ако в семейното огнище възникнат противоречиви ситуации, не променяйте устоите заради една лична симпатия към друг човек. Опитайте се да преминете през този ден без излишни спорове. Бъдете готови за повече компромиси.

Вероятно, ще се озовете пред сериозни пречки в работата ви. Потърсете помощ от колеги и познати, които да ви съдействат в разрешаването на проблемите.

Финансите изискват качествен контрол както при покупките, така и при продажбите. Не се очертават финансови катаклизми днес.

Водолей

По отношение на романтичните връзки, проявете търпение и избягвайте да ревнувате без причина. Опитайте се да бъдете обективни, в противен случай ви очаква дълъг период на неразбирателство.

Не очаквайте да постигнете добри резултати на работното си място днес. Необходимо е да поддържате безпроблемни отношения със своите колеги.

Бъдете подготвени за непредвидени разходи през този ден. Свийте разходите си за забавления и хранене навън, за да не се окажете без нито един лев в края на деня.

Риби

Може да се отпуснете в семейното огнище, но не забравяйте да отделите на близките си толкова внимание, колкото им е необходимо. Ако имате конкретна цел по отношение на любовта, преследвайте я днес, защото едва ли намерите по-подходящ момент за това.

Вероятно, ще постигнете определени цели в кариерата си. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задачи.

Финансите ви малко по-малко ще нарастват с някои незначителни колебания през този ден. Вероятно излизате от някаква криза, в която до скоро сте били и това ще ви удовлетвори.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.