Овен

Доверете се единствено на думите на партньора ви, без значение какво ви говорят роднините, приятелите и колегите ви. Интуицията ви ще ви подскаже на кого да вярвате. Все пак вашата половинка ви познава най-добре.

Вероятно, късметът днес ще ви подмине, но не бива да се отчайвате. Приемете неблагоприятните обстоятелства като препятствие, което ще ви направи по-силни.

Телец

Днес, вие ще сте разумната част от вашата двойка. Решенията ще се взимат основно от вас, тъй като партньорът ви може да твърде емоционален и да взима импулсивни решения.

Не разчитайте на късмета си днес. Ако не работите усърдно за целите си, не се надявайте на фея, която ще изпълни всичките ви желания. Бъдете реалисти.

Близнаци

Имате чудесни идеи как всеки един от двойката ви да допринася за хармонията във връзката ви. Вашата половинка също ще държи на своето мнение и проблемът ще бъде в това да изберете вашият или нейният метод. Разпределете си отговорностите и кой за какво да отговаря относно домакинството ви.

Днес, ще сте заобиколени от позитивизъм и весели хора. Това ще ви пренесе на едно приятно за вас място, където ще си прекарате чудесно. Чудесен ден, в който да се радвате на живота.

Рак

Отървете се от всичко, което ви пречи във връзката и ви дърпа назад. Ако се наложи намалете контактите с някои ваши роднини или приятели, които внасят смут и напрежение във връзката ви. Направете тази първа стъпка, за да си дойде всичко на мястото.

Благодарение на разположението на планетите, ще се радвате на изобилие от късмет. Всичко ще се нареди за вас по мед и масло, чак ще ви е трудно да повярвате, че това се случва именно на вас.

Лъв

Осъзнавате, че връзката ви има нужда от промяна, но вероятно ще сте разочаровани от бавните темпове, с които се случва желаната от вас трансформация. Продължете да правите малки стъпки и вероятно ще забележите, че метаморфозата в любовния ви живот е точно зад ъгъла.

Не разчитайте единствено на късмета си днес, а мислете рационално. Ако ви предстоят трудни решения, добре обмислете всички възможности, преди последната ви дума.

Дева

Каквото и да правите избягвайте да изричате фразата „Казах ти!“ или „Предупредих те!“ на вашият партньор. Това навярно ще засегне половинката ви, така че дори и да сте прави, може да се приеме като натякване от ваша страна. Това да сте честни е едно, но да се самоизтъквате е съвсем друго.

Не се подценявайте и вярвайте в себе си. Късметът ще е на ваша страна и ще имате шанса да пожънете успех днес с всичките ви начинания.

Везни

Вероятно, днес няма да ви стигне времето да обсъдите семейните ви въпроси и всички клюки в работата на всеки един от вас. Съсредоточете се върху разговорите за личния ви живот и ограничете обсъждането на чужди хора.

Може би, днес ще сте толкова нещастни, че ще ви е трудно да видите всички положителни неща около вас. Опитайте се да приемете факта, че късметът ви зависи от начина ви на мислене и личната ви нагласа. Бъдете по-позитивни.

Скорпион

Днес, може трудно да намерите правилния път на комуникация с партньора ви. Ако не дадете кредит на доверие на половинката ви, споровете и конфликтите ще продължат, макар и в по-тиха фаза.

Вие ще сте тези, които ще управлявате всичко случващо се с вас. Може да отхвърлите мисълта за лошия късмет, като работите над това, да се случи нещо положително за вас през този ден.

Стрелец

Имате нужда от свобода и социален живот с вашите приятели, но има вероятност партньорът ви да не прояви нужното разбиране. Възможно е да изпитва силна ревност и ще трябва да сте по-внимателни с излизанията, но обяснете, че имате нужда от лично пространство.

Късметът най-вероятно ще е с вас днес. Може да опитате късмета си в казино или онлайн игра, но започнете с малък залог, за да предотвратите евентуална голяма загуба.

Козирог

Дори, подборът на думи на вашият партньор да не е перфектен, ще разберете милото послание и силните чувства на любимия ви човек. Доброто настроение ще е налице, така че подсладете любовта си с нещо изкусително и за двама ви.

Ако смятате, че късметът ви е обърнал гръб, то помислете пак. Най-вероятно, ще ви се даде ясен знак да се усмихвате повече, тъй като ще имате поводи да празнувате щастливи събития.

Водолей

Силните ви чувства ще дадат път на изразяването на романтичната ви и нежна природа. Това ще направи живота по-щастлив и по-смислен, особено когато давате и получавате любов.

Ако до сега не ви се е случвало да намерите четирилистна детелина, то днес може да имате този шанс. Опитайте си късмета в тото игра и игра със зарове.

Риби

Днес, ще получите огромна подкрепа от хора, които са ви почитатели, като на водещ на всички ще е вашият партньор. Ще се радвате на специално внимание, така че благодарете на половинката си за огромната му подкрепа.

Вероятно, днес няма да вярвате в късмета си от злополучния ви опит във всякакви игри, зависещи до голяма степен от късметът. Шансовете ви да спечелите днес, ще са големи, така че нищо не ви пречи да си опитате късмета.