Овен

Възможно е да изпитате стрес, ала това не е причина да се откажете от режима си на упражнения или да бъдете напълно летаргични. Уверете се, че не прекалявате с фитнеса си, постепенно намерете баланс между това, което е подходящо за процеса на възстановяване, който отговаря както на тялото, така и на ума ви.

Телец

Натиснете спирачките и започнете по-внимателно да се отнасяте към тялото си. Постарайте се да си дадете възможно най-много почивки и време за релаксация. Приемането на по-рентабилно отношение към здравето си е по-важно от всичко останало. Обмислете внимателно дали си струва да изразходвате енергийните си резерви в името на суетата.

Близнаци

Чувствителността и отзивчивостта, които проявявате, ще повлияят здравословно. Изпращането на такива позитивни сигнали може да бъде само в полза на всички около вас. Вашата възвишеност ще ви позволи да изследвате някои различни интереси. Чувствайки се положително ще искате да разговаряте с другите, бидейки способни да насърчите всеки, който се нуждае от успокоение и насърчение.

Рак

Забавете всички дейности, в които участвате! Умът и тялото ви се нуждаят от повече релаксация, отколкото им позволявате. Слушайте тялото си и направете нещо добро за вашето здраве. Обърнете повече внимание на баланса между активност, релаксация и удоволствие. Важното е да се чувствате окрилени здравословно.

Лъв

Очертава се кипяща енергия, нищо не би могло да бъде в състояние да спре ентусиазма и желанието ви за физическа активност. Близките ви вероятно ще забележат, колко жизнени изглеждате, въпреки това все пак е добра идея да си дадете малко почивка, да почерпите тялото си с така необходимия релаксиращ масаж, за да изградите енергийните си резерви за всички трудни моменти, които ви предстоят евентуално.

Дева

Поемете си дълбоко въздух и се освободете от ненужните тежести. Сигурно сте на ясно, колко предизвикателно е ежедневието и какви са изискванията към вашата издръжливост. Не забравяйте да поддържате еднаква мярка за упражнения и релаксация, както и богати на витамини храни. Всички тези елементи ще са ви необходими, за да овладеете ежедневните си ангажименти.

Везни

Не е задължително да посетите някой спа център, ако здравето е това, за което копнеете. Ще бъдат достатъчни,  само една гореща вана, релаксираща музика и добра книга, които ще могат да свършат чудесна работа. Време е да се съсредоточите върху здравето си и да се научите да поставяте  на везните здравето срещу потенциалните щети, причинени от преяждане, консумация на алкохол и тютюнопушене.

Скорпион

Ще имате достатъчно сила, за да се заемете с каквато и да е тежка задача към която сте се насочили. Освободете се от психологическите тежести и всякакви вредни пороци, които може да имате. Ще ви се даде възможността да овладявате нови физически предизвикателства. Използвайте този крепък  ентусиазъм и помислете как вашето отношение ви помага да издържите в сложни ситуации.

Стрелец

Ще бъдете в добра форма, умът и тялото ви ще са в перфектно съгласие и ще се почувствате напълно ободрени. Можете да се възползвате от това усещане, за да останете на върха на своят фитнес режим. Вие оценявате, колко бързо се подобрява вашата атлетичност и вероятно ще бъдете много по-наясно със своите силни страни, и колко ефективна е вашата издръжливост особено днес.

Козирог

Не прекалявайте с режима си на упражнения, това, което изглежда логично, не винаги съответства на енергийното ви ниво. Твърде много усилени упражнения могат да доведат до проблеми, така че поемете контрола, бъдете внимателни и използвайте твърда дисциплина.

Водолей

Не се изненадвайте, ако получите необичайно главоболие или се почувствате уморени днес. Възможно е притесненията около последните събития да са оставили отпечатък върху вас. Работете върху изграждането на устойчивостта на тялото си и се упражнявайте много, вземете необходимия сън и се опитайте да ядете особено здравословни храни, които са полезни.

Риби

Няма причина да се отпускате днес, дайте на тялото си тренировката, която заслужава. Най-вероятно ще забележите как вашата жизненост има положителен ефект върху хората около вас. Надграждайте силата и енергията си, ако в бъдеще се сблъскате със стреса, който ще изисква от вас да бъдете възможно най-добре и бидейки подготвени за всички възможни ситуации.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.