Овен

Не се очертават мащабни проблеми в отношенията с партньора ви. Денят е благоприятен да направите лек намек на половинката си по повод вашите желания.

Най-вероятно ще разпределите задачите си по приоритет. Ще имате необходимите енергия и ентусиазъм, за да се справите на работното си място днес.

Този ден няма да ви позволи да похарчите и един лев за импулсивни покупки. Това е проспериращо за вас, а и ще си спестите доста парички.

Телец

На повечето от семейните двойки им предстои да вземат доста важни решения по отношение на семейството, но чувствата, които изпитват едва ли ще бъдат в една и съща посока.

Опитайте се да приповдигнете своето настроение на работното си място. Изпълнете всички неотложни работни задачи по най-добрият начин, защото има вероятност да се уморите твърде рано. Работният ден е относително добър за вас.

Най-вероятно денят ще ви притисне финансово, от което ще последват сериозни проблеми за в бъдеще. Ще се наложи да проявите изключителен разум, за да спечелите необходимите  пари.

Близнаци

Любовният ви живот ще бъде навярно в своят апогей през този ден. Ще бъдете още по-отдадени към хората, които обичате и преди всичко спрямо семейството си.

Навярно ще сте настроени добре за новия си работен ден. Най-вероятно няма да има за какво да се притеснявате. Продължете със усърдие своите работни ангажименти.

Денят ще бъде само във ваша полза, що се отнася до всичко свързано  с пари. Ако сте инвестирали средства, то днес ще получите много добра възвращаемост.

Рак

Вероятно, чувствата ви изобщо не са ясни, нито към вас, нито към любимите ви, на които дължите обяснения за някои ваши действия. Семейните ще преминат през моменти на объркване, през които трябва да избягват всякакви сблъсъци.

Може би, ще изпитате известни трудности, особено в отношенията с колегите ви. Така че трябва да намерите оптималния баланс в работната атмосфера през този ден.

Ако до сега не сте съжалявали за така произволно похарчените парични средства, то днес има вероятност да останете огорчени от това. Бъдете малко по-обрани в харченето на парични средства.

Лъв

Ако сте самотни, е много вероятно да претърпите малък обрат в любовния си живот, опитвайки се да приключите окончателно със своето минало, за да отворите нова страница.

Работните ангажименти ще бъдат свършени в заложеният срок. Вероятно ще останете фокусирани върху основните си работни цели. Уверете се, че поддържате необходимото качество.

Ще бъде добре да опитате късмета си инвестирайки в бизнес сделка или добри покупки. Въпреки това не правете прибързани финансови решения.

Дева

Много е възможно точно днес да изживеете едно романтично приключение. Ако търсите сродната си душа е твърде вероятно да срещнете подходящия за вас човек.

Ежедневните ви работни отговорности навярно ще погълнат цялото ви време. Вгледайте се в реакциите на вашите колеги във всяка една минута. Така или иначе този работен ден ще се окаже ефективен.

Един от чудесните ноемврийски дни във финансово отношение. Ще имате възможността да харчите на воля, за разлика от предишните дни.

Везни

Възможно е днес, да се държите дистанцирано и хладно към партньора си. Позволете на човека до вас да ви опознае по-добре и отворете сърцето си за любовта.

Днес ще изпитате чувството, че нещо ви убягва на работното ви място. Може би, причината за това ще бъде, че няма да сте достатъчно уверени в себе си, че това което вършите е правилно.

Меркурий предупреждава - Не харчете парите си за неща, които едва ли ще ви бъдат потребни. Купувайте такива стоки, които имат стойност и за в бъдеще.

Скорпион

Вероятно, ще потърсите повече подкрепа от партньора си, опитвайки се да постигнете целта си на момента и на всяка цена.  Въпреки това, избягвайте да сте прекалено настоятелни.

Изглежда, няма да имате необходимите предпоставки да направите и крачка напред в работата си. Въпреки това, бъдете в готовност. В противен случай, работното време може да ви изненада неподготвени.

Ще се наложи да бъдете много предпазливи по отношение на вашите финанси. Вероятно, ще бъдете привидно високо оценени от някои ваши доброжелатели, които чрез манипулации ще се опитат да сринат вашия просперитет.

Стрелец

Рискувате да не намерите правилните думи, за да изразите това, което чувствате отвътре днес. Неангажираните ще имат възможност да осъществят своите предложения за любов.

Денят вероятно ще бъде подходящ за реализация, възползвайки се максимално от това, без да поглеждате назад за по-сигурно Съсредоточите само върху това, което ви предстои в работата.

Този ден ще бъде относително благоприятен по финансовите ви въпроси. Внесете повече баланс в себе си, за да останете доволни от финансовото си състояние.

Козирог

Вероятно, искате повече отколкото заслужавате. Никой обаче не е длъжен да удовлетвори неоснователните ви или прекомерни изисквания. Замислете се върху това.

Очаква ви колеблив ден относно кариерата. Ще потърсите известен компромис между това, което работите и това, което наистина имате като цел за нова дейност.

Упоритата ви работа ще доведе до много по-добри печалби днес. Финансовите печалби ще бъдат свързани единствено и само с положените от вас усилия.

Водолей

Семейните ви отношения ще се подобрят само, ако взаимно се опитате да си подадете ръка един на друг днес, вместо да се обвинявате за своите грешки или недостатъци.

Работният ви ден навярно ще бъде напрегнат. Но със сигурност ще имате добри възможности за изява на работното си място.

Късметът едва ли ще работи във ваша полза, ще трябва да преразгледате добре финансовите си възможности, преди да започнете да харчите. Много е вероятно да похарчите пари подтикнати от вашите фантазии.

Риби

Този ден е подходящ да си изясните всичко, за да продължите с още по-прекрасни взаимоотношения. Няма място за ревност, така че изхвърлете тази мисъл от главата си.

Може би, ще се наложи да импровизирате на работното си място днес. Вероятно, такива ще бъдат обстоятелствата и ще има необходимост от повече място за маневри.

Ще имате възможността да изравните вашите вложени финансови усилия и възвръщаемостта им. Най-вероятно ще имате шанса да планирате много добре своите финансови стратегии.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.